Zoeken naar catering zwolle

 
catering zwolle
Horeca Catering-vacatures in Zwolle augustus 2018 Indeed.nl.
Onze opdrachtgever is een totaalleverancier voor de foodservice markt, waarbij zij hun klanten in horeca, catering en zorg van dienst zijn met betrouwbare. Gesponsord vacature opslaan. Flexibele parttime catering medewerker regio Zwolle. People4all 3 reviews. Een diploma voor de catering / horeca wordt gewaardeerd, maar ervaring als catering / horeca medewerker vinden wij bij People4All veel belangrijker.
Bielderman Catering Deventer Catering Zwolle Bielderman.
Van begin tot eind maken wij onze producten vers en op ambachtelijke wijze in onze catering keuken te Bathmen. Van de catering op uw feest, receptie of bruiloft tot hulp bij de keuze van uw feestlocaties of huur tent in de regio van Zwolle en van prachtige klassieke buffetten tot moderne hippe concepten bij de barbecues, wij blijven volop in beweging.
Slagerij Van Guilik verzorgt al jaren complete barbecues en catering.
Slagerij Van Guilik verzorgt al jaren complete barbecues en catering in de regio van Zwolle. Maar we kunnen natuurlijk ook elders in de regio catering verzorgen. Uw bestelling afhalen kan op de locatie in Hattemerbroek. Meest gestelde vragen. Onze slagerij in Zwolle.
Catering de Korenbloem Zwolle.
De Korenbloem is een kleinschalig cateringbedrijf gevestigd in Zwolle en werkt met biologische producten, die zo mogelijk uit de regio komen. Ook fair-trade producten horen erbij. Het seizoen en de groenten en vruchten die daarbij horen, vormen de basis voor de samenstelling van de menus en gerechten. Vegetarische gerechten zijn de specialiteit van de Korenbloem. Indien gewenst bereidt de Korenbloem ook gerechten met vlees en vis, uiteraard van goede biologische kwaliteit. Bij de Korenbloem kunt u terecht voor lunches, buffetten, diners of een high-tea. De Korenbloem kan ook bij u thuis of op een l ocatie elders komen koken. Of organiseer een kookworkshop samen met de Korenbloem! De Korenbloem levert maatwerk. Iedere opdracht wordt in overleg met u samengesteld. Kijk bij de Menukaart voor mogelijkheden en suggesties. Graag tot ziens! Catering de Korenbloem heeft ook een facebook-pagina: facebook.com/cateringdekorenbloem.
Catering in Zwolle nodig? JB's' Party Catering.
JBs Party Catering verzorgt catering in de regio Zwolle. Wij zijn gevestigd aan de Bedrijfsweg 2 in Emmeloord, maar zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons uitstekend terecht voor catering in Zwolle, Kampen, provincie Flevoland Lelystad, Emmeloord en Dronten en omgeving.
Catering Zwolle? Kies voor Catering in Uitvoering.
Als u een beroep doet op Catering in uitvoering bent u verzekerd van een catering die tot in de puntjes is verzorgd. Zoals gezegd bevindt ons werkgebied voor catering zich niet alleen in Zwolle, maar ook in plaatsen rondom Zwolle.
Catering Zwolle: Hapjes Tapas Buffet.
Wij bezorgen in Zwolle in de volgende wijken: Binnenstad, Diezerpoort, Wipstrik, Assendorp, Kamperpoort-Veerallee, Poort van Zwolle, Westenholte, Stadshagen, Holtenbroek, Aalanden, Vechtlanden, Berkum, Marsweteringlanden, Schelle, Ittersum en Soestweteringlanden en in de omliggende gebieden. Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd.
Medewerker Catering Vacatures in Zwolle Vacatures.nl.
Wij waarderen elke vorm van feedback. Laat ons voor jou zoeken. Ontvang de nieuwste vacatures voor Medewerker Catering in Zwolle direct per e-mail. Stuur mij vacature-updates Je kunt je op elk moment uitschrijven voor vacature-updates Nee, ik houd liever zelf de zoekresultaten bij.
Catering in Zwolle.
De catering en verhuur kan bezorgt en opgehaald worden, in heel de regio! Van Zwolle tot Dronten en van Wezep tot Genemuiden. Wij beschikken over een breed assortiment aan catering en buffeten met onder andere een stamppotbuffet, maar ook een warm en koud buffet, of juist een kipmenu?
Partycatering de Vliegende Schotel Zwolle.
Welkom bij catering de Vliegende Schotel, al 20 jaar een begrip voor het verzorgen van al uw culinaire wensen. Wij staan vooral bekend vanwege het heerlijke eten en de goede prijs kwaliteit verhouding. Al onze producten worden ambachtelijk gemaakt, met verse producten.
CATERING ZWOLLE? BEDRIJFSCATERING BIJ SPECIALITEITENHUYS HULSEBOSCH!
Bedrijfscatering Catering Zwolle. Zoekt u bedrijfscatering voor uw bedrijf of uw bedrijfskantine in Zwolle? Wij werken met dag/weeklijsten geheel naar uw wensen, zodat u iedere dag kunt bestellen en wij kunnen u iedere dag beleveren, zelfs wanneer u wenst meerdere keren per dag!

Contacteer ons