Resultaten voor catering delft

 
catering delft
Refresh.
Delicatessen, traiteur en catering iltartufo.nl.
Voor elke speciale gelegenheid kunnen wij een op maat gemaakte catering verzorgen. Een romantisch diner voor 2 of pasta voor 1000 personen? Dit is het ware Italiƫ! Il Tartufo is een bijzonder Italiaanse delicatessen traiteur gelegen in het historische centrum van Delft.
Kok catering service Catering, Lunchroom, Vergaderzalen.
Catering, vergaderzalen, congreszalen en een sfeervolle lunchroom. De Lunchroom is voor iedereen toegankelijk, ook particulieren, senioren en minder validen kunnen hier terecht voor een heerlijke warme lunch, reserveren mag maar hoeft niet! In het hart van het Delftechpark zijn wij gevestigd, een bedrijven park met veel innovatieve bedrijven en met buren als de TU Delft, TNO, en Rijkswaterstaat.
Catering Delft Cateraar Delft kok aan huis NJ-Cook4You.
Mocht u een locatie op het oog hebben waar de catering ontbreekt dan bent u bij ons op het goede adres. Heeft u al eens gedacht aan hoe u de catering het liefste ziet, is het bijvoorbeeld een locatie met een grote tuin waar u op Italiaanse wijze van een zomers buffet kunt genieten.
Catering Delft Uitjethuis kok en bediening aan huis.
Vanuit onze vestiging in Delft verzorgen wij sinds 2014 catering bij gasten thuis of op locatie. Of het nou gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of receptie, met enthousiasme en toewijding verzorgen wij graag de catering van uw diner, walking dinner, buffet, lunch, high-tea, barbecue of borrel.
Catering Delft Het Wapen van Degenkamp. Catering Delft Het Wapen van Degenkamp.
Vraag ons ook naar de mogelijkheden van een heerlijke high tea catering. Kies voor onze catering aan huis in Delft. Als u voor ons kiest, garanderen wij u de volgende service in Delft.: Wij werken met verse producten in de catering.
De Plattelander Voor al uw catering in Delft en omgeving.
Voor al uw catering. Nieuwe Langedijk 49 2611 VJ Delft tel. 015 2159070 fax 084-8391704. Buffetten en meer. Uw online Lunchroom. de lekkerste sandwiches. luxe broodjes/standaard broodjes. een ruime keuze aan salades. koude en/of warme lunch buffetten. Gegarandeerde dagverse producten.
Buitengewone catering Firma van Buiten.
Door buitengewone catering te bieden met eerlijke en heerlijke producten en natuurlijk is alles huisgemaakt. Door te zorgen voor een spraakmakende aankleding met humor. En door te werken met stralende medewerkers die dankzij deze werkzaamheden uitgroeien tot horeca sterren. INTUSSEN OP FACEBOOK. Wat was het een feest tijdens de Golden Tenloop in Delft!
Orange Olive Catering Home.
OrangeOlive catering in Delft verzorgt een pure eetbelevenis. Voor lunch, buffet, high tea, luxe hapjes, taarten en toetjes. Elk jaargetijde heeft haar eigen geur, sfeer en temperament. OrangeOlive Catering gebruikt pure en eerlijke ingrediƫnten: duurzame vis, biologisch vlees en seizoensgebonden groenten.
Primi Cucina Italiana Italiaanse Catering Delft.
Alle tijd hebben voor je gasten en niet zelf telkens naar de keuken lopen, maar lekker aan tafel blijven zitten en ten volle genieten van een overheerlijke Italiaanse lunch of diner. Eerlijke Italiaanse catering in Delft en omstreken, dat is wat Primi biedt.
Zuppanini Lunch Traiteur Catering.
Wij werken met verse, pure producten en alles wordt in onze eigen keuken iedere dag met zorg bereid. In Delft, Den Haag en omstreken leveren wij lunch aan bedrijven en particulieren, maar ook uw borrel, diner of feest kunnen wij verzorgen.

Contacteer ons