Zoeken naar catering groningen

 
catering groningen
Bijzondere Catering Catering het Noorden, Groningen. Facebook. Twitter.
Catering met bijzondere streekproducten uit het Noorden. Spraakmakende en smaakmakende catering. Een geslaagd feest of evenement vraagt om goed eten en drinken, om perfect georganiseerde, bijzondere catering. U merkt dat alles klopt. Aan elk detail is gedacht, de timing is strak en verloopt eigenlijk geruisloos.
Catering-vacatures in Groningen Airport Eelde april 2019 Indeed.nl.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Catering Talent voor een geheel nieuwe locatie in Groningen. 29 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor BaxterStorey Netherlands Vacatures in Groningen. Fulltime, 8% vakantiegeld en een pensioenregeling bij het Pensioenfonds Horeca Catering PHC, indien en voor zover.
Catering Groningen Emotion Events feesten evenementen.
De mensen achter Emotion Events. Je huurt ons in voor een project en het wordt van begin tot eind verzorgd. Men heeft er geen omkijken meer naar. Wij zijn nou eenmaal zo. Eetcafé het witte paard. Rederij Midden Friesland. 9731 AT Groningen.
Everts Partycatering Voor iedere gelegenheid.
catering voor evenementen contact. Smakelijke huisgemaakte salades. proef ons koud buffet. Welkom op de website. mijn naam is Klaas Everts. eigen zonne-energie en zonnewarmte. bekijk alle gelegenheden waarbij Everts Partycatering u van dienst kan zijn. This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cateraar in Groningen catering-info.nl.
Online Catering Nederland Hapjes en Buffet, BBQ, LunchTapas, Uithuizen regio Uithuizen. Voor Hapjes, buffetten, tapas, catering, borrelhapjes, hapjesbuffet een buffet warm of koud barbecue, op uw verjaardag, receptie, bedrijfsfeest, bruiloft, tuinfeest, op. Hoogeland Catering Groningen. Catering voor Groningen en het Hoogeland.
Bos Bos Catering overgenomen.
Daaronder bedrijven als Bites Flights op Groningen Airport Eelde, Huis de Beurs in Groningen, het Groninger Forum en het restaurant DOT. De aandelen van Bos Bos worden verkocht aan de Vermaat groep. Vorige week werd bekend dat deze groep de catering gaat verzorgen voor het nieuw te openen Groninger Forum.
Vacatures: Catering ziekenhuis in Groningen Maart 2019 Jooble.
1102, 1355, per uur. restaurant Albron verzorgt het eten en drinken bij het Martini Ziekenhuis in Groningen. Dit is een groot algemeen ziekenhuis in het Horeca cao Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Horeca Catering Diverse opleidingsmogelijkheden via ons opleidingsplatform.
Catering Slagerij Hofman.
De mogelijkheiden zijn divers, zo niet eindeloos. Bel gerust voor wat advies en mogelijkheden. En uniek in Nederland! Ook uw party en catering kunnen wij geheel verzorgen met de navolgende services.: Locatie: Groningen winkelcentrum Lewenborg. Locatie: Winschoten winkelcentrum t Rond.
Refresh.
Catering Happy Garden Groningen Uw Chinees Indisch specialiteiten restaurant in Groningen sinds 1973.
Bij afname van onze catering kunt u er ook voor kiezen om onze sushi gerechten hierin mee te nemen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Download ons catering menu. Download catering menu. Verlengde Hereweg 79. 9721 AH Groningen.
Basarz catering.
Wij bezorgen uw bestelling boven de 12500, indien mogelijk, in en rondom Groningen in een straal van 10 km vanaf Basarz thuis. Voor het bezorgen berekenen wij een bedrag vanaf 950. Boven de 20000, in en rondom Groningen gratis. Bij catering boven de 12500, buiten een straal van 10 km berekenen we.

Contacteer ons