Meer resultaten voor catering assen

 
catering assen
Catering Assen Noordhost Catering.
Onze medewerkers zullen met toewijding van uw feestje of borrel in Assen een succes maken. Offerte aanvragen catering in Assen. Op deze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de catering van uw event, borrel of feestje in Assen.
Indonesisch catering Assen Toko Kiki.
Indonesisch afhaalmaaltijden Assen. Indonesisch catering Assen. Verkoopvoorwaarden en privacy policy. This is a placeholder. Indonesisch catering Assen. Heeft u een verjaardag, een dinertje, een trouwfeest, een receptie, een bedrijfslunch of een personeelsfeest en wilt u uw gasten trakteren op het échte Indonesische eten?
Refresh. Catering Partyservice Assen Rolde Smilde Hoogersmilde Hooghalen.
Assen is de snelst groeiende stad van Nederland. Onze keuken is gevestigd aan de Groningerstraat in Assen. Vanuit daar verzorgen wij de catering in de regio met een straal van 40 kilometer. Eens iets anders serveren aan uw gasten op de zaak of thuis?
capriccioitaliano Home.
Italiaans eten zoals je het in Italië eet! ITALIAANSE CATERING IN ASSEN. Capriccio Italiano uit Assen biedt sinds 2009 een uitgebreid assortiment in Italiaanse catering. Voor al u culinaire wensen met een Italiaanse touch voor bedrijf, thuis, bijeenkomst, evenement, vergadering, personeel lunch bruiloft of diner!
Catering in Assen: laat het verzorgen De Buffetten Boer.
Wilt u gebruik maken van catering in Assen? De catering service van De Buffetten Boer ontzorgt u van A tot Z. Wij regelen maar al te graag uw catering in Assen. Onze buffetten zijn van ambachtelijke kwaliteit en worden geleverd voor een lage prijs!
Catering Assen: Hapjes Tapas Buffet.
Catering in Assen aan huis: Partycateraar Uitgekookt. Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Assen. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangeme nten.
Mennega Restaurant Cateringservice.
Thuis uit eten. Voor velen is Mennega, gevestigd op de hoek Groningerstraat / Rolderstraat in Assen al jaren een begrip. Sinds enkele jaren is het pand geheel teruggebracht in de stijl van honderd jaar geleden en veranderd in een sfeervol etablissement.
Partycatering Assen méér catering voor minder geld!
Partycatering Assen méér catering voor minder geld! Skip to content. Hoe beoordeelt u Partycatering Assen. Search for: Submit Close search form. Wij verzorgen uw feest, party, reünie, receptie, buffet, barbecue, tuinfeest, bedrijfsfeest, openingevenement, ontbijt, lunch of diner tot in detail.
Catering Groningen Samen maken we uw Event onvergetelijk!
Emotion Events catering Assen catert voor bedrijven, bij mensen thuis of op locatie. Wilt u een catering op locatie, denk bijvoorbeeld aan een tuinfeest, is dit zeker bij ons mogelijk. De mediterrane kook en eetcultuur is daarbij het voornaamste kenmerk.
Hapjesschalen Catering Assen.
Catering Assen Assortiment Hapjes Hapjesschalen Catering van A tot Z in de regio. Bittergarnituur De Luxe. Bittergarnituur De Luxe. Koud Warm buffet. High tea traditioneel. High tea Mennega. Koffie en thee apparatuur. Hoe werken wij. Catering Assen Assortiment Hapjes Hapjesschalen.
Catering en BBQ: Alles vers geleverd, thuis of op het werk.
Ketellapperstraat 22 9403 VR Assen info@mercuriuscatering.nl. 0592 31 77 55. Wat wil je vertellen of vragen? Verstuur je bericht. Nee kan niet, komt niet in jullie woordenboek voor. Goede en smaakvolle producten. Sinds 2010 verzorgt Harold voor ons de catering.

Contacteer ons