Resultaten voor catering hoogeveen

 
catering hoogeveen
Flextent Hoogeveen HiP Catering.
De flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent bij HiP Catering aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring bij instellingen, bedrijven, verenigingen en particulieren.kijk maar eens bij onze referenties. In velen vormen en afmetingen te moduleren waardoor de wind geen probleem is., 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal., Brandcertificaat M2 klasse., Hoge UV index: 8. Zware waterdichte polymere coating., De palen kunnen op verschillende plaatsen met verschillende hoogtes geplaatst worden., Geschikt tot windkracht 7., Snel op te zetten., Koppelbaar waardoor er ook grotere afmetingen mogelijk zijn. Kosten flextent De prijs voor deze schitterende flextent is 825, exclusief B.T.W. op en afbouw onder normale omstandigheden. voor maximaal 3 aaneengesloten dagen. Wanneer u langer van de flextent gebruik wilt maken is de prijs op aanvraag. Wij bezorgen en bouwen de flextent op in heel Drenthe, zoals o.a: Assen, Emmen en Hoogeveen.
Home Catering Lunchroom De Pulle.
Welkom op de website van de Pulle, Lunchroom Catering. Hier bent u aan het juiste adres voor de lekkerste broodjes, vers gebak, de Pulle specialiteiten en nog veel meer! Ook voor een heerlijke cappuccino, espresso of koffie bent u bij de Pulle altijd welkom!
KNMI Weer Waarnemingen.
Het KNMI beheert in Nederland ruim 30 automatische weerstations die continu de windrichting en sterkte, de temperatuur, de relatieve vochtigheid, de neerslag, de globale straling van de zon, zicht en luchtdruk meten, evenals neerslagsoort en weertype. Actuele metingen van de stations worden op deze pagina gepresenteerd.
Chinees Specialiteitenrestaurant Feng Sheng in Hoogeveen en de Wijk Home.
Welkom in de culinaire wereld van Chinees Specialiteitenrestaurant Feng Sheng. Restaurant Feng Sheng is een gezellig familierestaurant en meer dan 21 jaar een begrip in Hoogeveen en wijde omgeving. Ons restaurant is net buiten het centrum van Hoogeveen en gelegen aan de Alteveerstraat 123.
Openingstijden van Delicious Catering in Hoogeveen.
Brederoweg 35-37 Hoogeveen. Eetcafé Het Koetshuis. Grote Kerkstraat 24 Hoogeveen. Grote Kerkstraat 6 Hoogeveen. Kleine horeca en organisatie. Holtienstraat 2 Hoogeveen. Zwembadweg 2 Hoogeveen. Bel 0900-1822 voor een Delicious Catering in Hoogeveen. Delicious Catering in Hoogeveen snel gevonden en direct doorverbonden.
BBQ Brasil Uw adres voor een Braziliaanse BBQ catering aan huis!
Alleen waar er bij de originele stijl grote plakken gesneden worden waardoor je snel een vol gevoel krijgt, worden er bij ons kleine porties rondgedeeld waardoor er ruimte overblijft om de gehele scala aan vleessoorten te kunnen proeven. Menu 1: Good!
Home De Lekkernij.
Na ruim 16 jaar zijn we geworden van een delicatessenwinkel met proeflokaal tot een volwaardige brasserie met kookstudio. De brasserie is gelegen aan de Grote Kerkstraat in het centrum van Hoogeveen. Nabij de Hoofdstraat met het grootste waterkunstwerk van Europa, de Cascade.
Delicious Catering zorgt voor de juiste arbeidsvitaminen.
HOOGEVEEN Restaurant De Vosch wordt sinds januari gerund door Delicious Catering, het cateringbedrijf van Myranda de Groot 53 uit Hoogeveen. De Vosch is het restaurant van Ondernemershotel De Compaen, gericht op de zakelijke doelgroep binnen en buiten het Hoogeveense bedrijvencentrum.
Catering La Brochette HoogeveenLa Brochette Hoogeveen.
Kwaliteit Salades diverse keuzes. Borrelhapjes, luxe hapjes, Drentse hapjes. Warme maaltijden, compleet verzorgde lunches. Receptie, bedrijfsopening of bijvoorbeeld en familiefeest. Bedienend personeel of koks. Verhuur van praattafels, kramen, borden, bestek, glaswerk. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!
Zakelijke catering voor bedrijven Van Regteren Hoogeveen.
Catering Partyservice van Regteren heeft de lekkerste buffetten voor u samengesteld. Wanneer u er voor kiest om tijdens uw eigen feest niet te lang in de keuken te hoeven staan, zijn onze buffetten een ideale uitkomst. U heeft onder andere keuze uit het smikkelbuffet, een mediterraans buffet en meerdere warme en koude buffetten. In de folder bekijkt u het complete aanbod. Bekijk onze buffetten. Salades en bittergarnituren. Ons salade en bittergarniturenassortiment is een welkome aanvulling op uw feest of partij. Wij verzorgen rijkelijk gevulde salades en verschillende bittergarnituren zodat u als gastheer gastvrouw goed voor de dag komt, zonder zelf lang in de keuken te staan. De salades en bittergarnituren worden vers voor u bereid en warm bij u op locatie gebracht. Bekijk onze salades en bittergarnituren. Salades en bittergarnituren. Broodjes van regteren. Snel broodjes bestellen. 7903 AE Hoogeveen.
BBQ Gigant Hoogeveen BBQ Gigant Hoogeveen.
BBQ Gigant Hoogeveen. BBQ Gigant Hoogeveen. De BBQ Hapjes gigant van Hoogeveen en omstreken! Wat wilt u bestellen? Maak hier onder een keuze uit hapjes of BBQ! Overheerlijke hapjesschalen, vers voor u gemaakt en gelijk klaar om te presenteren op bijvoorbeeld een verjaardag!

Contacteer ons