Resultaten voor catering delft

 
catering delft
De Plattelander Voor al uw catering in Delft en omgeving.
Voor al uw catering. Van der Brugghenstraat 8B 2613 CL Delft tel. 015 2159070 fax 084-8391704. Buffetten en meer. Uw online Lunchroom. de lekkerste sandwiches. luxe broodjes/standaard broodjes. een ruime keuze aan salades. koude en/of warme lunch buffetten. Gegarandeerde dagverse producten.
Josselins Catering Complete catering in Delft.
Dat zien u en uw gasten terug in onze gerechten, dranken, enthousiaste personeel en de feestelijke aankleding van de locatie. Meer informatie over catering in Delft? Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze catering mogelijkheden in Delft?
Rode Rozen en Tortilla's.'
De ovens van Rode Rozen Taartjes bakken de lekkerste taarten aan de Verwersdijk te Delft. De stad waar we trots op zijn. Daarom werken we met lokale leveranciers, vakmensen en versproducten. Nancy Vroon Rode Rozen en Taartjes Ebe van der Lecq Rode Rozen en Tortillas. Meer over ons. Rode Rozen maakt van iedere catering een geweldige verrassing.
Restaurants in Delft met catering Eet.nu.
Restaurants in Delft met catering. Alle Restaurants in Delft met catering. Uit eten in Delft? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Indonesische Catering Delft Selera Anda, de Catering specialist!
De lekkerste Indonesische buffets en Indonesische rijsttafels vindt je bij Indonesische Catering Delft. Zoek niet verder want bij Indonesische Catering Delft ben je aan het juiste adres voor de Indonesische hapjes. Ben je op zoek naar een Indonesische Catering in Delft dan ben je bij ons aan het juiste adres!
The Living.
JORINE ALS AMBASSADEUR VOOR JONG ONDERNEMEND NEDERLAND. Culy.nl, 6 april 2015. The Living in Delft is zon plek waar je eigenlijk meteen naartoe moet. Ze hebben een buffet met smaakvolle en eerlijke gerechten en dat alles voor een betaalbare prijs.
Kok Catering Party Service Delftech Openingstijden Kok Catering Party Service Delftech in Delft.
Op deze pagina zie je een overzicht met Kok Catering Party Service Delftech vestigingen in Delft. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Kok Catering Party Service Delftech vestigingen het meest in jouw buurt zijn.
35 Horeca en Catering vacatures Werving in Delft Adzuna.
Ontvang de nieuwste Horeca en Catering vacatures in Delft direct in je inbox! Deze statistische gegevens van de banenmarkt voor Horeca en Catering vacatures in Delft worden samengesteld door middel van de Adzuna-index van meer dan 150000, vacatures bijna alle vacatures in Nederland.
Refresh.
Hills Mills.
Een pareltje in Delft. Martijn uit Amsterdam op TripAdvisor. Binnen twee minuten reserveren. Bekend van onder meer. ONze chef papa kazmi op koffietijd bekijken. Onze gasten doen hier 3 dingen vaak. Gezelllig lunchen, chai drinken of dineren in onze huiskamer 30 zitplaatsen. Een tafel reserveren. Groene smoothies en healthy food meenemen voor thuis of onderweg 10% korting. De take-away menukaarten bekijken. Catering opties vergelijken.
Delicatessen, traiteur en catering iltartufo.nl.
Voor elke speciale gelegenheid kunnen wij een op maat gemaakte catering verzorgen. Een romantisch diner voor 2 of pasta voor 1000 personen? Dit is het ware Italiƫ! Il Tartufo is een bijzonder Italiaanse delicatessen traiteur gelegen in het historische centrum van Delft.

Contacteer ons