Resultaten voor catering nijmegen

 
catering nijmegen
DSR food catering bestellen in Mook, Nijmegen, Groesbeek, Malden, Beek en Breedeweg.
DSR food Mook / Nijmegen is hét adres voor catering aan huis. DSR food heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een franchise formule voor catering die enig in zijn soort is met diverse vestigingen door heel Nederland.
Luxe Catering Voor Iedereen Met Smaak Volsmaakt Catering Nijmegen.
Volsmaakt Catering verzorgt betaalbare luxe catering in Nijmegen en omgeving. Hapjes, grotere happen, uitgebreide buffetten en complete lunches. Verrassend en met aandacht. Volsmaakt Catering is eigentijds en eigenzinnig. Onze gerechten kenmerken zich door bijzondere combinaties van smaak en textuur. Uitdagend, en toch in balans.
Catering Nijmegen voor heerlijke buffetten De Buffetten Boer. Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
De catering levert op iedere locatie in Nijmegen en haalt alles na afloop op. Laat dit gerust vuil staan, wij doen de afwas! Denkt u aan catering in Nijmegen van ambachtelijk niveau, dan denkt u aan De Buffetten Boer! Bekijk de buffetten.
Catering Nijmegen en kookworkshops Nijmegen en omgeving.
Uit-koken, kookstudio en catering in Nijmegen en omgeving. Op zoek naar een hoog gewaardeerd cateringbedrijf in Nijmegen en omgeving? Of bent u juist op zoek naar een unieke belevenis voor u zelf of bijvoorbeeld een vriendinnenweekend, vrijgezellenfeest, uw partner of kinderfeestje van uw kleine meid of jongen?
Catering Nijmegen, Groesbeek en omgeving op locatie of bij ons!
Op zoek naar catering in nijmegen, Groesbeek en omgeving? Heb je binnenkort een feestje of borrel en wil je graag luxe, smaakvolle hapjes serveren? Organiseer jij een zakenlunch en ben je op zoek naar een cateringbedrijf voor goed gevulde broodjes, soep en/of salades?
Catering.
Winkelen is een feestje Bijzondere relatiegeschenken Schenk eens wat anders BliXems kerstpakket BliXembon Webshop. BliXem Catering Lunch op locatie Gevarieerd dinerbuffet BliXems borrelen Uitvaart en koffietafel De extras: personeel en aankleding Evenementen en festivals Workshops Vrijblijvende offerte KION aan Tafel. BliXem Eetcafé, Cadeauwinkel en Webshop. 6524 CS Nijmegen.
Catering, kok aan huis, feest, diner, Nijmegen, Arnhem, Kees Oostindie.
De nieuwste is restaurant Holy Five in Nijmegen. Maak nu zelf wat u zo lekker vond! In deze rubriek heb ik recepten geplaatst van gerechten die ik de afgelopen jaren heb gemaakt voor buffetten en diners. Het zijn de lievelingen van mijn gasten. Heeft u onlangs iets geproefd dat u graag een keer zou willen bereiden? Stuur mij een mailtje en het staat binnenkort op de site. Nieuw, rundvlees met een amandelpicada en panna cotta. Mijn bedrijf heeft een tweede website. Minder uitgebreid, maar wel makkelijker te lezen op tablet of smartphone, bovendien geoptimaliseerd voor zoekmachines. Kijk eens op www.cateringkeesoostindie.nl. Perfecte locaties voor feesten en bijeenkomsten. U zoekt een locatie voor uw feest of andere bijeenkomst? Wij kunnen uw walking dinner of hapjes bij de borrel nu ook verzorgen bij Villa Klein Heumen aan de Scheidingsweg. Natuurlijk blijven wij ook trouw aan Roepaen in Ottersum en zijn er meer feestelijke en stijlvolle locaties waar we graag werken. Mag ik u adviseren! Al meer dan 14 jaar, realiseerde ik me laatst, verzorgen wij de catering voor uw feest, bruiloft, familiesamenkomst of zakelijke meeting.
Refresh.
Cappito Italiaanse catering.
Koken, bedienen, tutti Geen catering team bezet jouw thuis; its just me! Jij hoeft niets te doen, behalve genieten met je gasten. Van a tot z regel je alles met mij persoonlijk en zo houden we ook de kosten laag. In goed overleg kan alles, dus ik ben benieuwd wat jij wilt. En hoe bevalt dat anderen? Kijk in het gastenboek. Neem gerust contact op. Wanneer, wat, wie waar? Op deze data ben ik al bezet.: @ Za 4/11 Diner voor 12 in Nijmegen.
Catering Nijmegen Hapjes en lunch Nijmegen.
Catering Nijmegen en omgeving. Laat al uw hapjes, snacks en lunch in Nijmegen verzorgen door catering de Heuve. Tijd voor een borrel, zakelijke lunch of heeft u misschien iets speciaals te vieren zoals een verjaardag of bruiloft? Onze uitstekende catering maakt er voor u graag een geslaagde dag van.
Welkom LaVie Catering.
Werken bij LaVie Catering. LaVie Catering is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's, wil jij bij ons komen werken? Kijk op werken bij LaVie Catering en zie welke vacatures wij open hebben staan. @ Copyright LaVie Catering Enfold Theme by Kriesi.

Contacteer ons