Meer resultaten voor catering nederweert

 
catering nederweert
Privé Diner Catering, Nederweert.
Privé Diner Catering, hét startpunt voor thuisdiners, catering en kookworkshops. Uw wens staat centraal als basis voor het culinair aankleden van een smakelijke kookervaring. Wat te denken van spannende technieken als roken, konfijten, pekelen, pasta's' maken en ijsdraaien, zelfs de bonbons komen uit uw eigen keuken.
Smeets Catering.
Van harte welkom op de website van Smeets Catering. Smeets Catering is een catering voor Nederweert en omstreken. Vol passie en enthousiasme staan wij voor u in de keuken. Met alle aandacht en zorg bereiden wij de favoriete gerechten voor uw familiefeest, communie, buurtfeest of bruiloft.
Catering Eetcafé De Kleine Winst.
Ma: Gesloten Di: Gesloten Wo: 11.30 20.00 uur Do: 11.30 20.00 uur Vr: 11.30 20.00 uur Za: 11.30 20.00 uur Zo: 11.30 20.00 uur. Eetcafé De Kleine Winst Kerkstraat 2 6031 CH Nederweert Telefoon: 0495-633180 E-mail: info@eetcafedekleinewinst.nl. Website ontwikkeld door: Go Gurus!
catering bij lenie.
catering cafe Bi-j Le-nie. De cateringfolders zijn klaar. Alle wensen zijn bespreekbaar! Onze nieuwe menukaart voor op het terras is klaar kom en geniet van een heerlijke maaltijd voor een betaalbare prijs! Beleef de gezelligheid en sfeer van ons terras. Cafe-Zaal Bi-j Le-nie Kruisstraat 53 6034RJ Nederweert Eind 31 0495-631296 info@cafezaalbijlenie.nl.
Peter Pan Catering Avontuurlijk smakelijk.
Inmiddels is Peter Pan Catering een begrip en zorg ik voor passende catering bij feesten en partijen. Op deze site kunt u kennismaken met een aantal standaard buffetten. U kunt het avontuurlijk maken door een nieuw Peter Pan buffet te laten samenstellen, afgestemd op uw wensen.
FP Catering.
Margriet en Herman Poell gaan zich de komende jaren meer richten op hun restaurant Bi-j Siem en Events Unlimited, catering en evenementen. Wat betekent dit voor u? De broodjes cateringservice wordt per 1 september verzorgt door restaurant Bi-j Siem, Kerkstraat 56, 6031 CJ Nederweert.
Moorees Catering in Nederweert Eet.nu.
De catering werd verzorgt door Moorees catering. De 150 aanwezige vonden het allemaal geweldig niemand heeft geklaagd. Eten drinken 8. Prijs / kwaliteit 8. 8 op schaal 1 10. Vind dit leuk Reageer. Restaurants in de buurt. 597m Nederweert Frans.
Welkom bij IBIS CATERING. IBIS CATERING, de cateraar voor lekkere frieten op elk evenement.
Op de website van IBIS b.v, de cateraar van vele evenementen in Nederland, België en Duitsland. Of het nu een bedrijfsfeest betreft, een evenement of uw familiefeest, wij verzorgen het voor u van A tot Z. Neem gerust contact met ons op.
DSR food catering bestellen in Midden-Limburg Maasbree, Nederweert, Weert, Panningen, Helden en Sevenum.
DSR food Midden-Limburg is hét adres voor catering aan huis. DSR food heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een franchise formule voor catering die enig in zijn soort is met diverse vestigingen door heel Nederland. 16 februari 2018.
Evenenmenten organisatie en bedrijfs / evenementen catering Weert Nederweert Noord Midden Limburg.
Ook staan we bekend als een kwalitatief uitstekende cateraar van evenementen en feestelijke partijen voor zowel particulieren als het zakenleven. Events Unlimited verzorgt catering in de regio Weert, Nederweert, Leudal, Roermond en midden en noord Limburg. Elk evenement is uniek.
Moorees Catering Nederweert.
Mocht u nog vragen of wensen hebben, Maria en Hans Moorees staan graag voor u klaar. Bel ons of vul het contactformulier in en alles is vrijblijvend. Moorees Catering Acaciastraat 25 6031 XW Nederweert T: 0495-625437 M: 0629461280 E: info@moorees-catering.nl.

Contacteer ons