Meer resultaten voor catering groningen

 
catering groningen
Van Gelder Catering Groningen Home Specialist in Events Catering in Groningen.
Alle aspecten van onze bedrijfsactiviteiten komen aan bod, zodat u een goed beeld krijgt van datgene wat wij u te bieden hebben en u overtuigt dat u bij ons aan het goede adres bent! Bedrijfsonderdeel van Van Gelder Catering is ook Feest en party Centrum Stadspark Groningen.
Catering Groningen Emotion Events feesten evenementen.
De mensen achter Emotion Events. Je huurt ons in voor een project en het wordt van begin tot eind verzorgd. Men heeft er geen omkijken meer naar. Wij zijn nou eenmaal zo. Eetcafé het witte paard. Rederij Midden Friesland. 9731 AT Groningen.
Home Jasmijn CateringCatering in Groningen.
De catering wordt al van hieruit geserveerd. Binnenkort openen wij onze deuren! Geschikt voor: Voor al uw gelegenheden! Besloten feesten, lunchen, high tea, vergadering, bijeenkomsten, workshops, nieuwsgierig wat. Adres Nieuwe Boteringestraat 66 9712 PP GRONINGEN TELEFOON Restaurant: 06-24116534 EMAIL jasmijnstats@gmail.com.
Catering Noord Uw catering geheel verzorgd!
Welkom bij Catering Noord. Gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van feesten en partijen op locatie. Over ons Verhuur. Catering Noord biedt verschillende mogelijkheden voor lunches. Ons werkgebied is de noordelijke provincies; Groningen, Friesland en Drenthe. Alle lunch buffetten Online Bestellen.
Italiaanse Catering Groningen Heerlijk Italiaanse gerechten en meer.
Catering in Groningen. Catering in Friesland. Catering in Drenthe. Catering in Overijssel. Catering in Gelderland. Catering in Noord-Brabant. Catering in Limburg. Catering in Flevoland. Catering in Utrecht. Catering in Noord-Holland. Catering in Zuid-Holland. Catering in Zeeland. Italiaanse catering in Amsterdam.
Refresh.
Bijzondere Catering Catering het Noorden, Groningen. Facebook. Twitter.
Catering met bijzondere streekproducten uit het Noorden. Spraakmakende en smaakmakende catering. Een geslaagd feest of evenement vraagt om goed eten en drinken, om perfect georganiseerde, bijzondere catering. U merkt dat alles klopt. Aan elk detail is gedacht, de timing is strak en verloopt eigenlijk geruisloos.
Refresh.
HOME.
Catering in Groningen. Verse en ambachtelijk bereide mezze, soepen, salades, vleesgerechten en pastas; ik verzorg het graag voor u. Uiteraard is dit slechts een greep uit de mogelijkheden en ga ik ook graag aan de slag met uw specifieke wensen.
Professionele Catering Groningen Barbecues, Snackwagens, All-In Buffetten!
Cateringservice in Groningen, Drenthe en Friesland tegen lage prijzen! Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele cateraar in het noorden van het land, zit u bij ons zeker weten goed. Wij nemen u graag de volledige catering van uw feest of evenement uit handen.
Basarz catering.
Wij bezorgen uw bestelling boven de 12500, indien mogelijk, in en rondom Groningen in een straal van 10 km vanaf Basarz thuis. Voor het bezorgen berekenen wij een bedrag vanaf 950. Boven de 20000, in en rondom Groningen gratis. Bij catering boven de 12500, buiten een straal van 10 km berekenen we.

Contacteer ons