Meer resultaten voor catering thuis

 
catering thuis
Catering Pesos2Go.
Meer dan alleen maar afhalen. Op zoek naar catering voor bij u thuis of op locatie? Dan zit u bij Pesos2Go goed. Want naast de vele afhaalgerechten die wij bereiden, verzorgen we ook catering aan huis of ergens anders op locatie.
Catering bij u thuis of op andere feestlocaties Buitenpoort.nl.
Catering bij u thuis. Wilt u een feest bij u thuis dan is dat uiteraard mogelijk. We komen bij u langs om de ruimte te bekijken en als u graag een tent in de tuin wilt, dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen.
VechtdalFood Catering Puur HEerlijk uit het Vechtdal De Zon Hotel Restaurant.
Home Restaurant VechtdalFood Catering. Oorspronkelijke kwaliteit uit het Vechtdal bij u thuis! VechtdalFood Catering staat voor oorspronkelijke kwaliteit uit het Vechtdal. Onze chef-koks gebruiken lokale en regionale kwaliteitsproducten met een authentieke smaak. Thuis en bij bedrijven bereiden Nick van Swaal en zijn brigade exclusieve lunches en diners.
Catering thuis, zakelijk, vereniging, jubileum, huwelijk.
Menu restaurant 2013-2014. Catering thuis, zakelijk, vereniging, jubileum, huwelijk. Bombay Spice Catering kan bij u thuis, op het werk, bij uw club of vereniging, daar waar u het wenst, overal in de provincie Overijssel een Indiaas Exotisch Buffet voor u verzorgen.
Party Cateringbedrijf Thuis Op Locatie Verrassend Culinair.
Hapjes en Tapas catering Deventer. Hapjes en tapas catering Apeldoorn. High tea overijssel. High tea zwolle. High tea Kampen. Sushi catering zwolle. Sushi catering apeldoorn. Sushi catering kampen dronten. Fingerfood buffet catering. Springkussen huren zwolle. Party thuis catering. Catering voor evenementen.
Catering bij u thuis Nieuw-Scheemda Ommeland Catering Winschoten Groningen.
Catering bij u thuis. Hapjesschalen, Gourmetschotels, buffetten of een compleet verzorgde Barbecue. Door heel Noord-Nederland verzorgen we lekker eten op locatie. Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Bel ons op 06-81591610 of stuur een mail via het contactformulier.
Catering Zwolle: Hapjes Tapas Buffet.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Zwolle. Wij bezorgen in Zwolle in de volgende wijken: Binnenstad, Diezerpoort, Wipstrik, Assendorp, Kamperpoort-Veerallee, Poort van Zwolle, Westenholte, Stadshagen, Holtenbroek, Aalanden, Vechtlanden, Berkum, Marsweteringlanden, Schelle, Ittersum en Soestweteringlanden en in de omliggende gebieden.
Catering aan huis.
Home Catering Catering aan huis. Catering aan huis. Tijdens uw tuinfeest, themafeest, trouwfeest of verjaardagsfeest verzorgt HS Events naast het organiseren van het evenement, ook graag de catering. Onze professionele cateringmedewerkers en bediening staan altijd voor u klaar! Hierdoor wordt uw evenement gegarandeerd een smakelijk succes. HS Events verzorgt bij u thuis hapjes, diners, lunches, dranken en totale aankleding van het diner, receptie of buffet.
Catering aan huis of op locatie Brasserie de Olmen Serooskerke.
Feesten en Partijen. Catering aan huis of op locatie? Kok aan huis. Catering aan huis of op locatie voor een speciale gelegenheid? Dan komen wij graag bij u thuis koken. In overleg met u stellen we dan een menu samen.
De Catering-Student Studentenkarwei.
De Catering-Student is de betaalbare oplossing voor al uw bedrijfs-feestjes, omdat u zelf van te voren de hapjes en drankjes aanschaft bespaart u flink in kosten. Natuurlijk zijn onze Catering-Studenten ook bij u thuis inzetbaar. Zo hoeft u nooit meer zelf in de keuken te staan om hapjes of drankjes te bereiden en te serveren.
Catering Zuid-Holland.
Voor catering in Zuid Holland bel je Menu-thuis.nl, die je voor iedere gelegenheid inschakelt. Of het nu om catering voor 1 of voor 200 personen gaat, ons eten smaakt altijd fantastisch. Bij groepen van 10 tot 15 personen komen we gewoon gezellig bij je thuis koken.

Contacteer ons