Resultaten voor catering bedrijf

 
catering bedrijf
Top 25 grootste cateraars 2016 Nederland Misset Horeca.
Van Lier Catering. Omzet 27, miljoen. an Lier heeft het woordje Bedrijfs laten vallen voor het achtervoegsel catering, omdat onderwijscatering tegenwoordig ook tot de activiteiten behoort. 2015 was volgens directeur en eigenaar Rijnie Trip een stabiel jaar voor het bedrijf.
Bedrijfscatering We Canteen.
We Canteen bedrijfscatering introduceerde daarom in het Nederlandse bedrijfsleven de foodcourt en was onder andere winnaar van Meest Innovatieve Cateringconcept 2013 bij de Misset Catering Awards. Bedrijfscatering met lokale ondernemers. Het gehele aanbod van de bedrijfscatering in uw bedrijfsrestaurant wordt door We Canteen samen met lokale ondernemers ingevuld. Tevens kunnen uw behoeften voor banqueting en mogelijk koffiebar door ons worden ingevuld. Het dagelijkse aanbod van vers gebakken brood, soepen, salades en verse sappen worden dagelijks aangeboden door We Canteen. De diverse, elkaar afwisselende, We Canteen ondernemers verzorgen als aanvulling daarop een divers aanbod. Denk hierbij aan de Spaanse, Surinaamse, Indiase, Mexicaanse of Arabische keuken. MAAK KENNIS MET DE ONDERNEMERS. Het werken met lokale ondernemers heeft ons geleerd dat alle gerechten vers en ambachtelijk bereid zijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gezonde en verantwoorde ingrediënten die voornamelijk lokaal en/of Fair Trade ingekocht worden. Daarnaast dienen de ondernemers te voldoen aan de door ons gestelde hoge kwaliteitseisen. Bovendien wordt door een aantal van onze ondernemers binnen het eigen bedrijf mensen ingezet met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Refresh.
Catering lunch, catering diner en catering bedrijfsfeesten Vernooy Catering Wijk bij Duurstede en Catering Houten.
Vernooy Catering Wijk bij Duurstede. Vernooy Catering bestaat inmiddels ruim 20 jaar. Vanuit een kleinschalig cateringbedrijf in Wijk bij Duurstede zijn wij gegroeid tot een mooi bedrijf dat naast lunches diners ook evenementen en partyverhuur verzorgt. Met ons enthousiaste team staan wij tot uw beschikking en nemen graag uw zorg uit handen. Vernooy Catering Houten.
Catering Utrecht Ontbijt, lunch, borrel, diner full service events.
Van Rooijen Catering is al jaren dé partner voor full service partycatering. U kunt bij ons terecht voor de culinaire voorzieningen van uw evenement, maar ook voor alle facilitaire en personele zaken. Denk aan serverend personeel, koks, meubilair, aankleding, entertainment, licht geluid en meer. Bij ons vindt u totale ontzorging. Wanneer wij uw aanvraag in ontvangst nemen, heeft u nog maar één contactpersoon en nemen wij de hele organisatie voor u over. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Evenementen en gastronomie. Voor uw full service partycatering leveren we een culinaire totaalbeleving op elke schaal. Klik hieronder voor een indruk van onze services of om contact op te nemen, of laat een bericht achter middels ons contactformulier. We werken voor de grote bedrijfscateraars. en allerlei bedrijven instellingen. Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken.
Cateringbedrijf ter overname aangeboden.
Catering en verhuurbedrijf De Grillspecialist Te koop De Grillspecialist is voor zijn goed draaiend bedrijf op zoek naar een opvolger of een collega die zijn eigen bedrijf wil uitbreiden. De pensioengrens is bijna bereikt. Een compleet catering/verhuur bedrijf met goodwill en diverse evenementen.
Catering Cor Jansen Uw gasten zijn de onze.
Catering van a tot z. Catering Cor Jansen. Catering Cor Jansen. Bent u op zoek naar een cateringbedrijf dat uw bedrijfsevenement, feest, bruiloft of bijzondere gebeurtenis tot in de culinaire puntjes verzorgt? Dan bent u bij Catering Cor Jansen aan het juiste adres.
Witteveen dé catering specialist van Utrecht en omstreken.
Wij, Catering Witteveen, leveren al vele jaren complete catering op maat tegen zeer scherpe tarieven door heel het land. Voor particuliere catering en bedrijfs catering kunt u bij ons terecht. Broodjes en lunches. Wij, Catering Witteveen levert al vele jaren complete catering op maat tegen zeer scherpe tarieven door heel het land.
Catering Noord Uw catering geheel verzorgd!
Meer over Catering Noord. De vele mogelijkheden in combinatie met de juiste prijs en kwaliteit maken ons bedrijf zo uniek in deze branche! Stel, u heeft binnenkort een feestelijke aangelegenheid, dan weet u dat het organiseren hiervan veel tijd in beslag kan nemen. Catering Noord draagt graag een steentje bij om u op het gebied van evenementen, catering en party-service veel tijd en moeite te besparen!
Luxe Catering in Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht en omstreken.
Edwin Smulders Catering is een catering bedrijf gevestigd in Zwijndrecht-Dordrecht. Catering aan huis. Hoe werkt dat? Edwin Smulders Catering biedt een groot assortiment aan heerlijke catering-mogelijkheden zoals hapjes, desserts en uitgebreide buffetten. Kiest u voor bijvoorbeeld onze Griekse Buffet, dan komen wij dit buffet, compleet verzorgd, bij u thuis of andere locatie klaarzetten.
Catering bedrijf nodig? Wij regelen het geheel naar wens! Nijhof Halle.
Wij maken graag kennis met u en maken een offerte op maat 0314 63 12 34. Catering bedrijf Nijhof, completer dan u wellicht denkt! Wij verzorgen catering op maat voor elke feestelijke gelegenheid in de Achterhoek. Of u nu een lunch, koud en warmbuffet of catering rondom een complete bruiloft wilt laten verzorgen, wij bereiden het voor en bezorgen bij u op locatie.

Contacteer ons