Meer resultaten voor catering thuis

 
catering thuis
Catering voor thuis Cafetaria Rex.
Catering op het werk. Broodjes op het werk. Feesten en Partijen. Catering voor thuis. U bent hier.: Catering voor thuis. Al sinds jaar en dag mochten wij hapjes en salades voor vele klanten verzorgen., zowel thuis als op het werk.
Catering Thuis Barbeque bij u Thuis.
Culinair en gastvrij zoals u van ons mag verwachten. Maar ook uw huiskamer uitbreiden met een luxe partytent verwarmd en ingericht met extra meubilair is geen enkel probleem. La Casserole Catering Service: voor een uitstekende catering bij u thuis eventueel met geheel verzorgde barbecue!
Gewoon Lekker Thuis.
Met personeel, materiaal en afwas inbegrepen. Een fantastische oplossing voor het bedrijfsfeest, maar ook voor de familiedag bij u thuis. Naast ons cateringaanbod kunnen wij geheel ingerichte pop-up restaurants neerzetten en realiseren wij complete catering en restaurantconcepten. Graag vertellen wij over onze referenties.
De Catering-Student Studentenkarwei.
Natuurlijk zijn onze Catering-Studenten ook bij u thuis inzetbaar. Zo hoeft u nooit meer zelf in de keuken te staan om hapjes of drankjes te bereiden en te serveren. En heeft u meer tijd en aandacht over voor uw gasten.
Catering bestellen voor thuis? Catering Aelsmeer.
Catering aan huis bestellen? Geeft u een feest of houdt u een uitgebreide borrel? Een feest of borrel is niet compleet zonder catering aan huis. Catering Aelsmeer is al sinds 2006 dé expert op het gebied van catering voor thuis.
Catering voor thuis Lastalla.
Catering voor thuis. Vanaf 50 personen kunt u uw diner op locatie geheel laten verzorgen door ons. U hoeft maar aan te geven hoeveel werk wij u uit handen moeten nemen. Alles is mogelijk: van wat Italiaanse hapjes bij een borrel tot een volledig aangekleed feest inclusief personeel.
Refresh.
Catering De Bourgondiër.
Home De Bourgondiër Ons Buffet Prijzen Reserveren Nieuws Route Agenda 2018. De Bourgondiër Afhaalgerechten Dinerbon Catering. Ons Buffet Prijzen. Ons Buffet Prijzen. Een gastvrij onthaal in een vriendelijke, landelijke ambiance. In ons sfeervolle restaurant kunt u in vijf gangen lees meer. Wij verzorgen ook thuis uw buffet.
Lopend buffet thuis bezorgd door Bor Catering.
Dan ziet u ook meteen de kosten voor het lopend buffet thuis. Bij bestellingen vanaf tweehonderd euro én woonachtig in de directe omgeving is de bezorging door Bor Catering vaak helemaal gratis. Uiteraard geeft u ook meteen aan wanneer u het buffet thuisbezorgd wilt hebben.
UitjeThuis Kok aan huis catering op locatie.
Niets dan lof voor de uitstekende catering verzorgd door Mohamed en zijn zoon. Deze vorm van buffet zullen we zeker nog eens doen en voor iedereen een aanrader. We zullen jullie zeker nog wel e. 21 augustus 2017. Catering voor een tuinfeest verzorgd door Stephanie de Wit, aangesloten bij Uitje thuis.
Catering bij u thuis of op andere feestlocaties Buitenpoort.nl.
Catering bij u thuis. Wilt u een feest bij u thuis dan is dat uiteraard mogelijk. We komen bij u langs om de ruimte te bekijken en als u graag een tent in de tuin wilt, dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Contacteer ons