Meer resultaten voor catering drachten

 
catering drachten
KC Catering in Drachten De Telefoongids.
Wij zijn gevestigd in Drachten op de Hemmen 38a, met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u alles bieden op gebied van horeca en catering. Wij verzorgen lunches en bedrijfslunches, koude en warme buffetten, salades en losse hapjes voor uw feest thuis of bedrijf.
Catering Drachten hapjes, drankjes, bediening etc Restaurant Old Dutch.
Home Catering Drachten. Binnenkort iets te vieren in Drachten en op zoek naar een cateraar? Wij vervullen graag die rol voor u. Met onze zeer uitgebreide keuken hebben we altijd een passend buffet bij uw evenement. Dat kan een zakelijk iets zijn, maar ook gewoon een gezellig tuinfeest bij u thuis in Drachten.
Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema.
Bredere inzetbaarheid door fusie. Eerderd dit jaar is Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema. Het nieuwe bedrijf gaat verder onder de naam A.J. Catering, easy in party en events met vestigingen in Harkema en Drachten.
Catering Drachten.
Schriemer Catering heeft in zijn bestaan al een goede naam opgebouwd qua catering in Drachten en werkt er altijd hard aan om deze goede naam in stand te houden. René zal dus altijd alles uit de kast halen om u tevreden te stellen.
A.J. Catering in Drachten.
Catering in Drachten. Catering, Easy in Party Event is een onderneming in Drachten die jarenlang veel ervaring heeft opgedaan in de horeca, catering en dienstverlening. Aandacht voor detail en presentatie is naast persoonlijk contact en een uitstekende kwaliteit het sleutelwoord voor onze onderneming.
DSR food catering bestellen in Drachten, Haulerwijk, Oosterwolde, Bakkeveen.
Wij adviseren u hierbij graag. Het is immers al moeilijk genoeg om te kiezen uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen, buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Wist u dat wij ook nog eens zeer voordelige catering in Drachten en omstreken bieden?
KC Catering Voor uw warm en koud buffet voor een betaalbare prijs.KC-Catering Catering Drachten.
Wij zijn gevestigd in Drachten op de Hemmen 38a, met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u alles bieden op gebied van horeca en catering. Wij verzorgen Lunches en bedrijfslunches, Koude en warme buffetten, Salades en Losse hapjes voor uw feest thuis of bedrijf.,
Bijbaan in Drachten Horeca Catering Hos. StudentenVacature.nl.
Gelieve deze te activeren om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website. Bijbaan in Drachten Horeca Catering Hostess. 3 vacatures gevonden Drachten Horeca Catering Hostess. Festival en Evenementen medewerkers heel Nederland. Locatie: Heel Nederland. Als Festival en Evenementen medewerker ondersteun jij onze o.
Home Catering drachten.
Geen produkten in bestelling. Catering Drachten is onderdeel van Hapjes aan huis, een partyservice voor o.a. hapjes, buffetten, bbq, high tea en salades voor elke gelegenheid. Catering Drachten biedt u de mogelijkheid om online het cateringassortiment te bekijken en te bestellen.
Ami Catering Drachten indonesische specialiteiten catering Drachten.
Cateringservice Jan de Vries.
Catering in alle facetten, van dorpsfeest tot mega evenement, van verjaardagsfeestje tot bruiloft, wij staan voor kwaliteit. Ook voor het huren van o.a Toiletwagens, Kassawagens, Stoelen en Tafels, Stroomaggregaten, Barbeques en Reuzenkoekepannen bent u bij ons aan het juiste adres.

Contacteer ons