Resultaten voor catering thuis

 
catering thuis
Catering aan huis Partyboerderij Vossenberg.
Laat u door ons de catering verzorgen, dan komen we graag met alle benodigdheden bij u thuis. U hoeft zich niet druk te maken of u wel genoeg bestek, meubilair of borden in huis heeft. Wij bezorgen dit allemaal bij u aan huis.
Catering t Noorden in Aalten, altijd net een beetje meer!
Heeft u een feestje thuis en mist u nog enkele spullen? t Noorden verhuurt ook tafels, stoelen, glaswerk, opblaas Sara, baby en Abraham en nog meer horeca artikelen. Voor veel regionale bedrijven verzorgd t Noorden Bedrijfscatering de dagelijkse catering. Dranken, broodjes, lunchbags, buffetten en hapjes die dan op de gewenste tijd bij het bedrijf worden bezorgd.
Jouw feest vier je thuis! Een leuke feest dj tot catering en partytent!
Een feest thuis is gezellig, intiem en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Nadat je nagedacht hebt over wie je uitnodigt, wanneer je het feest gaat houden, een thema hebt of niet, moet je diverse sites en verschillende bedrijven langs om alles te huren.
Catering Thuis of zakelijk op locatie Landgoed Rhederoord.
Ga naar onze evenementen Evenementen bekijk ons aanbod Wifi Gratis Wifi Gratis parkeren Gratis Parkeren Biologische keuken Restaurant Biologische keuken. Catering op locatie. Catering bij u thuis of in het bedrijf behoort tot de mogelijkheden. De gehele culinaire stijl en sfeer van Landgoed Rhederoord kunnen wij elders op locatie verzorgen.
Gewoon Lekker Thuis.
Met personeel, materiaal en afwas inbegrepen. Een fantastische oplossing voor het bedrijfsfeest, maar ook voor de familiedag bij u thuis. Naast ons cateringaanbod kunnen wij geheel ingerichte pop-up restaurants neerzetten en realiseren wij complete catering en restaurantconcepten. Graag vertellen wij over onze referenties.
Maaltijden voor thuis Kragtwijk Catering.
Kragtwijk Catering Kragtwijk Catering. U bent hier. Maaltijden voor thuis. Maaltijden voor thuis. Op de Bouwerij 73 te Amstelveen kunt u terecht voor heerlijke hapjes, salades en buffetten voor bij u thuis. Maar ook voor maaltijden om thuis alleen nog maar op te warmen.
Catering NJ-Cook4You cateraar kok aan huis Den Haag.
Is het een borrel voor een house warming met fingerfood en prosseco of wilt u gezellig met vrienden een diner thuis waarbij de chef uw keuken gebruikt voor een fantastisch 3 gangen diner te bereiden. Het overgrote deel van de catering die wij verzorgen is maatwerk.
Cappito Italiaanse catering.
Koken, bedienen, tutti Geen catering team bezet jouw thuis; its just me! Jij hoeft niets te doen, behalve genieten met je gasten. Van a tot z regel je alles met mij persoonlijk en zo houden we ook de kosten laag.
Kwaliteit catering bij u thuis of op uw bedrijf Het Rheins.
Samen met Bakkerij van Otten voor u samengesteld! Kwaliteit catering bij u thuis of op uw bedrijf. Naast alle mogelijkheden die Landgoed Het Rheins u aanbied verzorgen wij ook catering voor feesten bij u thuis! Naast onze cateringservice zijn wij ook gespecialiseerd in de aankleding van uw feest of bedrijfsevent.
Vergadering Diner Lunch Bruiloft Catering Kookles Diner Thuis. Diner Thuis de plek voor een vergadering, meeting, bruioft en private dining in Den Haag.
We hebben van het begin tot het einde genoten van de culinaire creaties die de chef-kok had bereid en er werd ook goed rekening gehouden met de vegetarische wensen! Menu's' bij Diner thuis. 2596 HL Den Haag. 070-360 75 58.
Bistro Gossimijne Lunch. Diner. Tapas. Take Away. Catering.
Daarnaast is het in Horst, Oss, Uden, Veghel en Venray ook mogelijk via Thuisbezorgd.nl te bestellen. Maar er is meer! Wij verzorgen ook uw barbecue bij u op locatie, of uw barbecue pakket om zelf te grillen. Meer informatie over Gossi bij u thuis.

Contacteer ons