Resultaten voor catering groningen

 
catering groningen
Basarz catering.
Het menu voor de avond kan ook uitgebreid worden met b.v een soepje vooraf. Wij wensen u plezier bij het samenstellen van al onze smakelijkheden. Wij bezorgen uw bestelling, indien mogelijk, in en rondom Groningen thuis. Voor het bezorgen berekenen wij een bedrag vanaf 800.
Italiaanse Catering Groningen Heerlijk Italiaanse gerechten en meer.
Catering in Groningen. Catering in Friesland. Catering in Drenthe. Catering in Overijssel. Catering in Gelderland. Catering in Noord-Brabant. Catering in Limburg. Catering in Flevoland. Catering in Utrecht. Catering in Noord-Holland. Catering in Zuid-Holland. Catering in Zeeland. Italiaanse catering in Amsterdam.
HOME.
Catering in Groningen. Verse en ambachtelijk bereide mezze, soepen, salades, vleesgerechten en pastas; ik verzorg het graag voor u. Uiteraard is dit slechts een greep uit de mogelijkheden en ga ik ook graag aan de slag met uw specifieke wensen.
Catering Groningen Friesland Foodfellas Cateraar.
Foodfellas Catering, voortgekomen uit een afstudeerproject aan de Hanzehogeschool, is inmiddels ruim twaalf jaar succesvol in het verzorgen van evenementen in Groningen, Friesland en Drenthe. Door kennis en kunde uit verschillende bedrijven en windstreken samen te brengen, kan Foodfellas Catering u een zeer uiteenlopend assortiment bieden.
DSR food catering bestellen in Groningen, Grootegast, Zuidhorn.
Wij bezorgen luxe broodjes in Groningen voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc. Dus heeft u bedrijfscatering in Groningen of catering thuis in Groningen nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Groningen is hét adres voor catering aan huis.
Refresh.
Bos Bos Catering en Party-service Groningen Locaties.nl.
Alle locaties voor feesten, evenementen, meetings en vergaderingen. Bos Bos Catering en Party-service. 9723 CV Groningen. t toon telefoonnummer. t 050 525 3326. Capaciteit: 0 500 personen. Locatie op kaart. Elke gelegenheid een locatie. Boerderijen, hoeves molens. Clubs en discotheken.
Catering Groningen Beijk Catering Service.
Beijk catering verzorgt al ruim 23 jaar vele vormen van catering in Groningen en omgeving. Wanneer u Beijk uw catering in Groningen laat verzorgen, heeft u de keuze uit diverse arrangementen. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal unieke cateringlocaties in Groningen.
s'Amuse.'
Catering in stijl met champagne dames. Een team van professionals staat voor u klaar. Extra cachet met een DJ show van United Visions. Koks in actie tijdens diner in de der Aa Kerk. Diner verzorgen voor 400 gasten in de der Aa kerk in Groningen.
Catering Groningen Cateringbedrijf, Cateraar, Cateringservice De Telefoongids.
Binnen de cateringservice kan ontbijtservice, lunch of diner met bijvoorbeeld buffetten zitten. Hebt u een bedrijf en wilt u bijvoorbeeld lunch aanbieden, dan kan bedrijfscatering voor u de uitkomst zijn. Catering in Groningen wordt gemiddeld beoordeeld met een 10.0 door 5 beoordelingen.
Catering Groningen Studenten-Catering.nl.

Contacteer ons