Meer resultaten voor catering groningen

 
catering groningen
Bos Bos Catering overgenomen.
Daaronder bedrijven als Bites Flights op Groningen Airport Eelde, Huis de Beurs in Groningen, het Groninger Forum en het restaurant DOT. De aandelen van Bos Bos worden verkocht aan de Vermaat groep. Vorige week werd bekend dat deze groep de catering gaat verzorgen voor het nieuw te openen Groninger Forum.
Basarz Catering Delicatessen Kerstpakketten lekkere belegde broodjes lunch kerst boodschappen tapas hapjes Groningen.
Wij hebben een assortiment aan verse pasta's, olijven, wijnen, olijfolies, balsamico's, koffie's, relatiegeschenken, kerstpakketten, pannetones, vleeswaren kazen, zwarte knoflook etc. uit alle windstreken van Europa. Ook voor catering, salades, diverse lekkere broodjes voor de lunch en kant en klare gerechten uit eigen keuken kunt u bij ons terecht.
Catering Groningen Traditionele Indonesische gerechten.
Wij verzorgen in heel Groningen uw catering, vol van onze passie voor heerlijk eten. Onze catering wordt onder meer ingezet voor.: Feesten thuis jubilea, verjaardagen, enzovoorts. Prijzen Indische Catering in Groningen. Javaans Eetcafé Groningen onderscheidt zich onder meer door haar eenvoudige kostenopbouw.
Pepper Catering.
Pepper Catering heeft een aantal arrangementen voor u samengesteld maar uiteraard is het ook mogelijk om gezamenlijk met u een arrangement samen te stellen die volledig aangepast is aan uw wensen. Onze Pepper boot heeft een capaciteit tot maximaal 20 personen en er zijn verschillende vaarroutes in en rondom de stad Groningen.
Catering Groningen NoordHost Catering.
Wie zijn wij? Catering in Groningen: buffetten, bbq catering en event catering. Bent u op zoek naar catering in Groningen? Wilt u een compleet verzorgde verjaardag, bedrijfsfeest, borrel, bruiloft of openingsfeest? NoordHost Catering verzorgt alles op het gebied van bedrijfscatering, party catering en event catering.
Yamen Cuisine Happiness is Homemade.
Over Yamen Cuisine. In 2015 ben ik vanuit Syrië naar Nederland gekomen. Al gauw miste ik de overheerlijke Syrische keuken. Daarom besloot ik om in de voetsporen van mijn ouders te treden en een cateringbedrijf te beginnen in Groningen. Huisgemaakte Syrische catering.
Tweetal belevingscatering bedrijfscatering scholencatering evenementencatering overijssel groningen drenthe friesland gelderland.
Rent 4 Party. Leren en werken. Beleef, bewust en betrokken. Het totaalconcept in catering. Bedrijfscatering: Eten kies je zelf! Personeel is je grootste kapitaal. Je medewerkers zitten lekker in hun vel én hebben de energie om te doen waar ze goed in zijn.
Catering Horecagroningen.nl.
S'Amuse' Cateraar Traiteur Groningen Sinds 1988 is s'Amuse' één van de toonaangevende cateraars van Noord. Sportsbar Groningen biedt studenten en sportliefhebbers een omgeving waarin je je op je gemak voelt. Of dat nu op. Subway Zuiderdiep Groningen. Tebrugge lunch en catering.
Catering Groningen Dranken cateraar Drankengilde.nl.
Ook verzorgt Drankengilde.nl vaak de catering op diverse locaties in Groningen en Friesland. Evenementen zijn er in Groningen in overvloed en wij verzorgen op evenementen als Foodtruck Festival Groningen, Nacht van Stadskanaal, Kopjek, Graspop en Kadepop de dranken en materialen.
Catering Slagerij Hofman.
De mogelijkheiden zijn divers, zo niet eindeloos. Bel gerust voor wat advies en mogelijkheden. En uniek in Nederland! Ook uw party en catering kunnen wij geheel verzorgen met de navolgende services.: Locatie: Groningen winkelcentrum Lewenborg. Locatie: Winschoten winkelcentrum t Rond.
Refresh. Catering Groningen Voor elk feest HapjesAanHuis.
Catering Stadskanaal Bareveld Nieuwe Pekela. Catering Ter Apel Laudermarke Sellingen Nieuw Buin. Catering Veendam Zuidbroek Muntendam Wildervank. Catering Winschoten Scheemda Westerlee Oude Pekela. Catering Winsum Uithuizen Usquert Warffum. Kerst Catering Amersfoort. Kerst Catering Delfzijl. Kerst Catering Groningen. Kerst Catering Stadskanaal.

Contacteer ons