Op zoek naar catering nijmegen?

 
catering nijmegen
Borrelhapjes Catering Nijmegen.
Catering Nijmegen Assortiment Hapjes Borrelhapjes De Spil Catering Nijmegen. Filet American op een crostini. ambachtelijke beenham op crostini. Huisgemaakte pate op lepel. Glaasje gevuld met beenhamsalade. Gemarineerde kipsate 3 x 50 gram. Warme kippenpootje 7 stuks. 7 rundergehaktballetjes met tomatensaus.
home Hofmans Catering.
Hofmans maaltijden catering. Van dagelijkse ambachtelijke maaltijd tot compleet verzorgde feestavond. Dagelijks verzorgen wij ambachtelijke warme en koelvers maaltijden in de regio. Naast onze maaltijdservice bieden wij een uitgebreid assortiment van buffetten, barbecues, hapjes en lunches. Heeft u speciale wensen?
Catering Catering Nijmegen, Nijmegen, Buffetten Buffetten BBQ BBQ Lunch Lunch of of Brunch Brunch wellingcatering.nl. wellingcatering.nl.
Welling, de lekkerste cateraar in de regio. Dat Nijmegenaren van lekker eten en drinken houden, weten wij bij Welling Catering als geen ander! Onze uitgebreide buffetten, volledig verzorgde barbecues en smakelijke hapjes vinden gretig aftrek in Nijmegen en in de wijde omgeving.
Catering Utrecht Dik Trom Catering.
Voor catering in Utrecht bent bij Dik Trom Catering Utrecht aan het juiste adres. Wij zijn een cateraar die duurzaamheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Als cateraar in Utrecht onderscheiden wij ons door kwaliteit, service en kwantiteit te leveren.
Catering bestellen bij Wereldkoks.
Smetiusstraat 4, centrum Nijmegen. 024-6635754 of info@ontmoetplanb.nl. Proef de Wereld. In de media. Partners / opdrachtgevers. Wilt u voor een receptie wel eens wat anders dan de gebruikelijke bitterbal, of voor een feestje een bijzondere invulling van een buffet? De keuken van Wereldkoks is een mix van allerlei smaken en culturen. We geven een verrassende, maar vooral ook lekkere multiculturele draai aan elke happening, of het nu om een verjaardag gaat of om een spetterend feest. Maak met behulp van de bestellijst zelf een keuze uit onze hapjes. In dit PDF bestand kunt u alle hapjes bekijken waaruit u kunt kiezen, daar vindt u gelijk ook aanvullende informatie en onze leveringsvoorwaarden. Via de knop links kunt u een offerteaanvraag doen voor de catering.
Exclusieve Catering in o.a. Nijmegen, Breda en Arnhem.
Exclusieve catering in onder andere de volgende plaatsen: Nijmegen, Utrecht, Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Arnhem en Eindhoven. De fotos hieronder geven u een indruk van de aankleding die wij verzorgen op verschillende locaties. La Casserole presenteert in samenwerking met diverse top chefs!
Prijzen catering Toko Rinus Nijmegen Toko Rinus: oosterse supermarkt, catering en afhaalcentrum.
21% BTW per couvert wanneer u alles door ons laat afwassen! Voor aflevering buiten Nijmegen wordt 1.00 extra berekend voor elke gereden kilometer. Wijzigingen in het aantal personen bij catering kunnen tot 24 uur vóór aflevering opgegeven worden, dit geldt ook voor het weekend.
Bedrijfscateraar VITAM Gezond Verantwoord.
Goed, lekker en gezond eten en drinken draagt bij aan tevreden en vitale medewerkers. En een vitale werknemer is een productieve werknemer! In onze business catering stellen wij onszelf tot doel onze gasten dagelijks te verrassen en te verleiden tot een verantwoorde keuze.
Catering vacatures in Nijmegen NationaleVacaturebank.nl.
Albron zoekt parttime collega om te koken met bewoners in Nijmegen onze Albron iPad doen Salaris vanaf 1114, bruto per uur catering dienstverband Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Horeca Catering. 20 dagen geleden geplaatst 12 16 uur MBO Keuken-of Buffethulp.
Catering de Waal Buffet Catering, Tapas Catering en Lunch.
Blader op uw gemak door ons assortiment en plaats uw favorieten in het winkelmandje. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, nemen wij altijd telefonisch contact met u op om de bestelling met u te bespreken. Catering Nijmegen, cateraar Nijmegen, catering Arnhem, tapas Nijmegen, tapas bestellen.
Catering Nijmegen voor heerlijke buffetten De Buffetten Boer.
De catering levert op iedere locatie in Nijmegen en haalt alles na afloop op. Laat dit gerust vuil staan, wij doen de afwas! Denkt u aan catering in Nijmegen van ambachtelijk niveau, dan denkt u aan De Buffetten Boer! Wij bieden jou.

Contacteer ons