Resultaten voor catering bedrijf

 
catering bedrijf
Exclusief Cateringbedrijf Catering Service te Best.
Cateringbedrijf Catering Service te Best. De verschillende locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering. BEL 0499 37 55 37. Neem contact op. Deel ons met anderen. De beoordelingen van onze klanten. Een greep uit onze themafeesten. De beste barbecue van Nederland bij u thuis, op uw bedrijf of op een van onze terras-lokaties.
Medewerker Catering vacatures, werk in Weesp Indeed.nl.
Je hebt ervaring in de catering en/of horeca. Gesponsord door Tempo Team. Aan het werk als catering medewerker op een vaste locatie in de bedrijfscatering. Een salaris conform de catering cao. 123led.nl allround medewerker. 123inkt.nl Nederhorst den Berg. Eigen catering binnen het bedrijf.
Welkom op de website van Maat Maat Catering.
Herkenbaar en gewoon lekker. Noord west Overijsel en de Stellingwerfen zijn ons werkgebied. Buffetten tot 150 personen kunnen we zonder problemen voor u verzorgen. Met of zonder tent. Borden en bestek vaste service Maat Catering. Design en realisatie: Bos Internet.
Bedrijfscatering WE CANTEEN.;
WE CANTEEN bedrijfscatering introduceerde daarom in het Nederlandse bedrijfsleven de foodcourt en was onder andere winnaar van Meest Innovatieve Cateringconcept 2013 bij de Misset Catering Awards. Bedrijfscatering met lokale ondernemers. Het gehele aanbod van de bedrijfscatering in uw bedrijfsrestaurant wordt door WE CANTEEN samen met lokale ondernemers ingevuld. Tevens kunnen uw behoeften voor banqueting en mogelijk koffiebar door ons worden ingevuld. Het dagelijkse aanbod van vers gebakken brood, soepen, salades en verse sappen worden dagelijks aangeboden door WE CANTEEN. De diverse, elkaar afwisselende, WE CANTEEN ondernemers verzorgen als aanvulling daarop een divers aanbod. Denk hierbij aan de Spaanse, Surinaamse, Indiase, Mexicaanse of Arabische keuken. MAAK KENNIS MET DE ONDERNEMERS. Het werken met lokale ondernemers heeft ons geleerd dat alle gerechten vers en ambachtelijk bereid zijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gezonde en verantwoorde ingrediënten die voornamelijk lokaal en/of Fair Trade ingekocht worden. Daarnaast dienen de ondernemers te voldoen aan de door ons gestelde hoge kwaliteitseisen. Bovendien wordt door een aantal van onze ondernemers binnen het eigen bedrijf mensen ingezet met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Home Cateringbedrijf: Catering Culinair.
Catering Culinair De Goede Smaak Van De Veluwe. Catering door heel Nederland. Voor al uw culinaire wensen kunt u terecht bij Catering Culinair. Voor zowel particulier als het bedrijfsleven zijn wij het juiste adres voor, ontbijt, lunch, diner, bruiloften, overwerkmaaltijden, bedrijfsborrels, bedrijfsfeesten en openingen.
Cateringbedrijf Hutten: Geluk als het nieuwe businessmodel Sigma.
Thijs Fokker: Als het gaat om verder verduurzamen denk ik dat we ook in een ander opzicht de wind mee hebben. De keuze van catering en de kwaliteit van wat mensen in een bedrijfsrestaurant eten, wordt steeds vaker bepaald door de HR-afdeling van het bedrijf.
Bedrijfscatering Hutten.
In uw restaurant of espressobar zorgen wij met betrokken en hartelijke medewerkers dat uw gasten op hun wenken worden bediend. Hoe gastvrij is uw organisatie? De 7 beloftes van Hutten Business Catering Horeca. Hutten serveert uw medewerkers lekkere en vitale voeding.
Home Party garden.
Midden in het weiland de potentiële kopers al vast laten zien dat het bij u tot en met de catering goed geregeld is. Wat zeggen onze klanten. We waren erg tevreden over de catering en de kwaliteit van het eten.
Cursus Cateringbedrijf LOI.
Of je nu de stranden en festivals afgaat met een ijscokar, zakenlunches gaat aanbieden of wilt cateren op bruiloften en partijen. Na afloop van de cursus Cateringbedrijf kun je direct aan de slag als professional in de catering. Inhoud van de cursus Cateringbedrijf.
Catering bedrijf ambachtelijk buffet De Buffetten Boer. Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
Catering bedrijf de Buffetten Boer. De Buffetten Boer is een gewaardeerd catering bedrijf, zeker na de toevoeging van de lunch catering. Wij hebben de catering mogen verzorgen in Sneek, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Breda en Rotterdam. Met een all in buffet hebben meerdere klanten genoten van onze overheerlijke ambachtelijke catering!
Catering-vacatures oktober 2017 Indeed.nl.
Plaats je cv Inloggen.: functie, trefwoorden of bedrijf. plaats, provincie of postcode. vacatures voor Catering. Mijn recente zoekopdrachten. Medewerker Schoonmaak Den Haag. Medewerker Schoonmaak Zoetermeer. Massage, Wellness, Sauna. Olympia Uitzendbureau Wageningen. Nederland, Engels Engd Frais Tal. Filter results by.: Sorteer op: relevantie datum.

Contacteer ons