Op zoek naar catering delft?

 
catering delft
Catering Delft Cateraar Delft kok aan huis NJ-Cook4You.
Mocht u een locatie op het oog hebben waar de catering ontbreekt dan bent u bij ons op het goede adres. Heeft u al eens gedacht aan hoe u de catering het liefste ziet, is het bijvoorbeeld een locatie met een grote tuin waar u op Italiaanse wijze van een zomers buffet kunt genieten.
Kok catering service Catering, Lunchroom, Vergaderzalen.
Catering, vergaderzalen, congreszalen en een sfeervolle lunchroom. De Lunchroom is voor iedereen toegankelijk, ook particulieren, senioren en minder validen kunnen hier terecht voor een heerlijke warme lunch, reserveren mag maar hoeft niet! In het hart van het Delftechpark zijn wij gevestigd, een bedrijven park met veel innovatieve bedrijven en met buren als de TU Delft, TNO, en Rijkswaterstaat.
Catering Delft.
Voor de particulier of de zakelijke klant, HiP Catering is de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP met catering Delft haar klanten biedt.
Catering Den Burg Passion for Food.
Den Burg Catering is een cateringbedrijf gevestigd te Delft, dat zowel voor de particulier een eenvoudige salade of buffet verzorgt, maar ook gespecialiseerd is in het uitvoeren van walking dinners, sitting dinners, front cooking en thema buffetten voor groots opgezette evenementen.
Catering Delft Het Wapen van Degenkamp. Catering Delft Het Wapen van Degenkamp.
Vraag ons ook naar de mogelijkheden van een heerlijke high tea catering. Kies voor onze catering aan huis in Delft. Als u voor ons kiest, garanderen wij u de volgende service in Delft.: Wij werken met verse producten in de catering.
Buitengewone catering Firma van Buiten.
Samen werken met. catering kwaliteit maatwerk lokaal maatschappelijk verantwoord leer-werkbedrijf. Maar wat maakt dat Firma van Buiten voor ons altijd als een feestje aanvoelt? Daar hoeven wij niet lang over na te denken! Het cateringbedrijf/leer-werkbedrijf Firma van Buiten is elke dag een feestje door alle verschillende deelnemers die zich elke dag inzetten om van elke klus weer een feest te maken.
Refresh.
De Plattelander Voor al uw catering in Delft en omgeving.
Voor al uw catering. Nieuwe Langedijk 49 2611 VJ Delft tel. 015 2159070 fax 084-8391704. Buffetten en meer. Uw online Lunchroom. de lekkerste sandwiches. luxe broodjes/standaard broodjes. een ruime keuze aan salades. koude en/of warme lunch buffetten. Gegarandeerde dagverse producten.
Catering Delft.
Boer Salades is een vertrouwd adres voor overheerlijke catering in Delft en omgeving. In 1936 is Boer Salades in de omgeving van Delft opgericht. De locatie is nooit veranderd, het bedrijf wel. Boer Salades is uitgegroeid tot een modern cateringbedrijf voor zowel de particuliere als de zakelijke afnemer.
Orange Olive Catering Home.
OrangeOlive catering in Delft verzorgt een pure eetbelevenis. Voor lunch, buffet, high tea, luxe hapjes, taarten en toetjes. Elk jaargetijde heeft haar eigen geur, sfeer en temperament. OrangeOlive Catering gebruikt pure en eerlijke ingrediënten: duurzame vis, biologisch vlees en seizoensgebonden groenten.

Contacteer ons