Resultaten voor catering groningen

 
catering groningen
Catering Groningen.
Op locatie waren alleen tafels aanwezig maar dat is voor Feel Good geen enkel probleem! We hebben de catering tot in de puntjes verzorgd en afgestemd op de wensen van de klant. Zo hadden we naast 2 soorten soep ook verschillende soorten kaas 3 soorten sap huisgemaakte smeersels brownies en diverse soorten brood. Check de fotos en neem vrijblijvend contact op als je op zoek bent naar Catering Groningen. Feel Good Catering Groningen.
Catering Groningen Traditionele Indonesische gerechten.
FC Groningen bekijk de video hiervan ook op YouTube. Prijzen Indische Catering in Groningen. Javaans Eetcafé Groningen onderscheidt zich onder meer door haar eenvoudige kostenopbouw. Wij zijn volledig transparant in onze kosten waardoor u niet te maken krijgt met verborgen of onverwachte kosten. Op onze menukaart vindt u rijstschotels en rijsttafels deze zijn ook geschikt voor uw catering. De prijzen van onze Indische catering zijn inclusief. Op en afbouwen buffet. Een kok bij het buffet voor uitleg etc. Tevens zijn wij ook een official catering service point wij verzorgen de heerlijkste Indonesische Catering vanaf 20 personen.
Catering Groningen Studenten-Catering.nl.
Catering en volledige organisatie op maat voor studenten in Groningen.
s'Amuse.
Professionele bediening met een glimlach. Bij s Amuse streven we naar perfectie alles wordt tot in de puntjes geregeld. Passie en plezier in de keuken. Gezellige sfeer met Casino Royale. Catering in stijl met champagne dames. Een team van professionals staat voor u klaar. Extra cachet met een DJ show van United Visions. Koks in actie tijdens diner in de der Aa Kerk. Diner verzorgen voor 400 gasten in de der Aa kerk in Groningen. Ter plekke voor 400 gasten een diner bereiden. U gunt uw gasten het beste van het beste. Een geslaagde gelegenheid vraagt om een eigen aanpak. Het is ons vak om steeds te weten welke.
Catering Groningen Friesland Foodfellas Cateraar.
Welkom op de website van Foodfellas Catering. Foodfellas Catering voortgekomen uit een afstudeerproject aan de Hanzehogeschool is inmiddels ruim twaalf jaar succesvol in het verzorgen van evenementen in Groningen Friesland en Drenthe. Door kennis en kunde uit verschillende bedrijven en windstreken samen te brengen kan Foodfellas Catering u een zeer uiteenlopend assortiment bieden. Hoewel Foodfellas Catering vooral door de Mediterrane keuken wordt geïnspireerd hebben onze koks ook in menig ander landskeuken een kijkje genomen. Zo leveren wij catering op maat en kunnen aan vrijwel elke vraag voldoen.
Home.
MamaMoos verzorgt catering voor feesten en partijen grootschalig kleinschalig zakelijk en particulier met als uitgangspunt vers smakelijk en eerlijk eten. Ook het gebruik van biologische en streekproducten behoort tot de mogelijkheden. Laat u culinair verrassen door MamaMoos. MamaMoos weet ook hele mooie en verrassende locatie's in en om Groningen om uw feest eens anders te vieren. Een bijzondere locatie is b.v. zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren waar MamaMoos met biologische en streekproducten voor u kan koken in een landelijke omgeving. Of de 2Bunders in Ellerhuizen 30 min.
Refresh.
Catering voor ieder budget. Dagvers vanuit 65 keukens. Beste prijs / kwaliteit. Hapjes aan huis verzorgt de catering door heel Groningen. Hieronder vindt u een aantal plaatsen waar wij al geweest zijn. Staat uw plaats er nog niet bij dan vernemen wij dat graag.
www.hoogelandcatering.nl Hoogeland Catering.
proud to be in grunn noorderzon berijdingsfestival e.a. sateverkoop bij noorderzon en bevrijdingsfestival. happen uit de tijd. gegevens en partners in groningen en omstreken. meer informatie/maken van een afspraak. Hoogeland Catering is gevestigd in Den Andel en werkt samen met bedrijven en instellingen uit de omgeving. Hoogeland Catering begeleidt langdurig werkzoekenden met ondersteuning van de gemeente Winsum en het Centrum voor Werk en Inkomen CWI. Hoogeland Catering gebruikt seizoensgebonden en regionale producten. This feature requires JavaScript. Hoogeland Catering veur elk en ain ien Stad en Ommelaand.
NationaleVacaturebank maakt gebruik van cookies.
Professionele Catering Groningen Barbecues Snackwagens All-In Buffetten!
KNAL Verhuur kan u voorzien in volledige catering op vele manieren. Zo nemen wij graag de volledige organisatie van uw barbecue of buurtfeest uit handen leveren wij barbecuepakketten verhuren wij snackwagens inclusief personeel en desgewenst kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld salades en hapjesschalen. Cateringservice in Groningen Drenthe en Friesland tegen lage prijzen! Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele cateraar in het noorden van het land zit u bij ons zeker weten goed.
Goedkope catering in Groningen Spaar nu tot 70% op caterings in Groningen GROUPON.nl. Groupon.
Catering in Groningen verzorgt heerlijke hapjes. Geeft u binnenkort een feestje? Misschien wel een verjaardag huwelijk of een bedrijfsfeest? Maak voor uw feest dan gebruik van catering in Groningen. Catering in Groningen maakt de heerlijkste hapjes voor u klaar die u tijdens uw feest aan uw gasten kunt voorschotelen. Hierdoor heeft u hier zelf geen omkijken naar en kunnen zowel u als uw gasten genieten van het feest en de lekkere versnaperingen. Wanneer u in Groningen catering in wilt huren dan kunt u dit nu zeer voordelig doen met de kortingsbonnen van Groupon. Met de kortingsbonnen zijn deze diensten namelijk zeer betaalbaar ook voor u! Kortingsbonnen voor de heerlijkste catering in Groningen.

Contacteer ons