Zoeken naar catering bedrijf

 
catering bedrijf
Ria Joosten Catering Evenementen in Limburg Ria Joosten Catering Evenementen.
oprichter en eigenaar van Ria Joosten Catering Evenementen. en Zakenvrouw van het Jaar 2014, winnares van de Prix Veuve Clicquot. Holiday time maar wij kunnen niet stil zitten! De vakantieperiode is in volle gang. Toch leek het ons leuk even iets van ons te laten horen in de vorm van een blog. The Next Women 100. TheNextWomen100 heeft een lijst opgesteld met 100 inspirerende vrouwelijke ondernemers die een bedrijf leiden met een omzet van meer dan 2 miljoen euro.
Slump Catering Events Bant in de Noordoostpolder.
Wij zijn trots op ons bedrijf en wij doen ons best om dit terug te laten komen in de organisatie van uw unieke evenement. De medewerkers van Slump Catering Events zijn graag van de partij en gunnen u een fantastisch feest!
Home Cadenza Catering.
Op de werkvloer. Specialisten in het koken op locatie. Een variƫteit aan culinaire verwennerijen. Koken met passie. Puur vakmanschap: het team van Cadenza. Prikkelt de zintuigen. Smaak en kwaliteit. Vergaderen en eten. Op de werkvloer. Cadenza Catering Foeke Sjoerdswei 26.
Home page.
Ook voor de opening van uw bedrijfspand. Volg ons op.: Cor van Oene. Partyservice en Cateringbedrijf Cor van Oene. Vlijtweg 1b, 8191 JR Wapenveld. Bel ons nu op: 038 447 00 90. Partyservice en cateringbedrijf Cor van Oene Alle rechten voorbehouden.
Home Cateringbedrijf: Catering Culinair.
Catering Culinair De Goede Smaak Van De Veluwe. Catering door heel Nederland. Voor al uw culinaire wensen kunt u terecht bij Catering Culinair. Voor zowel particulier als het bedrijfsleven zijn wij het juiste adres voor, ontbijt, lunch, diner, bruiloften, overwerkmaaltijden, bedrijfsborrels, bedrijfsfeesten en openingen.

Over van Leeuwen Catering. Van Leeuwen Catering is de cateraar die met ambitie een maatschappelijke boodschap overbrengt. Of dit nu in een onderwijskantine is, in een bedrijfsrestaurant, op een party of tijdens een evenement, met pure concepten laten we zien dat bewust eten en drinken lekker is.
Cateringbedrijf Kip.
Attentie: al onze producten kunnen allergenen bevatten. Het adres voor het verzorgen van uw catering, party service, opening, kleine bedrijfsfeesten, tuinfeesten, barbecues, anderhalf uur Friet snacks of Fish chips eten op locatie bij uw feestje thuis nieuw, en andere evenementen. Cateringbedrijf Kip catering, en party service, tuinfeesten, barbecues.
Bedrijfscatering Hutten.
In uw restaurant of espressobar zorgen wij met betrokken en hartelijke medewerkers dat uw gasten op hun wenken worden bediend. Hoe gastvrij is uw organisatie? De 7 beloftes van Hutten Business Catering Horeca. Hutten serveert uw medewerkers lekkere en vitale voeding.
Albron catering horeca in bedrijven, overheid, zorg, leisure en onderwijs.
Momenten met een groot gevoel voor gastvrijheid, brede betrokkenheid, vertrouwen in hechte samenwerking en de durf om dingen anders te doen. Binnen foodconcepten die opdrachtgevers meerwaarde en financieel voordeel geven, gasten een bijzondere beleving, medewerkers een prettige werkgever en leveranciers een sterke partner.
Home Party garden.
Midden in het weiland de potentiƫle kopers al vast laten zien dat het bij u tot en met de catering goed geregeld is. Wat zeggen onze klanten. We waren erg tevreden over de catering en de kwaliteit van het eten.
MB-catering Catering die tot in de puntjes verzorgd is.
Catering die tot in de puntjes verzorgd is. MB-Catering is een jong en dynamisch cateringbedrijf uit Hoornaar, nabij Gorinchem. MB Catering is in 1998 opgericht door Maurits Boom. Maurits Boom heeft meer dan 25 jaar horeca-ervaring als eigenaar van diverse horeca en catering bedrijven.

Contacteer ons