Meer resultaten voor catering hoogeveen

 
catering hoogeveen
Delicious, Catering Hoogeveen, DC/title.
over delicious catering. Delicious Catering is een dynamische onderneming die voor een ieder een gepaste aanbieding heeft. Voor informatie over wat Delicious voor u kan betekenen kunt u ons bellen en/of een e-mail sturen. Contact: myranda de groot. Delicious Catering Hoogeveen.
Catering Lotus Hoogeveen.
Gezien ons historie, inmiddels meer dan 30 jaar, hebben wij een reputatie opgebouwd dat wij kwalitatieve buffetten bezorgen in en rondom omgeving Hoogeveen. Vanaf 15 personen bij 10 tot 14 personen wordt 10 extra in rekening gebracht kunt u al een catering bij ons bestellen.
Catering zoals u het wenst Catering van t Hooge.
Catering van t Hooge is specialist in het. Onze schijf van vijf. De vijf pijlers die hoog in het vaandel staan! Dit is onze schijf van vijf: Biologische en duurzame producten Waar. Grand café De Heeren van Coevorden. Brasserie Fair Het klooster Hoogeveen.
Buffetten Van Regteren Catering Hoogeveen.
Vers fruit / sappen / smoothy catering. Wilt u een buffet bestellen? De buffetarrangementen van van Regteren zijn lekker en veelzijdig! Van stampotbuffetten, tot luxe koude en warme buffetten. U geeft uw wensen en aantallen door en het buffet wordt in Hoogeveen en omgeving gewoon bij u op locatie gebracht.
Catering Hoogenveen: Hapjes Tapas Buffet.
Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Hoogeveen. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrange menten.
Catering La Brochette HoogeveenLa Brochette Hoogeveen.
Kwaliteit Salades diverse keuzes. Borrelhapjes, luxe hapjes, Drentse hapjes. Warme maaltijden, compleet verzorgde lunches. Receptie, bedrijfsopening of bijvoorbeeld en familiefeest. Bedienend personeel of koks. Verhuur van praattafels, kramen, borden, bestek, glaswerk. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!
Catering Partyservice Van Regteren Hoogeveen.
De salades en bittergarnituren worden vers voor u bereid en warm bij u op locatie gebracht. Bekijk onze salades en bittergarnituren. Salades en bittergarnituren. Vers fruit / sappen / smoothy catering. Broodjes van regteren. Snel broodjes bestellen. 7903 AE Hoogeveen.
Catering voor bedrijven en particulieren in Hoogeveen en omgeving?
Catering op locatie voor bedrijven en particulieren in Hoogeveen en omgeving? Gasterij Catering De SchildHoeve heeft jarenlange ervaring in catering op locatie. Onze persoonlijke dienstverlening in een ontspannen omgeving zal een ware beleving zijn voor u en al uw gasten.
Refresh.
Catering en partyservice t keukentje Nieuweroord nabij Hoogeveen, meppel, emmen, coevorden en hardenberg: Catering t keukentje.
Welkom op de website van catering en partyservice het" keukentje. Catering t keukentje te Nieuweroord nabij Hoogeveen is een full service cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van bijvoorbeeld bedrijfsopeningen, bruiloften, feesten etc. Bij ons kunt u terecht voor o.a.

Contacteer ons