Meer resultaten voor catering aan huis

 
catering aan huis
Catering aan huis service King Wok.
Catering aan huis service. Home / Catering aan huis service. Feestelijk culinair genieten van de Chinese keuken. Voor zowel particuliere als zakelijke feesten kan King Wok voor u een culinaire catering verzorgen. Wij bieden verschillende soorten catering aan van topkwaliteit.
Jan Wil Catering Catering aan huis.
Lekker Driebergen: catering voor iedere gelegenheid.
Geen vraag is ons te gek! Of ontdek het gemak en de luxe van een kok aan huis. Verwen je gezin, vrienden of zakenrelaties met een diner van Lekker, gewoon bereid vanuit jouw eigen keuken. Vraag naar de mogelijkheden voor catering in de winkel of neem contact met ons op. Bekijk het catering foodbook.
Catering bedrijfsfeest?
Neem contact op. HAAL DE 3 GS VAN KAMPKUIPER CATERING IN HUIS. Een sterk team, bestaande uit gastvrije dames en heren, staat garant voor een soepel verloop van dit complete proces. Schakelt u Kampkuiper Catering in voor uw stijlvolle bedrijfsfeest of knusse familie-etentje, dan haalt u bovendien onze drie gs in huis: genieten, gezelligheid en good etn. Die garantie krijgt u! Met dit alles in uw achterhoofd besteedt u toch een stuk geruster uw bijzondere bedrijfsevenement uit? KAMPKUIPER MAAKT UW BUFFET OP MAAT. Iets te vieren? Of gewoon omdat het gezellig is, samen met vrienden? Voor elke gelegenheid brengen wij u een buffet aan huis of elke gewenste locatie.
Catering aan huis Buffetten op maat Van Melick.
Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet. De beste kwaliteit. Van Melick 2017 Van Melick catering Van Melick groep Van Melick Totaal Concepten Van Melick Culinair MEES Catering Sitemap. Catering aan huis Buffetten op maat Van Melick.
Italiaans catering, chef kok aan huis op locatie in Limburg Maastricht.
Geweldig Italiaans eten, vers, origineel, bereid met liefde en passie. Groepsevenementen, wijn proeverij, kookworkshop, bruiloften en ceremonies, Italiaanse cultuur, chef-kok aan huis, catering, traiteur. Ci piace mangiare e cucinare! ChefItaliƫ heerlijk Italiaans eten op locatie in Limburg, kok aan huis en catering.
Catering aan Huis.
Catering aan Huis. Mooie heerlijke verzameling van al het lekkers wat. Ook voor kleinere feestjes en partijen. Vanaf 5.00 per persoon Af te halen in Panningen U hoeft thuis niets meer te doen, dat hebben wij reeds voor u gedaan.
Catering Pesos2Go.
Meer dan alleen maar afhalen. Op zoek naar catering voor bij u thuis of op locatie? Dan zit u bij Pesos2Go goed. Want naast de vele afhaalgerechten die wij bereiden, verzorgen we ook catering aan huis of ergens anders op locatie.
Ideaal Catering BBQ Buffet.
U bent hier aan het juiste adres om een volledig verzorgde barbecue te bestellen. Voor al uw catering op elke locatie. Houdt u van een kerstpakket met echt inhoud? Voor het bestellen van vers en voordelig vlees moet u hier zijn!
Catering / Thuisbezorgen Indonesisch Restaurant Warung Adinda Hilversum.
Mocht u er echter de voorkeur aan geven dat er personeel bij de catering blijft, dan kunnen wij dit verzorgen voor Ć  3500, per uur inclusief B.T.W. bij cateringen vanaf 20 personen. Ongeveer 2 uur voordat u gaat eten zijn wij graag aanwezig om alles voor te bereiden.
Pat's' Kitchen maakt catering aan huis haalbaar en betaalbaar!
Hartstikke gezellig natuurlijk, maar wie verzorgt het eten en de drank? Catering laten komen is misschien wel heel duur, of alleen voor grote partijen. Goed om te weten dat je altijd bij Pats Kitchen kunt aankloppen voor catering aan huis.

Contacteer ons