Meer resultaten voor catering nijmegen

 
catering nijmegen
Catering Catering Elegance Nijmegen.
Over Catering Elegance. Alles op het gebied van catering. Bij Catering Elegance Nijmegen kunt u terecht voor alles wat u wenst op het gebied van catering. Of het nu gaat om een visbuet, een stamppotbuet of een Italiaans buet: wij maken het voor u.
Catering Utrecht.
Dik Trom Catering Nachtegaalstraat 29-a 3581 AB Utrecht Telefoon: 030-2314776 E-mail: info@diktromcatering.nl. Lunchroom maandag t/m vrijdag 1100-1600: en zaterdag 1100-1500: Catering tijden van 8.00-18.00. Volg ons op facebook. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, bekijk onze broodje van de week en nog veel meer!
Exclusieve Catering in o.a. Nijmegen, Breda en Arnhem.
Exclusieve catering in onder andere de volgende plaatsen: Nijmegen, Utrecht, Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Arnhem en Eindhoven. De fotos hieronder geven u een indruk van de aankleding die wij verzorgen op verschillende locaties. La Casserole presenteert in samenwerking met diverse top chefs!
Diensten Royale gepassioneerd, creatief en flexibel.
Uw wens onze opdracht! Naast de cateringservice kent Royale ook een gezellige lunchroom: Foodservice Royale. Gezond en heerlijk lunchen in een gezellige ambiance, met een rijk aanbod van diverse broodjes, avontuurlijk belegd met natuurverse ingredienten. Copyright 2013 Royale Webmaster: Jan Kolner.
Food For Thought Catering Uw Cateraar In Nijmegen.
Passie en Puur, Genieten, Beleven. Daar draait het om bij Food for Thought Catering Nijmegen. Sinds 2005 koken wij met ons hart én met oog op ons leefmilieu de heerlijkste gerechten voor u en uw gasten. Van ontbijt tot lunch, van receptie tot uitgebreid buffet.
Home.
THUIS IN GROTE EN KLEINE FEESTEN. Van verjaardag tot bedrijfsfeest, van 25 tot 2500 personen, is Stouthamer Catering de beste keuze in Nijmegen. Of het nu gaat om een simpele lunch, een bruiloft in stijl of een grootschalig event, uw gasten zijn onze zorg.
Dé catering voor iedere gelegenheid! Catering Elegance Nijmegen.
Vertel ons wat u wilt eten op uw feestje en wij zorgen ervoor. Bij Catering Elegance Nijmegen is van alles mogelijk. Of het nu gaat om een visbuet, een stamppotbuet of een luxe buet: wij verzorgen het graag voor u.
Catering.
Winkelen is een feestje Bijzondere relatiegeschenken Schenk eens wat anders BliXems kerstpakket BliXembon Webshop. BliXem Catering Lunch op locatie Gevarieerd dinerbuffet BliXems borrelen Uitvaart en koffietafel De extras: personeel en aankleding Evenementen en festivals Workshops Vrijblijvende offerte KION aan Tafel. BliXem Eetcafé, Cadeauwinkel en Webshop. 6524 CS Nijmegen.
home Hofmans Catering.
Bekijk hier het assortiment. Hofmans maaltijden catering. Van dagelijkse ambachtelijke maaltijd tot compleet verzorgde feestavond. Dagelijks verzorgen wij ambachtelijke warme en koelvers maaltijden in de regio. Naast onze maaltijdservice bieden wij een uitgebreid assortiment van buffetten, barbecues, hapjes en lunches.
Refresh.
Luxe Catering Voor Iedereen Met Smaak Volsmaakt Catering Nijmegen.
Volsmaakt Catering verzorgt betaalbare luxe catering in Nijmegen en omgeving. Hapjes, grotere happen, uitgebreide buffetten en complete lunches. Verrassend en met aandacht. Volsmaakt Catering is eigentijds en eigenzinnig. Onze gerechten kenmerken zich door bijzondere combinaties van smaak en textuur. Uitdagend, en toch in balans.

Contacteer ons