Meer resultaten voor catering heerenveen

 
catering heerenveen
Catering in Heerenveen Cateraar Onder de Luifel.
Bij Onder de Luifel is elke gelegenheid uniek en wij zorgen ervoor dat uw catering een geweldige ervaring wordt. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk dan onze bedrijfsvideo. Sfeervolle locaties in Heerenveen. Onder de Luifel catert op elke locatie in Heerenveen en daarbuiten.
Home Peter's' Party Service.
Wilt u samen met ons sparren over de organisatie van uw feest of andere evenement? Neem dan contact op met ons op en u zult de mogelijkheden van Peters Party Service ervaren! Peters Party Service. 8448 CK Heerenveen. Telefoon 0513 653 486.
Catering Heerenveen: Hapjes Tapas Buffet.
Wij bezorgen alle hapjes en tapas catering in Heerenveen geheel gratis! Van basic hapjes tot extra luxe hapjes of amuses: onze hapjes en tapas catering is beschikbaar voor elk budget. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor onze hapjes en tapas catering in Heerenveen!
Lunchroom Lekkerzzz in centrum Heerenveen en catering in de regio.
Onze Lunchroom vind je in dé centrale winkelstraat van Heerenveen, de Dracht. Kom gezellig koffiedrinken, lunchen of voor een borrel. Catering van Lekkerzzz. In Heerenveen en omstreken is Lekkerzzz uw partner voor catering voor allerlei gelegenheden. Neem vrijblijvend contact op.
Beoordelingen Catering sc Heerenveen.
96% beveelt Catering sc Heerenveen aan. Beoordeel Catering sc Heerenveen Over ons. Beijk Catering is opgericht in 1988. Daarna is het snel en solide gegroeid. Het bedrijf vindt haar oorsprong in party en contractcatering, waarbij eerst het cateren van Hogescholen corebusiness was.
Zuiver Catering Cooking Heerenveen.
In het zoekmenu hieronder vind je meer informatie. Duurzame catering, lekker en bereid met verse producten. Gemaakt met liefde voor koken. Ook een ruime keuze in vegetarische gerechten. Zuiver Catering Cooking., Herenwal 62, 8441 BB Heerenveen. 06 111 83 935.
Café de Oase Heerenveen Hét café voor gezelligheid, hapjes en catering.
Ieder dag een gevariëerde daghap zie de krijtborden in het café voor de verschillende gerechten. Café de Oase is een horecagelegenheid waar we onze gasten op zoveel mogelijk vlakken willen bedienen. Van alcoholische dranken tot een heerlijk dagmenu, hapjes en catering. Café de Oase. Breedpad 9, Heerenveen.
Restaurants in Heerenveen met catering Eet.nu.
Restaurants in Heerenveen met catering. Alle Restaurants in Heerenveen met catering. Uit eten in Heerenveen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Catering Service Restaurant De Koningshof.
U gaat een feest, partij of andere gebeurtenis verzorgen? De complete verzorging van de catering kunt u met een gerust hart aan de catering service van De Koningshof Heerenveen overlaten. De Koningshof is de grootste cateraar van Heerenveen en bedient groepen van 10 tot 3000 personen.
Catering Heerenveen Beijk Catering Service.
In Heerenveen werken we regelmatig voor BMW de Beier en Peugeotdealer Hylkema. Catering Heerenveen: Diner in showroom bij BMW dealer Heerenveen. Eigen Contract catering Heerenveen: Locaties. Voor het Friesland College, Elkien en Zebra Technologies in Heerenveen staan we elke dag klaar met zoveel mogelijk biologische, duurzame lunchgerechten.
Evenementen Serice Haven Heerenveen Particulieren Catering.
DruipRock 8 en 9 augustus 2015 PROMO. 2016 Haven Evenementen Service Heerenveen / Design: Groenewold Reclame / Techniek: SkarWeb Internet. Home Bruiloften Verjaardagen Tuinfeesten Catering Nieuws en referenties Wie zijn wij Contact Ga naar webshop Ticketservice. Eurolaan 8, 8447 SM Heerenveen.

Contacteer ons