Meer resultaten voor catering zaandam

 
catering zaandam
Wims Kip Party en Cateringservice in Amsterdam Catering Zaandam.
Wim's' Kip party en catering is in Zaandam en omstreken al jarenlang een begrip voor zowel de zakelijke als de particuliere catering. Wim's' Kip catering in Zaandam zorgt bij uw receptie, uw vergadering, uw personeelsfeest of uw feestelijke opening voor lekker en gezond eten.
Parttime Catering Vacatures in Zaandam Vacatures.nl.
Privacy en voorwaarden. Laat ons voor jou zoeken. Ontvang de nieuwste vacatures voor Parttime Catering in Zaandam direct per e-mail. Stuur mij vacature-updates Je kunt je op elk moment uitschrijven voor vacature-updates Nee, ik houd liever zelf de zoekresultaten bij.
Van Zaane Party Service en Het Tolhuys Aan de Zaan Staan garant voor catering van hoog niveau voor een lage prijs. Met heerlijke hapjes voor zowel grote als kleine gezelschappen.
Westzijde 216, 1506 GG Zaandam. Tickets Zingen aan de Zaan. Tickets Zingen aan de Zaan. Welkom bij Van Zaane Party Service en Het Tolhuys Aan de Zaan. Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor catering van hoog niveau voor een betaalbare prijs.
Intro Catering Expresse Zaanstreek.
Met ruim 15 jaar aan catering ervaring is in 2007 Catering Expresse Zaanstreek opgericht. Behalve in Zaandam en directe omgeving, leveren wij ook in Amsterdam, Purmerend, Haarlem en omstreken. Onze producten, uit eigen keuken, zijn veelzijdig, van goede kwaliteit en scherp geprijsd.
Drommels Catering en Party Service Zaanstad, Catering Amsterdam, Feesten, Partijen, Ontbijtservice, Bedienend Personeel, Horeca op Locatie, Party Service.
U kunt ons inhuren voor de catering voor al uw speciale gelegenheden bij u thuis of op locatie zoals bijvoorbeeld: catering bij kraamfeesten, bruiloften, party service voor verjaardagen, bedrijfsrecepties, ontbijt/lunches, buffetten, themafeesten, maar ook voor het verzorgen van de catering bij condoleances kunt u bij ons terecht.
Refresh.
Italiaans Buffet Traiteur Zaandam.
Feesten en Events. Italiaans Buffet Traiteur en Partyservice Zaandam. Catering in Nederland. Hapjes op maat. Home Italiaans Buffet Traiteur en Partyservice Zaandam. Geeft u een feest en denkt u daarbij aan een heerlijk Italiaans buffet dat ook nog eens op locatie catert?
In Zaandam is Delight Catering uw professioneel bedrijfscatering bedrijf.
Denk bijvoorbeeld aan bedrijfs catering in de Amstelkerk, Hortus Botanicus of Lichtfabriek Haarlem. Wij bedienen bij partycatering en bedrijfscatering in Zaandam groepen vanaf 50 tot wel duizenden personen. Vraag nu een offerte aan! catering bedrijfscatering zaandam Hoge kwaliteit party en bedrijfscatering in Zaandam.
Tapas Traiteur en Catering Zaandam Tapas.nl.
Marokkaans Arabisch Marrakesh Buffet Bekijk Buffet. Tapas cateraar en Traiteur op locatie in Zaandam. Waar u het zich kan bedenken, Vinilux Catering catert voor u op locatie in Zaandam. Dit kan zijn op een bruiloft, een personeelsfeest, een verjaardag of een receptie waarbij u een tapas buffet wenst.
Holterman Home.
De minimale afname is drie maaltijden per week. Indien u zich aan wilt melden voor onze maaltijdservice kunt u dat telefonisch doen van maandag t/m vrijdag vanaf 8 uur s morgens tot 16 uur s middags op telefoonnummer 075 771 71 97.
Pennemes Catering Zaandam.
Welkom op onze site! Pennemes Catering is ontstaan in 1990 door een samenwerking met Stichting Hervormd Centrum Pennemes in Zaandam. In een korte tijd hebben we een grote en trouwe klantenkring opgebouwd door goed te luisteren naar uw wensen en eisen.

Contacteer ons