Resultaten voor catering almelo

 
catering almelo
Catering op locatie Van der Valk Theaterhotel Almelo.
Catering op locatie. Het gastvrije scenario en de veelzijdige dienstverlening van Van der Valk Theaterhotel Almelo kan ook op locatie worden ingezet. Aan de waterkant, midden in het bos of op uw eigen terrein. Wij zorgen voor de passende culinaire omlijsting voor uw evenement op locatie, van bedrijfsfeest tot huwelijk en van 20 tot 500 personen.
De lekkerste lunch beste catering in Almelo Deksels Almelo, lunch tapas en meer.
DEKSELS is sinds 1996 gevestigd in Almelo, gespecialiseerd in het bezorgen van heerlijke belegde broodjes en lunches, thuis of op je werk. In de herfst van 2015 is DEKSELS verhuisd naar de Ootmarsumsestraat 59 in Almelo. In een bijzonder, monumentaal pand met een rijke historie heeft DEKSELS ook haar menukaart uitgebreid.
Cateraar/catering Almelo.
Wilt u deze graag bij u thuis in Almelo organiseren of heeft u een mooie locatie in of rondom Almelo gespot? Dan bent u nu op zoek naar een cateraar in Almelo. Wij zijn Boenders Catering en willen u hier graag bij helpen.
Catering in Almelo? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Almelo. Catering in Almelo door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met liefde bereid door onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!
Het Streekfornuus: Maaltijdvoorziening catering Almelo.
Wij zijn Het Streekfornuus. Wij bereiden en bezorgen elke dag verse en ambachtelijke maaltijden. De diensten van Het Streekfornuus. Wij bereiden en bezorgen elke dag met veel enthousiasme en vakkennis uw maaltijd. Wij verzorgen ook catering voor feesten en partijen.
Buffetten, Hapjes, Gourmet, Fondue, Partyservice en Barbecue Catering en partyservice Elferink Wierden.
Catering service Elferink uit Wierden is een bekend gezicht voor catering en partyservice voor Wierden en omstreken. Catering en partyservice elferink is gevestigd aan de 1e Meijerinkshoekweg 15 in Wierden. Direct uw catering bestellen? Geen ingewikkelde bestelformulieren maar gewoon een telefoonnummer: 0546 57 22 68.
Catering Matrix Bedrijvencentrum MVO Business More.
Sappen en smoothies. Catering op locatie. Neem contact op. Uitbreiding service: elektrische auto beschikbaar. 3 februari 2016. Druk bezochte nieuwjaarslunch. 11 januari 2016. Zonnepanelen onderstrepen duurzaam ondernemen. 7 januari 2016. MVO Business and more. Plesmanweg 9 // 7602 PD Almelo.
DSR food catering bestellen in Almelo, Vriezenveen en Wierden.
Wij bezorgen luxe broodjes in Almelo voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc. Dus heeft u bedrijfscatering in Almelo of catering thuis in Almelo nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Almelo is hét adres voor catering aan huis.
Catering Poelier ten Velde.
Wij zijn voor u dé specialist als het gaat om catering. We adviseren u hierin graag en kunnen u de gehele catering van uw feestje uit handen nemen. U heeft daarbij de keuze om zelf af te halen of om zelfs het bezorgen en weer ophalen van alle benodigdheden aan ons uit te besteden. Zelf ophalen bij onze eetwinkel.; De producten worden geleverd in hittebestendige vacuumzakken en kunnen in 2 worden opgewarmd op een laag pitje in een pan met warm water.; Daarna kunnen de zakken worden losgemaakt en de producten kunnen worden uitgeserveerd in de bijgeleverde shaving dishes warm houd schalen. Deze gaarne weer schoon inleveren binnen 3 werkdagen. Tot onze spijt moet er bij het niet schoon afleveren 150, p.p extra worden betaald. All-in bezorgen en weer ophalen op locatie. Vanaf 20 personen. Bezorgdatum en tijd in overleg evt. inclusief borden, bestek servetten.; De gerechten worden warm aangeleverd in shaving dishes warm houd schalen.; De gebruikte goederen worden in overleg weer bij u opgehaald. Meer informatie of bestellen? Klik hier om contact op te nemen en/of uw bestelling door te geven. Ten Velde Poelier. 7603 WH Almelo.
Catering Crematoria Twente. Catering Crematoria Twente.
U bent hier: Catering. Na afloop van de afscheidsplechtigheid kunt u bijeen zijn met familie en gasten in een van onze gastenkamers. Wij bieden diverse arranagementen aan. Van koffie/thee met cake, een luxe hartige etagère tot een goed glas wijn met hapjes, er zijn vele mogelijkheden. De prijzen van een aantal basis-arrangementen vindt u terug op onze tarievenlijst. Mocht u meer informatie willen of speciale wensen hebben neemt u dan contact met ons op 053-475 60 60. Koffie/thee met cake. Koffie/thee met koekje. Koffie/thee met broodjes. Koffie/thee met luxe broodjes. Kofife/thee met suikerbrood. Koffie/thee met wegge. Luxe hartige etagere. Luxe zoete etagere. Koffie/thee met bonbons. Koffie/thee met petit fours/glace. Koffie/thee met gebak. Goed glas wijn. In verband met de strenge regelgeving op het gebied van voedselveiligheid worden geen zelf meegebrachte consumpties geserveerd en kunnen overgebleven consumpties alleen voor eigen risico mee teruggenomen worden. Login voor uitvaartondernemers. Crematoria Twente, 2013. 7546 PE Enschede. Willem de Clercqstraat 95. 7604 AR Almelo.
Brood Met Spelen.
Ouwe Jongens Krentenbrood. BROOD MET SPELEN CATERING ALMELO. Wij leveren culinaire belevingen op maat, gebruik makend van de omgeving en passend bij het seizoen. Pop-up restaurant de Proeftuin. BBQ Outdoor Cooking op locatie. Boot zonder pannenkoek. Fuivend Feest met Delicious Diner.

Contacteer ons