Meer resultaten voor catering woerden

 
catering woerden
Catering.
Italiaanse avond Feestje Bedrijfsevenement. Catering laten bezorgen in Woerden? Laat uw catering verzorgen door La F ermata. Wij doen het met liefde en passie voor de Italiaanse keuken. La Fermata gebruikt hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten en dat proeft u uiteraard terug in onze producten.
Refresh.
Catering Woerden.
Onze ambachtelijke slagerij staat in Woerden en omgeving bekend om de hoge kwaliteit van ons vlees en onze lekkere worsten die wij zelf maken in onze eigen worstmakerij. Ook verzorgen wij de gehele catering bij feesten en partijen waarbij u kunt genieten van onze ambachtelijke vleesproducten. Specialist in catering in de omgeving van Woerden.
DSR food catering bestellen in Woerden, Bodegraven, Montfoort, Oude Water, Harmelen, Nieuwebrug, Waarder, De Meem, Vleuten.
Wij bezorgen luxe broodjes in Woerden voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc. Dus heeft u bedrijfscatering in Woerden of catering thuis in Woerden nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Woerden is hét adres voor catering aan huis.
Catering in Kasteel Woerden Kasteel Woerden.
Reservering voor lunch. Unieke locatie en catering. Kasteel Woerden is dé plek voor een gezellige borrel of high tea, maar ook voor uw zakelijk lunch of diner. Geniet van ambachtelijk biologisch gebak, een heerlijke salade van mooie streekproducten of een uitgebreid 6-gangendiner.
Catering Woerden Your Choice Catering.
Your Choice Catering is de partner bij uitstek voor uw catering wat betreft variërende buffetten, walking dinners, private dinners, recepties, bedrijfscatering drankarrangementen. 100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten. Scherpe All-in prijzen! Your Choice Catering Woerden Botnische Golf 156 3446 CN Woerden 0348-744019.
Catering in Woerden: 100% vers ambachtelijk! De Mobiele Kok.
Wij verzorgen graag de catering voor u in Woerden of omstreken. Wij bereiden alle gerechten zelf maar ook met alleen verse ingrediënten. De Mobiele Kok is een ambachtelijk cateringbedrijf en ons wij verzorgen catering bezorgen gratis in de regios Woerden en Utrecht.
SmaaktGOED Catering in Woerden Eet.nu.
Super leuk kinderfeestje gehad bij Smaakt goed catering! Hier wordt nog eerlijk gekookt, zonder pakjes etc. Vind dit leuk Reageer. Restaurants in de buurt. De Kromme Kade. 994m Woerden Pannenkoekenhuis en Eetcafé. 14km, Woerden Italiaans. 14km, Woerden Nederlands, Frans en Internationaal. 16km, Woerden Spaans.
Café Restaurant El Rey Woerden-Breukelen El Catering El Rey Woerden.
El Rey Woerden. El Rey Breukelen. Home El Rey El Catering. Het dienstenaanbod van restaurant El Rey breidt zich op natuurlijke wijze uit. Aangezien we steeds vaker worden gevraagd voor het verzorgen van bedrijfscatering, partycatering en catering voor de borrel, feesten en partijen, hebben we besloten van onze cateringservice een vast bedrijfsonderdeel te gaan maken.
Catering de HALL burgerEI zakenlui.
Ook tijdens evenementen verzorgen wij graag de catering, of het nu op een zelf gekozen locatie, in de HALL of in één van de ZAALLen is. Een walking diner, een vergaderontbijt, beurscatering, lunch-to-go tijdens een bedrijfsuitje, een walking dinner: de mogelijkheden zijn eindeloos. Elk groot of klein feest wordt nog leuker met een BBQ buffet. Van lekker basic tot een culinair BBQ arrangement. Met het XXL BBQ arrangement trakteer je op een ultieme BBQ beleving. Een mooie afsluiting van een bedrijfsuitje of personeelsfeest. Echt iets bijzonders? Lange Tafels zorgt voor een unieke setting op onverwachte locaties. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat het je gasten aan niets ontbreekt. Neem contact met ons op voor meer informatie. GEZOND EN LEKKER VOOR IEDEREEN. We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan, dus we houden graag rekening met mensen met een voedselallergie lactose, gluten, noten of speciaal dieet. Is je allergie of dieet minder gangbaar? Laat het ons van te voren weten. Dan zorgen wij dat er ook voor jou iets lekkers op tafel komt. de HALL burgerEI zakenlui Korenmolenlaan 4 Woerden.
Partyservice Woerden.
Wij hebben een eigen slagerij in Harmelen waar u dagelijks terecht kunt voor lekker en vers vlees. Maar onze slagerij is ook in te schakelen als partyservice in Woerden, Linschoten, Vleuten, Montfoort en Harmelen voor het verzorgen van de catering bij grote feesten en evenementen.

Contacteer ons