Resultaten voor catering zwolle

 
catering zwolle
DSR food catering bestellen in Zwolle.
Wij bezorgen luxe broodjes in Zwolle voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc. Dus heeft u bedrijfscatering in Zwolle of catering thuis in Zwolle nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Zwolle is hét adres voor catering aan huis.
Catering in Zwolle.
De catering en verhuur kan bezorgt en opgehaald worden, in heel de regio! Van Zwolle tot Dronten en van Wezep tot Genemuiden. Wij beschikken over een breed assortiment aan catering en buffeten met onder andere een stamppotbuffet, maar ook een warm en koud buffet, of juist een kipmenu?
Catering de Korenbloem Zwolle.
De Korenbloem is een kleinschalig cateringbedrijf gevestigd in Zwolle en werkt met biologische producten, die zo mogelijk uit de regio komen. Ook fair-trade producten horen erbij. Het seizoen en de groenten en vruchten die daarbij horen, vormen de basis voor de samenstelling van de menus en gerechten. Vegetarische gerechten zijn de specialiteit van de Korenbloem. Indien gewenst bereidt de Korenbloem ook gerechten met vlees en vis, uiteraard van goede biologische kwaliteit. Bij de Korenbloem kunt u terecht voor lunches, buffetten, diners of een high-tea. De Korenbloem kan ook bij u thuis of op een l ocatie elders komen koken. Of organiseer een kookworkshop samen met de Korenbloem! De Korenbloem levert maatwerk. Iedere opdracht wordt in overleg met u samengesteld. Kijk bij de Menukaart voor mogelijkheden en suggesties. Graag tot ziens! Catering de Korenbloem heeft ook een facebook-pagina: facebook.com/cateringdekorenbloem.
Feest Culinair Bijzondere, biologische en 100% natuurlijke hapjes, lunches en buffetten bestellen.
Catering op elke mogelijke locatie. Het maximale uit ieders budget. Meer dan een hapje en een drankje. 11 maart, 2015. Leave a comment. Ik werk nu al ruim 15 jaar in de cateringservice en heb al behoorlijk wat veranderingen meegemaakt in de branche. Wat is nu de trend? Ambacht, dat is van NU! Het lijkt niet lang geleden dat we bij ambacht nog dachten aan een ouderwetse manier van handwerk. Wat toen ouderwets was, is nu weer. 6 augustus, 2014. Leave a comment. Komkommertijd is een slappe tijd waarin weinig zaken worden gedaan. Voor mij is het een tijd van inspiratie op doen, tot rust komen en verschillende nieuwe gerechten bedenken en vooral opeten! Waaronder een heerlijke crème van avocado met makreel en komkommerdressing Vakantie betekent voor mij ook lekker lezen en een beetje mijmeren in een hangmatje. Op de hoogte blijven van Feest Culinair? Vul hier uw e-mailadres in. Blijf op de hoogte. Feest Culinair Telfordstraat 13 H 8013RL Zwolle KvK-nummer: 05074325 BTW nummer: NL8193.84.525.B01.
Refresh.
Hapjesgigant catering Zwolle catering hapjes, buffet, lunches.
ACS Hapjesgigant uit Zwolle biedt voor elk type feest en gelegenheid de oplossing! Of het nu om een efficiënte zakelijke lunch gaat, heerlijke catering hapjes en drankjes op een receptie of een compleet verzorgt feest met een overheerlijk buffet: Ons cateringbedrijf ACS Hapjesgigant heeft jarenlange ervaring in keuken en catering.
Partycatering de Vliegende Schotel Zwolle.
Welkom bij catering de Vliegende Schotel, al 20 jaar een begrip voor het verzorgen van al uw culinaire wensen. Wij staan vooral bekend vanwege het heerlijke eten en de goede prijs kwaliteit verhouding. Al onze producten worden ambachtelijk gemaakt, met verse producten.
Catering Zwolle: Hapjes Tapas Buffet.
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Zwolle!
Catering Medewerker Vacatures in Zwolle Vacatures.nl.
Loon is marktconform en je reiskosten worden vergoed. Catering medewerkers parttime Hoevelaken. XL Studenten Uitzendbureau Zwolle. Als catering medewerker zorg jij ervoor dat alle bestellingen op de juiste manier klaar worden gezet, dat alle producten op de juiste manier ingepakt worden en alles volgens.
Catering Zwolle Uitjethuis Kok aan huis Catering.
Vanuit onze vestiging in Zwolle verzorgen wij sinds 2015 catering bij gasten thuis of op locatie. Of het nou gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of receptie, met enthousiasme en toewijding verzorgen wij graag de catering van uw diner, walking dinner, buffet, lunch, high-tea, barbecue of borrel.
Catering Hattem Catering in uitvoering.
Catering in Uitvoering: de cateraar in Hattem en omstreken! Mogelijkheden catering in Hattem en omstreken.: compleet verzorgde buffetten. ophalen van verse gerechten. inhuur van materialen. C atering in uitvoering werkt nauw samen met verschillende partners om voor alle aspecten van uw partij de juiste invulling te vinden; zoals tentenbouwers, entertainers, e.d. Wij zijn werkzaam in een groot gebied rondom Hattem, Zwolle, Heino, Heerde en Kampen. Bent u op zoek naar een cateraar in Hattem?

Contacteer ons