Resultaten voor catering hoogeveen

 
catering hoogeveen
Food Drinks De Tamboer Hoogeveen.
Youp van t Hek. Piratenkoor t Zwarte Gat. Paul de Munnik. Bekijk de volledige agenda. Om in de Overwinning te Geloven. Of bekijk de genres. De Tamboer is een ANBI organisatie. Hoofdstraat 17, 7902 EA Hoogeveen. 0528 280 180 info@detamboer.nl.
Catering La Brochette Openingstijden Catering La Brochette in Hoogeveen.
Catering-La-Brochette in Hoogeveen. Op deze pagina zie je een overzicht met Catering La Brochette vestigingen in Hoogeveen. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Catering La Brochette vestigingen het meest in jouw buurt zijn.
KNMI Weer Waarnemingen.
Het KNMI beheert in Nederland ruim 30 automatische weerstations die continu de windrichting en sterkte, de temperatuur, de relatieve vochtigheid, de neerslag, de globale straling van de zon, zicht en luchtdruk meten, evenals neerslagsoort en weertype. Actuele metingen van de stations worden op deze pagina gepresenteerd.
Catering regio Hoogeveen Kies hier uw cateringservice uit regio Hoogeveen.
gerelateerd aan Catering. broodjesservice chinese catering broodjescatering ontbijt service traiteurs partyservices banqueting business catering bbq catering barbeque catering catering events catering buffet bedrijfscatering cateraar catering catering bedrijf catering bedrijven catering service cateringbedrijven high tea catering horeca catering partycatering verzorgen eten drinken drinken eten verzorgen eten drinken verzorgen institutionele catering schoolcatering catering school inflight catering publiekscatering catering festivals festivals catering festivalcatering catering voetbalstadions voetbalstadions catering VIP-catering catering vip catering skyboxen skyboxen catering catering sportevenementen sportevenementen catering catering op locatie catering feesten feesten catering partijen catering catering partijen. Catering regio Hoogeveen.
Cateringservice De Pullevaarder.
Noem het onze missie, ons doel of noem het gewoon catering service de pullevaarder. Catering services de pullevaarder laat geen kans onbenut om te luisteren naar uw wensen en vervolgens op zoek te gaan naar dat beetje anders, dat beetje extra.
Catering van t Hooge Klooster Hoogeveen Klooster Hoogeveen.
Catering van t Hooge. Brasserie Fair is onderdeel van Catering van t Hooge. In de sfeervolle Brasserie Fair kunt u volop genieten van vers bereide en gezonde voeding. Ervaar het unieke assortiment. Zo geniet u bijvoorbeeld van fairtrade koffie met een punt ambachtelijke appeltaart. Of een heerlijke lunch met een huisgemaakte soep, biologisch brood geserveerd met streekproducten en verse juices. Onze hardloper is het 12-uurtje en bestaat uit een glas huisgemaakte soep met een belegd broodje of tosti naar keuze. Elke dag wisselt ons verse menu! Daarnaast is onze High Fair high tea een echte favoriet met diverse soorten thee, smoothies, biologische sandwiches, scones en zoete lekkernijen. Onze High Fair is ook lactose en glutenvrij te bestellen! Wist u dat wij heerlijke, biologische en glutenvrije producten van Het Groene Bakhuisje verkopen? Iets te vieren? Van verjaardag tot familiedag, Brasserie Fair is de ideale locatie voor een unieke ervaring. Samen met u zorgen wij voor de juiste inrichting en de lekkerste hapjes en drankjes. Een vergadering, netwerkborrel of presentatie in onze sfeervolle locatie, wij heten u van harte welkom. 0528 72 61 11. HuidZorg Drenthe Hoogeveen.
Home De Lekkernij.
Na ruim 16 jaar zijn we geworden van een delicatessenwinkel met proeflokaal tot een volwaardige brasserie met kookstudio. De brasserie is gelegen aan de Grote Kerkstraat in het centrum van Hoogeveen. Nabij de Hoofdstraat met het grootste waterkunstwerk van Europa, de Cascade.
Info De website van thekitchenhoogeveen!
Zelfs met bepaalde dieetwensen kunt u bij ons heerlijk genieten! The Kitchen Drinks Bites is elke week geopend vanaf maandag tot en met zaterdag. Ook voor feesten en partijen kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen graag de catering voor u naar uw wensen.
Catering La Brochette HoogeveenLa Brochette Hoogeveen.
Kwaliteit Salades diverse keuzes. Borrelhapjes, luxe hapjes, Drentse hapjes. Warme maaltijden, compleet verzorgde lunches. Receptie, bedrijfsopening of bijvoorbeeld en familiefeest. Bedienend personeel of koks. Verhuur van praattafels, kramen, borden, bestek, glaswerk. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!
Zakelijke catering voor bedrijven Van Regteren Hoogeveen.
Catering Partyservice van Regteren heeft de lekkerste buffetten voor u samengesteld. Wanneer u er voor kiest om tijdens uw eigen feest niet te lang in de keuken te hoeven staan, zijn onze buffetten een ideale uitkomst. U heeft onder andere keuze uit het smikkelbuffet, een mediterraans buffet en meerdere warme en koude buffetten. In de folder bekijkt u het complete aanbod. Bekijk onze buffetten. Salades en bittergarnituren. Ons salade en bittergarniturenassortiment is een welkome aanvulling op uw feest of partij. Wij verzorgen rijkelijk gevulde salades en verschillende bittergarnituren zodat u als gastheer gastvrouw goed voor de dag komt, zonder zelf lang in de keuken te staan. De salades en bittergarnituren worden vers voor u bereid en warm bij u op locatie gebracht. Bekijk onze salades en bittergarnituren. Salades en bittergarnituren. Broodjes van regteren. Snel broodjes bestellen. 7903 AE Hoogeveen.
Flextent Hoogeveen HiP Catering.
De flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent bij HiP Catering aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring bij instellingen, bedrijven, verenigingen en particulieren.kijk maar eens bij onze referenties. In velen vormen en afmetingen te moduleren waardoor de wind geen probleem is., 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal., Brandcertificaat M2 klasse., Hoge UV index: 8. Zware waterdichte polymere coating., De palen kunnen op verschillende plaatsen met verschillende hoogtes geplaatst worden., Geschikt tot windkracht 7., Snel op te zetten., Koppelbaar waardoor er ook grotere afmetingen mogelijk zijn. Kosten flextent De prijs voor deze schitterende flextent is 825, exclusief B.T.W. op en afbouw onder normale omstandigheden. voor maximaal 3 aaneengesloten dagen. Wanneer u langer van de flextent gebruik wilt maken is de prijs op aanvraag. Wij bezorgen en bouwen de flextent op in heel Drenthe, zoals o.a: Assen, Emmen en Hoogeveen.

Contacteer ons