Resultaten voor catering groningen

 
catering groningen
Catering Groningen Studenten-Catering.nl.
Bijzondere Locaties Groningen kan de catering voor u verzorgen.
De Smaak van het Noorden / Traiteur Service sAmuse / BosBos Catering /. De Cateraars / Beijk Catering Service. bij catering verzorgd door cateraars, bovenstaande of andere, berekenen we een commissie van 10% over het food beverage-gedeelte. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Bijzondere Locaties Groningen.
Bos en Bos Catering Groningen Cateraar.
De jury van de Groninger Ondernemingsprijs 2016 heeft de namen bekendgemaakt van de drie finalisten. Horeca-exploitatie Groningen Airport Eelde nieuwe aanwinst BosBos Catering. Met ingang van 1 januari 2016 is BosBos Catering de nieuwe exclusieve horeca-exploitant van Groningen Airport Eelde.
Van Gelder Catering Groningen Home Specialist in Events Catering in Groningen.
Alle aspecten van onze bedrijfsactiviteiten komen aan bod, zodat u een goed beeld krijgt van datgene wat wij u te bieden hebben en u overtuigt dat u bij ons aan het goede adres bent! Bedrijfsonderdeel van Van Gelder Catering is ook Feest en party Centrum Stadspark Groningen.
Catering Groningen Traditionele Indonesische gerechten.
Dezelfde idealen streven we na in onze Indische catering. Bekijk alle catering pakketten die wij verzorgen of neem een kijkje bij onze fotogalerij om inspiratie op te doen voor uw gelegenheid. Wij verzorgen in heel Groningen uw catering, vol van onze passie voor heerlijk eten.
Basarz catering.
Het menu voor de avond kan ook uitgebreid worden met b.v een soepje vooraf. Wij wensen u plezier bij het samenstellen van al onze smakelijkheden. Wij bezorgen uw bestelling, indien mogelijk, in en rondom Groningen thuis. Voor het bezorgen berekenen wij een bedrag vanaf 800.
s'Amuse.'
Catering in stijl met champagne dames. Een team van professionals staat voor u klaar. Extra cachet met een DJ show van United Visions. Koks in actie tijdens diner in de der Aa Kerk. Diner verzorgen voor 400 gasten in de der Aa kerk in Groningen.
Refresh.
Catering Eetcafé De Stadstuin Hereweg.
Stadstuin Catering uit Groningen doet waar het goed in is: wij zorgen dat u én uw gast genieten van uw tijd samen. Of het nou gaat om een groot of klein gezelschap, hapjes voor een verjaardag of feestje, thuis, of op locatie.
Pepper Catering.
Pepper Catering heeft een aantal arrangementen voor u samengesteld maar uiteraard is het ook mogelijk om gezamenlijk met u een arrangement samen te stellen die volledig aangepast is aan uw wensen. Onze Pepper boot heeft een capaciteit tot maximaal 20 personen en er zijn verschillende vaarroutes in en rondom de stad Groningen.
Catering Groningen Uitjethuis Kok aan huis Catering.
Vanuit onze vestiging in Groningen verzorgen wij sinds 2007 catering bij gasten thuis of op locatie. Of het nou gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of receptie, met enthousiasme en toewijding verzorgen wij graag de catering van uw diner, walking dinner, buffet, lunch, high-tea, barbecue of borrel.

Contacteer ons