Zoeken naar catering nederweert

 
catering nederweert
Catering Party Service Briels Nederweert Home.
Na 35 jaar Zaal en Kegelbanen Briels als partycentrum gexploiteerd te hebben met daarnaast onze Catering Party Service, hebben wij besloten vanaf januari 2018 alleen door te gaan met onze Catering Party Service. Briels Catering Party Service is uw ideale partner voor het organiseren van uw feest thuis, op de zaak of andere locatie.
catering bij lenie.
catering cafe Bi-j Le-nie. De cateringfolders zijn klaar. Alle wensen zijn bespreekbaar! Onze nieuwe menukaart voor op het terras is klaar kom en geniet van een heerlijke maaltijd voor een betaalbare prijs! Beleef de gezelligheid en sfeer van ons terras. Cafe-Zaal Bi-j Le-nie Kruisstraat 53 6034RJ Nederweert Eind 31 0495-631296 info@cafezaalbijlenie.nl.
Moorees Catering Nederweert.
Mocht u nog vragen of wensen hebben, Maria en Hans Moorees staan graag voor u klaar. Bel ons of vul het contactformulier in en alles is vrijblijvend. Moorees Catering Acaciastraat 25 6031 XW Nederweert T: 0495-625437 M: 0629461280 E: info@moorees-catering.nl.
Catering Mei Garden Nederweert.
Wenst u op uw bedrijfsfeest een uitgebreide en goed verzorgde catering? Ook hiervoor bent u bij Mei Garden aan het juiste adres. Wij verzorgen de catering op een gewenste locatie binnen een straal van 10 kilometer van onze locatie in Nederweert.
Partycatering Nederweert ThePerfectWedding.nl.
In de buurt: Weert, Ell, Kelpen-Oler, Heibloem, Haler, Maarheeze, Stramproy, Hunsel, Meijel, Heythuysen, Someren, Heusden, Baexem, Neerkant, Roggel. 8 Cateraars in Nederweert. Relevantie Afstand Ervaringen. Relevantie Afstand Ervaringen. Een ogenblik aub. 5 Quiche of Cake. Lage Mierde 45km. 21 GrillnSmoke BBQ Catering.
Moorees Catering in Nederweert Eet.nu.
De catering werd verzorgt door Moorees catering. De 150 aanwezige vonden het allemaal geweldig niemand heeft geklaagd. Eten drinken 8. Prijs / kwaliteit 8. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Nederweert. Nederweert eind 4.
PeterPan Catering Nederweert Nederweert Oozo.nl.
Winnerstraat 14, 6031NL Nederweert. De onderneming PeterPan Catering Nederweert is gevestigd op Winnerstraat 14 te Nederweert en is actief in de branche Eventcatering. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 12061791 en is gelegen in Winnerstraat-Eindhovensebaan in de gemeente Nederweert.
Zaal Centraal Nederweert.
In hartje Nederweert ligt café, zaal en catering Centraal. Centraal mag gerust een bijzondere gelegenheid genoemd worden. In onze zalen vindt een breed scala aan mogelijkheden plaats zoals feesten, vergaderingen en koffietafels. Deze vinden plaats in: de prachtige chique grote zaal, de sfeervolle wintertuin, de huiselijke pubzaal of in het gezellige dörpskefee.
Smeets Catering.
Van harte welkom op de website van Smeets Catering. Smeets Catering is een catering voor Nederweert en omstreken. Vol passie en enthousiasme staan wij voor u in de keuken. Met alle aandacht en zorg bereiden wij de favoriete gerechten voor uw familiefeest, communie, buurtfeest of bruiloft.
Privé Diner Catering, Nederweert.
Privé Diner Catering, hét startpunt voor thuisdiners, catering en kookworkshops. Uw wens staat centraal als basis voor het culinair aankleden van een smakelijke kookervaring. Wat te denken van spannende technieken als roken, konfijten, pekelen, pasta's' maken en ijsdraaien, zelfs de bonbons komen uit uw eigen keuken.
Restaurant Bi-j Siem Restaurant Bi-j Siem.
Samen feesten, gedenken, vergaderen of de geheimen ontdekken van de gewelvenkelder. Het kan allemaal Bi-j Siem, in het mooiste pand van Nederweert waar de Gezusters Siem jarenlang hun dorpscafé met kruidenierswinkel runden. Een plek van pure nostalgie. En dat blijft zo.

Contacteer ons