Meer resultaten voor catering woerden

 
catering woerden
Home Welkom bij Nani Catering Indonesia.
Nani werkt vanuit huis, zij komt uit Jakarta Indonesië en werkt uitsluitend met verse producten uit Indonesië zoals kruiden, specerijen, import groenten en vissoorten.' Nani Catering Indonesia. Geplaats door Nani Catering Indonesia. Nani Catering Indonesia. Nani Catering Indonesia. Nani Catering Indonesia.
Catering Woerden Josselins Catering. Catering Woerden Josselins Catering.
Organiseert u iets op locatie in Woerden en heeft u daar een feesttent, servies, sanitair of een speciale aankleding bij nodig? Josselins Catering biedt voor u de oplossing.Wat uw voorkeur ook heeft, wij zorgen altijd voor hoge kwaliteit producten en een persoonlijke service.
Jenko's' Catering in Woerden Catering Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Informatie over Jenko's' Catering in Woerden. Jenko's' Catering is gevestigd in Woerden en is uw cateraar! Onze exotische hapjesbuffetten, en taarten zijn van goede kwaliteit, creativiteit, en vooral ambachtelijk.
Catering Woerden Restaurant De Markies.
U kunt ons inschakelen voor Catering., Hostes-Suport, Huur en Aankleding., Schakelt u De Markies in dan bent u verzekerd. van vakmanschap, honderd procent inzet en betrouwbaarheid. Zichtbaar voor u maar niet voor uw gasten., want u bent en blijft gastheer. Wij zijn gaarne bereid vrijblijvend de diversen mogelijkheden. in een persoonlijk gesprek met u te bespreken. De Markies Valk Boumanlaan 61 0348 43 13 99. Vergaderlocatie Midden Nederland Huwelijk locatie Woerden.
Catering de HALL burgerEI zakenlui.
Ook tijdens evenementen verzorgen wij graag de catering, of het nu op een zelf gekozen locatie, in de HALL of in één van de ZAALLen is. Een walking diner, een vergaderontbijt, beurscatering, lunch-to-go tijdens een bedrijfsuitje, een walking dinner: de mogelijkheden zijn eindeloos. Elk groot of klein feest wordt nog leuker met een BBQ buffet. Van lekker basic tot een culinair BBQ arrangement. Met het XXL BBQ arrangement trakteer je op een ultieme BBQ beleving. Een mooie afsluiting van een bedrijfsuitje of personeelsfeest. Echt iets bijzonders? Lange Tafels zorgt voor een unieke setting op onverwachte locaties. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat het je gasten aan niets ontbreekt. Neem contact met ons op voor meer informatie. GEZOND EN LEKKER VOOR IEDEREEN. We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan, dus we houden graag rekening met mensen met een voedselallergie lactose, gluten, noten of speciaal dieet. Is je allergie of dieet minder gangbaar? Laat het ons van te voren weten. Dan zorgen wij dat er ook voor jou iets lekkers op tafel komt. de HALL burgerEI zakenlui Korenmolenlaan 4 Woerden.
Flextent Woerden HiP Catering.
De flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent bij HiP Catering aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring bij instellingen, bedrijven, verenigingen en particulieren.kijk maar eens bij onze referenties. In velen vormen en afmetingen te moduleren waardoor de wind geen probleem is., 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal., Brandcertificaat M2 klasse., Hoge UV index: 8. Zware waterdichte polymere coating., De palen kunnen op verschillende plaatsen met verschillende hoogtes geplaatst worden., Geschikt tot windkracht 7., Snel op te zetten., Koppelbaar waardoor er ook grotere afmetingen mogelijk zijn. Kosten flextent De prijs voor deze schitterende flextent is 825, exclusief B.T.W. op en afbouw onder normale omstandigheden. voor maximaal 3 aaneengesloten dagen. Wanneer u langer van de flextent gebruik wilt maken is de prijs op aanvraag. Wij bezorgen en bouwen de flextent op in heel Utrecht, zoals: Amersfoort, Houten, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse heuvelrug, Venendaal, Woerden en Zeist.
Your Choice Catering Events Woerden.
Your Choice Catering Woerden. Voor een goed advies en de juiste prijs op cateringgebied bent u op de site van Your Choice Catering Woerden op de goede plek beland. Zoekt de passende catering voor uw bruiloft, bedrijfsopening of de passende bedrijfscatering?
Partycatering Partyverhuur in regio Utrecht en Amsterdam.
Al twintig jaar een begrip in de regio Utrecht en Amsterdam, de cateraar die zijn vak verstaat en net even dat verschil maakt. James Catering is een partycateraar pur sang en neemt al jaren de verzorging van zeer uiteenlopende gelegenheden voor haar rekening.
Catering Gouda van 10 tot 100 p.p. alle stijlen.
Organiseer je binnenkort een feest aan huis in Gouda, Woerden, Reeuwijk of omgeving en wil je op bijzondere wijze uitpakken? Wat dacht je dan van een cateraar aan huis die alles voor je regelt en alle catering werkzaamheden voor je regelt.
Openingstijden van Traiton Catering in Woerden.
Leidsestraatweg 92 Woerden. De Groene Jager Catering. Golf van Biskaje 4-A 28 Woerden. Schillingdreef 31 Woerden. Touwslagersweg 12-A11 Woerden. Weidebloemenlaan 130 Woerden. Anna Lindhlaan 7 Woerden. Bel voor een Traiton Catering in Woerden. Traiton Catering in Woerden snel gevonden en direct doorverbonden.
Horeca / Catering / Detailhandel vacatures Woerden, werk vind je op Olympia.nl.
Wat speelt er bij Olympia. Olympia BNR Gangmakers. vacatures Horeca / Catering / Detailhandel Utrecht Woerden. Horeca / Catering / Detailhandel vacatures Woerden. Vind hier je nieuwe baan. Afstand 5 km. 12 Resultaten met zoekcriteria.: Je hebt gezocht op onderstaande zoekcriteria.:

Contacteer ons