Resultaten voor catering drachten

 
catering drachten
Catering Drachten Cateraar Onder de Luifel.
Wij hebben al 50 jaar lang ervaring met catering in Drachten. Dit maakt Catering Partyservice Onder de Luifel uniek. Wij zijn in deze tijd uitgegroeid tot de cateraar van Noord-Nederland. Zo cateren wij niet alleen in Leeuwarden waar wij gevestigd zijn, maar ook in Drachten en omgeving.
Bijbaan in Drachten Horeca Catering Hos. StudentenVacature.nl.
Gelieve deze te activeren om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website. Bijbaan in Drachten Horeca Catering Hostess. 3 vacatures gevonden Drachten Horeca Catering Hostess. Festival en Evenementen medewerkers heel Nederland. Locatie: Heel Nederland. Als Festival en Evenementen medewerker ondersteun jij onze o.
Catering Drachten Vers Compleet Catering Noord.
Voor de catering in Drachten kunt u contact opnemen met Catering Noord. Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van de catering voor diverse gelegenheden. Door Catering Noord in te schakelen weet u zeker dat de catering door de beste mensen geregeld wordt.
Catering in Drachten? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Drachten. Catering in Drachten door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met een persoonlijk tintje van onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!
Wood'n'Smoke' Catering voor een onvergetelijk evenement!
Wilt u ons boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of festival? Neem gerust contact op voor advies of een offerte op maat Wij staan voor u klaar. Deel deze pagina. 9204 CW Drachten. Mobiel: 06-46196044 06-46196044. Evenement Festival catering. Copyright WoodnSmoke 2018 Powered by Websitepakket.
Catering Drachten hapjes, drankjes, bediening etc Restaurant Old Dutch.
Home Catering Drachten. Binnenkort iets te vieren in Drachten en op zoek naar een cateraar? Wij vervullen graag die rol voor u. Met onze zeer uitgebreide keuken hebben we altijd een passend buffet bij uw evenement. Dat kan een zakelijk iets zijn, maar ook gewoon een gezellig tuinfeest bij u thuis in Drachten.
Samengaan A.J. Catering Meer uit Harkema en Easy Catering Drachten Achtkarspelen Noordoost Friesland.
Home Achtkarspelen Nieuws Samengaan A J Catering Meer Harkema Easy Catering Drachten. Catering Meer uit Harkema en Easy Catering Drachten. Geplaatst op: 16-06-2014 130655.: HARKEMA Per 2 juni 2014 is Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering Meer uit Harkema.
Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema.
Bredere inzetbaarheid door fusie. Eerderd dit jaar is Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema. Het nieuwe bedrijf gaat verder onder de naam A.J. Catering, easy in party en events met vestigingen in Harkema en Drachten.
DeLeuksteDeal in Groningen Tot 90% korting!
3-gangen menu bij Restaurant de Muzikant in Assen. Restaurant de Muzikant Assen. NAAR DE DEAL. Uitgebreid BBQ-pakket van Knoalster Lorelei. Knoalster Lorelei Catering. NAAR DE DEAL. Heerlijke hapjesschaal bij Fine Taste Catering 40 hapjes. Fine Taste Catering. NAAR DE DEAL.
Bewust biologisch in Friesland Biologisch vlees, Biologische producten, Biologisch katoen, Biologisch centrum.
Biologische slagerijen in Friesland. Biologische bakkerijen in Friesland. Biologische markten in Friesland. Biologische cateraars in Friesland. IMPERIA Restaurant, Catering Workshops. Biologische restaurants in Friesland. Het Volle Leven. Biologische winkels in Friesland. De Roode Ploeg. Natuurvoedingswinkel de Swanneblom. Biologische tuinders in Friesland.
Salades en hapjes bestellen Cateraar en partyservice WP Catering Drachten.
Prijs per persoon 690., De kip/rijstsalade is op smaak gebracht met kerrie en vruchten, gegarneerd met gerookte kip ananas en kipkluifje. Prijs per persoon 600., Blokje kaas, haring roggebrood, gevuld ei, leverworst, droge worst, dadels met monchou, ananas met zeeuwsspek.

Contacteer ons