Op zoek naar catering groningen?

 
catering groningen
S'Amuse' Cateraar, van en voor het Noorden.
Catering in stijl met champagne dames. Een team van professionals staat voor u klaar. Extra cachet met een DJ show van United Visions. Koks in actie tijdens diner in de der Aa Kerk. Diner verzorgen voor 400 gasten in de der Aa kerk in Groningen.
Cateraar Groningen Beijk Catering Service.
Op zoek naar een cateraar Groningen? Beijk catering verzorgt al ruim 23 jaar vele vormen van catering in Groningen stad en ommeland. Wanneer u Beijk uw catering in de stad Groningen laat verzorgen, heeft u de keuze uit diverse arrangementen.
Tweetal belevingscatering bedrijfscatering scholencatering evenementencatering overijssel groningen drenthe friesland gelderland.
Academie Vacatures Over Tweetal Contact Cookiebeleid Privacybeleid. MEER WETEN OVER. Bedrijfscatering Party Events Schoolcatering Concepts Design Rent 4 Party Horeca. VOLG ONS OP. Facebook Instagram Youtube Linkedin. Copyright 2018 Wil Je Koffie KVK 54774470 Algemene voorwaarden PartyEvents Catering Algemene voorwaarden Business Catering Onderdeel van.
Catering Noord Uw catering geheel verzorgd!
Welkom bij Catering Noord. Gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van feesten en partijen op locatie. Over ons Verhuur. Catering Noord biedt verschillende mogelijkheden voor lunches. Ons werkgebied is de noordelijke provincies; Groningen, Friesland en Drenthe. Alle lunch buffetten Online Bestellen.
Sushi Catering Groningen, ook bij uw personeelsfeest.
Als u op zoek bent naar de perfecte cateraar of traiteur in Groningen, dan heeft u gevonden wat u zoekt; Vinilux Catering Tapas-Japas biedt u met 10 jaar ervaring in de partyservice overheerlijke sushi buffetten voor al uw feesten en evenementen.
Catering-vacatures in Groningen Airport Eelde januari 2019 Indeed.nl.
Ervaring in de schoonmaak en catering is zeer gewenst; De Catering en schoonmaak medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor. 5 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Asito Vacatures in Groningen. Lees meer over werken bij Asito.
Topsport Zorgcentrum in Groningen Alles Over Catering.
Voor het samenstellen van voedzame maaltijden, afgestemd op de persoonlijke behoefte van de sporters, werkt de cateraar samen met de diëtist van FC Groningen. Eiwitten in catering. Worden eiwitverrijkte producten straks ook toegepast in de bedrijfscatering zodat medewerkers meer gaan presteren op het werk?
Bos Bos Catering Groningen Congres Bureau.
Veelzijdigheid, inventiviteit en samenwerken zijn kernwoorden die passen bij de werkwijze van BosBos Catering om samen met u tot het optimale resultaat te komen. T 050 5253326. Congres en Vergaderlocaties. 2016 website by Smart Camels. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze. Groningen Congres Bureau.
Catering Groningen Emotion Events feesten evenementen.
De mensen achter Emotion Events. Je huurt ons in voor een project en het wordt van begin tot eind verzorgd. Men heeft er geen omkijken meer naar. Wij zijn nou eenmaal zo. Eetcafé het witte paard. Rederij Midden Friesland. 9731 AT Groningen.
Catering Groningen Dranken cateraar Drankengilde.nl.
Ook verzorgt Drankengilde.nl vaak de catering op diverse locaties in Groningen en Friesland. Evenementen zijn er in Groningen in overvloed en wij verzorgen op evenementen als Foodtruck Festival Groningen, Nacht van Stadskanaal, Kopjek, Graspop en Kadepop de dranken en materialen.
Pepper Catering.
Pepper Catering heeft een aantal arrangementen voor u samengesteld maar uiteraard is het ook mogelijk om gezamenlijk met u een arrangement samen te stellen die volledig aangepast is aan uw wensen. Onze Pepper boot heeft een capaciteit tot maximaal 20 personen en er zijn verschillende vaarroutes in en rondom de stad Groningen.

Contacteer ons