Meer resultaten voor catering drachten

 
catering drachten
Catering in Drachten Cateraar Onder de Luifel.
Al 50 jaar is Onder de Luifel hét adres in Noord Nederland voor partyservice en catering. In al die jaren hebben we de broodnodige ervaring opgedaan. Ooit gestart als proeflokaal van de Friese Zuivelbond, maakte Onder de Luifel al snel faam als partycateraar. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de grootste partyservice organisatie van Friesland en één van de grootste van Noord-Nederland. In 2006 is Onder de Luifel verhuisd naar een nieuwe locatie, die volledig is ingericht op de partyservice. Hierdoor worden service, kwaliteit en hygiëne nog beter gegarandeerd. Onder de Luifel is gevestigd in Leeuwarden en catert door heel Friesland waaronder ook Drachten, Heerenveen en Sneek.
Wood'n'Smoke' Catering voor een onvergetelijk evenement!
Wilt u ons boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of festival? Neem gerust contact op voor advies of een offerte op maat Wij staan voor u klaar. 9204 CW Drachten. Mobiel: 06-46196044 06-46196044. Evenement Festival catering. Copyright WoodnSmoke 2018 Powered by Websitepakket.
Ami Catering Drachten indonesische specialiteiten catering Drachten.
A.J. Catering in Drachten.
Catering, Easy in Party Event is een onderneming in Drachten die jarenlang veel ervaring heeft opgedaan in de horeca, catering en dienstverlening. Aandacht voor detail en presentatie is naast persoonlijk contact en een uitstekende kwaliteit het sleutelwoord voor onze onderneming.
Catering Drachten Beijk Catering Service.
Beijk verzorgt al 26 jaar catering en is daarom de meest geroutineerde partner voor feesten en partijen en catering in de omgeving van Drachten in Friesland. U kunt voor catering Drachten bij Beijk o.a. Partycatering in Drachten. Lunchcatering in Drachten.
KC Catering Voor uw warm en koud buffet voor een betaalbare prijs.KC-Catering Catering Drachten.
Wij zijn gevestigd in Drachten op de Hemmen 38a, met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u alles bieden op gebied van horeca en catering. Wij verzorgen Lunches en bedrijfslunches, Koude en warme buffetten, Salades en Losse hapjes voor uw feest thuis of bedrijf.,
Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema.
Bredere inzetbaarheid door fusie. Eerderd dit jaar is Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema. Het nieuwe bedrijf gaat verder onder de naam A.J. Catering, easy in party en events met vestigingen in Harkema en Drachten.
Catering-vacatures in Drachten maart 2018 Indeed.nl.
Van Smaak 5 reviews Drachten. Ruime relevante ervaring als commercieel manager, Je hebt aantoonbare ervaring in de zorgmarkt, FMCG, foodservice, catering of food en je beschikt over een. NationaleVacaturebank.nl 6 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Van Smaak Vacatures in Drachten.
Catering Drachten Partycentrum Strandheem.
Catering omgeving Drachten. Bedrijfscatering maar natuurlijk ook bij u thuis. Cateringservice Strandheem verzorgt partycatering bij u thuis of op het werk voor groepen vanaf 15 personen. Een receptie in uw bedrijf, een gezellige barbecue bij u aan huis, een familiedag voor medewerkers met hun gezinsleden of de opening van uw nieuwe bedrijf.
Catering Azië Chinees restaurant in Drachten voor uw Chinese specialiteiten: à la carte, lopend buffet, afhalen en catering.
Chinese-specialiteitenrestaurant in Drachten. Heeft u in bedrijfsverband of in uw familie of vriendenkring iets te vieren? We leveren ook catering bij uw bedrijf of bij u thuis. Laat ons rekening nemen voor het culinaire van uw evenement! Bel ons op 0512 51 79 79 of kom langs om te informeren naar de mogelijkheden.
Catering Drachten Noordhost Catering.
Bbq catering in Drachten. Naast buffetten of het serveren van culinaire hoogstandjes bij borrels of als kok aan huis, kunt u ons ook inschakelen voor bbq catering. Onze koks bereiden op locatie of bij uw thuis in Drachten verse vlees en visgerechten.

Contacteer ons