Zoeken naar catering woerden

 
catering woerden
De Groene Jager Catering Duurzame Biologische Catering/Lunch Woerden.
De Groene Jager catering is de perfecte cateraar geweest voor de bijeenkomst die ik heb georganiseerd voor een stichting die zijn donateurs graag wilde bedanken. Ik heb ze in eerste instantie geselecteerd omdat ze gebruik maken van duurzame, biologische en lokale producten.
Home Welkom bij Nani Catering Indonesia.
Nani werkt vanuit huis, zij komt uit Jakarta Indonesiƫ en werkt uitsluitend met verse producten uit Indonesiƫ zoals kruiden, specerijen, import groenten en vissoorten.' Nani Catering Indonesia. Geplaats door Nani Catering Indonesia. Nani Catering Indonesia. Nani Catering Indonesia. Nani Catering Indonesia.
Traiton catering Woerden.
Leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn website! TraiTon catering heeft zijn naam te danken aan mijn familienaam: Ton. Mijn naam is Bertie Eberwijn-Ton en ben een dochter van de familie Ton die vroeger het Concordia in Woerden runden.
creatieve, verse catering voor woerden en omstreken Catering regio Woerden.
Catering regio Woerden Home De culinaire oplossing voor creatief aan huis. bbq catering in woerden, utrecht en omstreken gewoon de mobiele kok. de lekkerste broodjes en complete lunches gewoon bij de mobiele kok. vers creatief rijkelijk belegd ruim aanbod. Bel ons: 0652335844. creatieve catering voor woerden en omstreken.
Catering vacatures in Woerden NationaleVacaturebank.nl.
Woerden Schoonmaakmedewerker keuken/ catering I Omgeving Woerden Functieomschrijving Als medewerkster catering verzorg. 4 dagen geleden geplaatst 30 uur VMBO/MAVO Meer vacatures gevonden in de omgeving van Woerden. Zou jij graag in de afwas, bediening of in de keuken willen werken bij een horecagelegenheid in Utrecht?
Catering Woerden: compleet buffet op locatie De Buffetten Boer.
Genieten van een uitgebreid buffet met al uw gasten? De catering in Woerden van De Buffetten Boer regelt dit van A tot Z. Voor iedere gelegenheid worden alle buffetten geleverd. De buffetten zijn van ambachtelijke kwaliteit tegen een lage prijs!
Flextent Woerden HiP Catering.
De flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent bij HiP Catering aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring bij instellingen, bedrijven, verenigingen en particulieren.kijk maar eens bij onze referenties. In velen vormen en afmetingen te moduleren waardoor de wind geen probleem is., 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal., Brandcertificaat M2 klasse., Hoge UV index: 8. Zware waterdichte polymere coating., De palen kunnen op verschillende plaatsen met verschillende hoogtes geplaatst worden., Geschikt tot windkracht 7., Snel op te zetten., Koppelbaar waardoor er ook grotere afmetingen mogelijk zijn. Kosten flextent De prijs voor deze schitterende flextent is 825, exclusief B.T.W. op en afbouw onder normale omstandigheden. voor maximaal 3 aaneengesloten dagen. Wanneer u langer van de flextent gebruik wilt maken is de prijs op aanvraag. Wij bezorgen en bouwen de flextent op in heel Utrecht, zoals: Amersfoort, Houten, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse heuvelrug, Venendaal, Woerden en Zeist.
Chez Michel delicatessen catering indebuurt Woerden.
Tevens bezorgen en afhalen van lunches, hapjes en buffetten. Meest recent over Chez Michel delicatessen catering. Say cheese: 9 x hier koop je kaas in Woerden. Als echt kaasstad moeten er in Woerden vanzelfsprekend genoeg plekken zijn waar je kaas kunt kopen.
Partycatering Partyverhuur in regio Utrecht en Amsterdam.
Al twintig jaar een begrip in de regio Utrecht en Amsterdam, de cateraar die zijn vak verstaat en net even dat verschil maakt. James Catering is een partycateraar pur sang en neemt al jaren de verzorging van zeer uiteenlopende gelegenheden voor haar rekening.
Catering Gouda van 10 tot 100 p.p. alle stijlen.
Organiseer je binnenkort een feest aan huis in Gouda, Woerden, Reeuwijk of omgeving en wil je op bijzondere wijze uitpakken? Wat dacht je dan van een cateraar aan huis die alles voor je regelt en alle catering werkzaamheden voor je regelt.
Openingstijden van Traiton Catering in Woerden.
Leidsestraatweg 92 Woerden. De Groene Jager Catering. Golf van Biskaje 4-A 28 Woerden. Schillingdreef 31 Woerden. Touwslagersweg 12-A11 Woerden. Weidebloemenlaan 130 Woerden. Anna Lindhlaan 7 Woerden. Bel voor een Traiton Catering in Woerden. Traiton Catering in Woerden snel gevonden en direct doorverbonden.

Contacteer ons