Op zoek naar catering groningen?

 
catering groningen
Bijzondere Locaties Groningen kan de catering voor u verzorgen.
Bijzondere Locaties Groningen heeft met geen enkele cateraar een vast contract. Als huurder bent u dus geheel vrij in uw keuze van cateraar. De Smaak van het Noorden / Traiteur Service sAmuse / BosBos Catering /. De Cateraars / Beijk Catering Service.
Catering Groningen Traditionele Indonesische gerechten.
Dezelfde idealen streven we na in onze Indische catering. Bekijk alle catering pakketten die wij verzorgen of neem een kijkje bij onze fotogalerij om inspiratie op te doen voor uw gelegenheid. Wij verzorgen in heel Groningen uw catering, vol van onze passie voor heerlijk eten.
Van Gelder Catering Groningen Home Specialist in Events Catering in Groningen.
Alle aspecten van onze bedrijfsactiviteiten komen aan bod, zodat u een goed beeld krijgt van datgene wat wij u te bieden hebben en u overtuigt dat u bij ons aan het goede adres bent! Bedrijfsonderdeel van Van Gelder Catering is ook Feest en party Centrum Stadspark Groningen.
S'Amuse' Cateraar, van en voor het Noorden.
Catering in stijl met champagne dames. Een team van professionals staat voor u klaar. Extra cachet met een DJ show van United Visions. Koks in actie tijdens diner in de der Aa Kerk. Diner verzorgen voor 400 gasten in de der Aa kerk in Groningen.
Refresh.
Catering in Groningen laten verzorgen? FoodDrop!
Catering in Groningen. Op zoek naar een cateraar in Groningen? FoodDrop bezorgt ook voor grotere groepen ontbijt, lunch en dinner van de beste restaurants van Groningen thuis en op locatie. Ben je op zoek naar een cateraar voor een feest, evenement, bruiloft of festival?
Refresh.
Homepage Tebrugge.
Wilt u met een gezelschap genieten van een heerlijk diner of wilt u zelf aan de slag in onze kookworkshop, bekijk hier de mogelijkheden. Elke maandag t/m zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur. voor de catering of groepsreserveringen in Tebrugge zijn de tijden natuurlijk geheel door u in te vullen. Tebrugge lunch catering A-weg 8 Groningen 050 8 538 232.
Catering Eetcafé De Stadstuin Hereweg.
Stadstuin Catering uit Groningen doet waar het goed in is: wij zorgen dat u én uw gast genieten van uw tijd samen. Of het nou gaat om een groot of klein gezelschap, hapjes voor een verjaardag of feestje, thuis, of op locatie.
Basarz catering.
Wij bezorgen uw bestelling boven de 12500, indien mogelijk, in en rondom Groningen in een straal van 10 km vanaf Basarz thuis. Voor het bezorgen berekenen wij een bedrag vanaf 950. Boven de 20000, in en rondom Groningen gratis. Bij catering boven de 12500, buiten een straal van 10 km berekenen we.
Tweetal belevingscatering bedrijfscatering scholencatering evenementencatering overijssel groningen drenthe friesland gelderland.
Heb je een droom of idee? Neem ons mee en laat ons vertellen wat we voor je kunnen betekenen. Met 40 jaar ervaring hebben we veel dromen laten uitkomen. Wij ontzorgen van dream tot day-after en laten niets aan het toeval over. Lees meer over Party Catering.

Contacteer ons