Meer resultaten voor catering groningen

 
catering groningen
Pepper Catering.
Pepper Catering heeft een aantal arrangementen voor u samengesteld maar uiteraard is het ook mogelijk om gezamenlijk met u een arrangement samen te stellen die volledig aangepast is aan uw wensen. Onze Pepper boot heeft een capaciteit tot maximaal 20 personen en er zijn verschillende vaarroutes in en rondom de stad Groningen.
Partytenten verhuur en catering in groningen Partytent verhuur en catering Groningen.
hier kan je alvast zien wat we allemaal kunnen leveren. Als je een feestje hebt, binnenkort, gewoon even alles aanvinken wat je nodig hebt en versturen, dan maken wij een scherpe offerte, want als je meerdere dingen huurt/koopt, dan krijg je korting.
Refresh.
Catering vacatures in Groningen NationaleVacaturebank.nl.
opscheppen en/of afwassen; Verdiensten voor de catering en opschep broek geldt alleen voor het personeelsrestaurant; Ervaring in de catering zijn tussen 07.00 23.00 uur; Keuze uit verschillende diensten: catering Catering: buffetwerkzaamheden verzorgen voor een congres, recepties; zaal opbouwen en afbouwen o.a. statafels en stoelen; catering. 9 dagen geleden geplaatst 6 uur MBO Cateringmedewerker in Groningen.
Basarz Catering Delicatessen Kerstpakketten lekkere belegde broodjes lunch kerst boodschappen tapas hapjes Groningen.
Wij hebben een assortiment aan verse pasta's, olijven, wijnen, olijfolies, balsamico's, koffie's, relatiegeschenken, kerstpakketten, pannetones, vleeswaren kazen, zwarte knoflook etc. uit alle windstreken van Europa. Ook voor catering, salades, diverse lekkere broodjes voor de lunch en kant en klare gerechten uit eigen keuken kunt u bij ons terecht.
Home Bos Bos Catering.
Dit is juist een gebied waar BosBos Catering zich wil onderscheiden van de andere organisaties werkzaam in deze branche. Wie zijn of haar gasten een onvergetelijke avond wil bezorgen is bij BosBos Catering aan het juiste adres. Het restaurant is gelegen op het terrein van de luchthaven Groningen Airport Eelde.
Catering Groningen Dranken cateraar Drankengilde.nl.
Ook verzorgt Drankengilde.nl vaak de catering op diverse locaties in Groningen en Friesland. Evenementen zijn er in Groningen in overvloed en wij verzorgen op evenementen als Foodtruck Festival Groningen, Nacht van Stadskanaal, Kopjek, Graspop en Kadepop de dranken en materialen.
Catering Noord Uw catering geheel verzorgd!
Welkom bij Catering Noord. Gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van feesten en partijen op locatie. Over ons Verhuur. Catering Noord biedt verschillende mogelijkheden voor lunches. Ons werkgebied is de noordelijke provincies; Groningen, Friesland en Drenthe. Alle lunch buffetten Online Bestellen.
Sushi Catering Groningen, ook bij uw personeelsfeest.
Als u op zoek bent naar de perfecte cateraar of traiteur in Groningen, dan heeft u gevonden wat u zoekt; Vinilux Catering Tapas-Japas biedt u met 10 jaar ervaring in de partyservice overheerlijke sushi buffetten voor al uw feesten en evenementen.
Catering Groningen Noordhost Catering.
Catering in Groningen: buffetten, bbq catering en event catering. Bent u op zoek naar catering in Groningen? Wilt u een compleet verzorgde verjaardag, bedrijfsfeest, borrel, bruiloft of openingsfeest? Noordhost Catering verzorgt alles op het gebied van bedrijfscatering, party catering en event catering.
Catering Fantasia Yde, de cateraar voor Drenthe en Groningen.
De mogelijkheden bij catering Fantasia.: Door op de desbetreffende afbeelding in het keuzemenu hiernaast te klikken kunt u een keuze maken uit ons ruim gesorteerde assortiment aan catering producten. Maak uw keuze en u krijgt ons uitgebreid aanbod en de prijslijst van de desbetreffende produkten te zien.

Contacteer ons