Meer resultaten voor catering almelo

 
catering almelo
Brood Met Spelen creatieve catering Brood met Spelen.
Een biologische lunch om de totstandkoming van het groenste stadhuis van Nederland te vieren. Dat organiseerden we voor de gemeente Almelo. Met de skyline van Almelo op de achtergrond genoten de gasten van een keur aan smoothies, quiches en verse vruchtensappen.
Catering Café Restaurant NIELZ AlmeloCafé Restaurant NIELZ Almelo.
We komen de catering voor uw borrel, vergadering of feest in Almelo of omgeving graag voor u verzorgen. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote feesten en evenementen. Graag ontmoeten wij de organisatoren van het evenement in een persoonlijk gesprek, waarbij alle wensen, verwachtingen én budget afgestemd worden op de invulling van de ochtend, middag of avond.
Catering in Almelo voorfeest? Zalencentrum het Anker.
Bij Zalencentrum het Anker kunt u dan ook vertrouwen op al de bovenstaande voordelen en profiteert u van onze vele mogelijkheden. Onze mogelijkheden voor catering in Almelo. Wilt u een buffet in Almelo? Of wilt u alleen een aantal heerlijke hapjes?
Catering Poelier ten Velde.
Wij zijn voor u dé specialist als het gaat om catering. We adviseren u hierin graag en kunnen u de gehele catering van uw feestje uit handen nemen. U heeft daarbij de keuze om zelf af te halen of om zelfs het bezorgen en weer ophalen van alle benodigdheden aan ons uit te besteden. Zelf ophalen bij onze eetwinkel.; De producten worden geleverd in hittebestendige vacuumzakken en kunnen in 2 worden opgewarmd op een laag pitje in een pan met warm water.; Daarna kunnen de zakken worden losgemaakt en de producten kunnen worden uitgeserveerd in de bijgeleverde shaving dishes warm houd schalen. Deze gaarne weer schoon inleveren binnen 3 werkdagen. Tot onze spijt moet er bij het niet schoon afleveren 150, p.p extra worden betaald. All-in bezorgen en weer ophalen op locatie. Vanaf 20 personen. Bezorgdatum en tijd in overleg evt. inclusief borden, bestek servetten.; De gerechten worden warm aangeleverd in shaving dishes warm houd schalen.; De gebruikte goederen worden in overleg weer bij u opgehaald. Meer informatie of bestellen? Klik hier om contact op te nemen en/of uw bestelling door te geven. Ten Velde Poelier. 7603 WH Almelo.
DSR food catering bestellen in Almelo, Vriezenveen en Wierden.
Wij bezorgen luxe broodjes in Almelo voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc. Dus heeft u bedrijfscatering in Almelo of catering thuis in Almelo nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Almelo is hét adres voor catering aan huis.
Catering Deksels Almelo Lunch, Tapas en Meer.
2-persoons ontbijtmand bezorging aan huis vanaf 4500., over onze catering mogelijkheden. Wil je meer informatie over onze catering diensten en mogelijkheden? Gebruik dan onderstaand contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Name Email Phone Mobile Message. 7607 AZ Almelo.
Refresh.
Broers Evenementen Catering B.V. in Almelo Catering Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Broers Evenementen Catering Almelo. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Broers Evenementen Catering B.V. Gerelateerde bedrijven Broers Evenementen Catering B.V. Restaurant Catering Kreta. Klara Zetkinstraat 2. Partygroep Twente B.V.
Catering op locatie Van der Valk Theaterhotel Almelo.
Catering op locatie. Het gastvrije scenario en de veelzijdige dienstverlening van Van der Valk Theaterhotel Almelo kan ook op locatie worden ingezet. Aan de waterkant, midden in het bos of op uw eigen terrein. Wij zorgen voor de passende culinaire omlijsting voor uw evenement op locatie, van bedrijfsfeest tot huwelijk en van 20 tot 500 personen.
Catering Almelo nodig? Live Cooking. Catering Almelo nodig? Live Cooking.
Uiteenlopende mogelijkheden bij catering Almelo. Wij bieden een uitgebreid aanbod bij het verzorgen van catering met uiteenlopende mogelijkheden. In overleg is alles mogelijk en niets is ons te gek. Vanaf vijftien personen kun je gebruik maken van ons aanbod op een door jou gekozen locatie in Almelo en omstreken.
Plantronics Explorer 80 Zwart.
Catering service Elferink uit Wierden is een bekend gezicht voor catering en partyservice voor Wierden en omstreken. Catering en partyservice elferink is gevestigd aan de 1e Meijerinkshoekweg 15 in Wierden. Direct uw catering bestellen? Geen ingewikkelde bestelformulieren maar gewoon een telefoonnummer: 0546 57 22 68.

Contacteer ons