Resultaten voor catering zwolle

 
catering zwolle
DSR food catering bestellen in Zwolle.
Wij bezorgen luxe broodjes in Zwolle voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc. Dus heeft u bedrijfscatering in Zwolle of catering thuis in Zwolle nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Zwolle is hét adres voor catering aan huis.
CateringGelagkamer Hoogh Restaurant Zwolle.
Om u een impressie te geven van de mogelijkheden vindt u hieronder een lijst van meest bestelde buffetten en luxe hapjes. De gerechten die op onze menukaart staan kunnen ook thuisgeleverd worden, bijvoorbeeld in de vorm van een 3-gangen diner of buffet.
Catering Zwolle Van Guilik Catering.
Een gezellige catering bij u thuis in Zwolle of een bedrijfscatering tot wel 500 personen; op het gebied van catering is alles mogelijk bij Slagerij Van Guilik. Op basis van de door u doorgegeven wensen, stellen wij een passend en heerlijk menu voor u samen.
Catering Zwolle Lammy Catering maakt van eten een belevenis.
Lammy Catering bereidt op de Marcelli Hoeve gelegen in een prachtig gebied tussen Hasselt en Genemuiden al jarenlang de heerlijkste gerechten voor haar klanten. Wij zijn actief in de omgeving van Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis, IJsselmuiden, Kampen, Zwolle, Nieuwleusen, Balkbrug, Dedemsvaart en Ommen.
Catering Zwolle: kies een heerlijk buffet De Buffetten Boer. Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
Catering Zwolle, ambacht en gemak! Genieten van een uitgebreid buffet? De catering op locatie van De Buffetten Boer regelt dit van A tot Z. Voor ieder event of andere gelegeneheid kunt u genieten van de buffetten catering in Zwolle. De buffetten zijn van ambachtelijke kwaliteit tegen een lage prijs!
Catering Zwolle Verrassend Culinair.
Heerlijk Hollands catering buffetten met smakelijke gerechten die bij iedereen in de smaak vallen. Wilt u het graag net iets anders, geen probleem, wij maken voor u een buffet op maat. Neem gerust contact op met Verrassend Culinair party catering Zwolle.
Catering de Korenbloem Zwolle.
De Korenbloem is een kleinschalig cateringbedrijf gevestigd in Zwolle en werkt met biologische producten, die zo mogelijk uit de regio komen. Ook fair-trade producten horen erbij. Het seizoen en de groenten en vruchten die daarbij horen, vormen de basis voor de samenstelling van de menus en gerechten. Vegetarische gerechten zijn de specialiteit van de Korenbloem. Indien gewenst bereidt de Korenbloem ook gerechten met vlees en vis, uiteraard van goede biologische kwaliteit. Bij de Korenbloem kunt u terecht voor lunches, buffetten, diners of een high-tea. De Korenbloem kan ook bij u thuis of op een l ocatie elders komen koken. Of organiseer een kookworkshop samen met de Korenbloem! De Korenbloem levert maatwerk. Iedere opdracht wordt in overleg met u samengesteld. Kijk bij de Menukaart voor mogelijkheden en suggesties. Graag tot ziens! Proef enkele heerlijke recepten van catering de Korenbloem: bloemkoolhumus, zoet-zure bietjes, soep van bindsla.
Catering Zwolle: Hapjes Tapas Buffet.
Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: met elk budget kunt u bij ons terecht voor onze hapjes en tapas catering. Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en tapas catering in Zwolle!
Catering bedrijven.
Paradiso 50 jaar. Paradiso Zwolle biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid om zeven dagen per week maaltijden te bestellen. Deze maaltijden kunt u in overleg op elke gewenste locatie in Zwolle laten bezorgen. Tijdstip in overleg. U kunt de maaltijden bij ons bestellen via de mail, telefonisch of via het bestelformulier.
Buffet catering in Zwolle.
Registreer dan hier. Home Catering buffetten Maaltijden Catering Buffetten. Stelt u het liefst zelf uw etentje samen? hier vindt u een groot deel van ons assortiment aan maaltijden. Heerlijk en vers bereid door uw cateringspecialist uit Kampen, Zwolle en omstreken.
Catering in Zwolle nodig? Cateraar JB's' Party Catering.
Een impressie van onze catering in de regio Zwolle. Veel kennis en ervaring met catering in Zwolle! Als u ons inschakelt voor catering in Zwolle, dan weet u zeker dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Geert Molendijk en Hans Merks hebben veel ervaring in de horeca.

Contacteer ons