Resultaten voor catering groningen

 
catering groningen
Hapas Catering.
Hapas richt zich op het verzorgen van culinaire hapjes, tapas en creatieve buffetten voor allerlei gelegenheden in mediterrane sferen. Hapas staat voor een andere manier van eten waarbij je van verschillende mediterrane gerechtjes kunt proeven en ondertussen lekker kunt kletsen en borrelen.
Bos Bos Catering overgenomen.
Daaronder bedrijven als Bites Flights op Groningen Airport Eelde, Huis de Beurs in Groningen, het Groninger Forum en het restaurant DOT. De aandelen van Bos Bos worden verkocht aan de Vermaat groep. Vorige week werd bekend dat deze groep de catering gaat verzorgen voor het nieuw te openen Groninger Forum.
Basarz Catering Delicatessen Kerstpakketten lekkere belegde broodjes lunch kerst boodschappen tapas hapjes Groningen.
Wij hebben een assortiment aan verse pasta's, olijven, wijnen, olijfolies, balsamico's, koffie's, relatiegeschenken, kerstpakketten, pannetones, vleeswaren kazen, zwarte knoflook etc. uit alle windstreken van Europa. Ook voor catering, salades, diverse lekkere broodjes voor de lunch en kant en klare gerechten uit eigen keuken kunt u bij ons terecht.
Catering Groningen Traditionele Indonesische gerechten.
Bekijk alle catering pakketten die wij verzorgen of neem een kijkje bij onze fotogalerij om inspiratie op te doen voor uw gelegenheid. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij verzorgen in heel Groningen uw catering, vol van onze passie voor heerlijk eten.
Catering Groningen Noordhost Catering.
Catering in Groningen: buffetten, bbq catering en event catering. Bent u op zoek naar catering in Groningen? Wilt u een compleet verzorgde verjaardag, bedrijfsfeest, borrel, bruiloft of openingsfeest? Noordhost Catering verzorgt alles op het gebied van bedrijfscatering, party catering en event catering.
Cateraar Groningen Beijk Catering Service.
Noorderpoort College locatie Pop Dijkemaweg. Noorderpoort College locatie Hora Siccemasingel. Cateraar Groningen: Partij Martinkerk Grote Markt Groningen. Cateraar Groningen: Nieuw bedrijfsrestaurant Stad Groningen. Cateraar Groningen: Oratie borrel en buffet De Aa Kerk. Cateraar Groningen: Culinaire belevingsroute Symposium Groningen Congres Bureau.
Yamen Cuisine Happiness is Homemade.
Over Yamen Cuisine. In 2015 ben ik vanuit Syrië naar Nederland gekomen. Al gauw miste ik de overheerlijke Syrische keuken. Daarom besloot ik om in de voetsporen van mijn ouders te treden en een cateringbedrijf te beginnen in Groningen. Huisgemaakte Syrische catering.
Tweetal belevingscatering bedrijfscatering scholencatering evenementencatering overijssel groningen drenthe friesland gelderland.
Rent 4 Party. Leren en werken. Beleef, bewust en betrokken. Het totaalconcept in catering. Bedrijfscatering: Eten kies je zelf! Personeel is je grootste kapitaal. Je medewerkers zitten lekker in hun vel én hebben de energie om te doen waar ze goed in zijn.
Catering Horecagroningen.nl.
S'Amuse' Cateraar Traiteur Groningen Sinds 1988 is s'Amuse' één van de toonaangevende cateraars van Noord. Sportsbar Groningen biedt studenten en sportliefhebbers een omgeving waarin je je op je gemak voelt. Of dat nu op. Subway Zuiderdiep Groningen. Tebrugge lunch en catering.
Wijkwebsite Vinkhuizen Vrouwkracht Catering Vinkhuizen.
Een nieuwe horeca koelkast, diepvries, tegels, vloerbedekking, financieel advies, mooie horeca spullen, advies van professionele koks en een banketbakker, kringloop-keukenspullen zijn door Groningse ondernemers aangeleverd in ruil voor catering van Vrouwkracht. Vrouwkracht wordt ondersteund door een aantal vrijwilligers en een professional van WIJ Groningen.
Catering Slagerij Hofman.
De mogelijkheiden zijn divers, zo niet eindeloos. Bel gerust voor wat advies en mogelijkheden. En uniek in Nederland! Ook uw party en catering kunnen wij geheel verzorgen met de navolgende services.: Locatie: Groningen winkelcentrum Lewenborg. Locatie: Winschoten winkelcentrum t Rond.

Contacteer ons