Resultaten voor catering drachten

 
catering drachten
A.J. Catering in Drachten.
Catering in Drachten. Catering, Easy in Party Event is een onderneming in Drachten die jarenlang veel ervaring heeft opgedaan in de horeca, catering en dienstverlening. Aandacht voor detail en presentatie is naast persoonlijk contact en een uitstekende kwaliteit het sleutelwoord voor onze onderneming.
Catering Drachten Beijk Catering Service.
Beijk catering verzorgt in Drachten elke catering op een verantwoorde manier. Voor elke catering in Drachten wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en fairtrade producten. Daarnaast wordt er voor de catering in Drachten uitsluitend samengewerkt met leveranciers uit de regio Drachten.
KC Catering Voor uw warm en koud buffet voor een betaalbare prijs.KC-Catering Catering Drachten.
Wij zijn gevestigd in Drachten op de Hemmen 38a, met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u alles bieden op gebied van horeca en catering. Wij verzorgen Lunches en bedrijfslunches, Koude en warme buffetten, Salades en Losse hapjes voor uw feest thuis of bedrijf.,
Catering in Drachten? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Drachten. Catering in Drachten door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met een persoonlijk tintje van onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!
catering Indoor Drachten.
Op en top springsport in Drachten. Ook in 2017 Indoor Drachten. Van 11 tot en met 21 januari 2018 staat het Fries Congrescentrum in Drachten weer 2 weken in het teken van de internationale paardensport. Topruiters uit binnen en buitenland weten elk jaar de weg weer te vinden naar Drachten.
Catering in Drachten Onder de Luifel.
Al 50 jaar is Onder de Luifel hét adres in Noord Nederland voor partyservice en catering. In al die jaren hebben we de broodnodige ervaring opgedaan. Ooit gestart als proeflokaal van de Friese Zuivelbond, maakte Onder de Luifel al snel faam als partycateraar. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de grootste partyservice organisatie van Friesland en één van de grootste van Noord-Nederland. In 2006 is Onder de Luifel verhuisd naar een nieuwe locatie, die volledig is ingericht op de partyservice. Hierdoor worden service, kwaliteit en hygiëne nog beter gegarandeerd. Onder de Luifel is gevestigd in Leeuwarden en catert door heel Friesland waaronder ook Drachten, Heerenveen en Sneek.
Openingstijden van Easy Catering Drachten in Nederland.
Easy Catering Drachten. Openingstijden Easy Catering Drachten. 11 Easy Catering Drachten vestigingen gevonden. Easy Food Masters B.V. Wassenaarstraat 42 Gemert. Restaurant-Catering de Haven. De Hemmen 2 Drachten. Restaurant-Catering de Haven. De Hemmen 2 Drachten. Rembrandtweg 37 Ridderkerk. Easy Catering Concept.
Alle catering in Drachten, overzicht van 20 bedrijven over catering in Drachten.
Bedrijven in Drachten. Catering in Drachten. Catering in Drachten. De volgende 20 bedrijven gerelateerd aan catering service uit Drachten zijn gevonden. Meer over catering. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Drachten en behoren tot de categorie catering services.
Catering Drachten hapjes, drankjes, bediening etc Restaurant Old Dutch.
Home Catering Drachten. Binnenkort iets te vieren in Drachten en op zoek naar een cateraar? Wij vervullen graag die rol voor u. Met onze zeer uitgebreide keuken hebben we altijd een passend buffet bij uw evenement. Dat kan een zakelijk iets zijn, maar ook gewoon een gezellig tuinfeest bij u thuis in Drachten.
Cater Counter Catering Drachten.
u kunt al een salade bij ons bestellen vanaf 4 personen met de keuze uit rundvlees, zalm of kip-kerriesalade. Ontdek onze cateringmogelijkheden! bruiloften partycatering jubilea zakelijk eventsm. Geniet van goed eten. van de Black Bastard. 9204 JX Drachten. T 0512 520 541.
ACCES Catering, Eastermar Home.
Sinds 2008 heeft Christiaan Steijn zijn bedrijf Acces Catering uit kunnen bouwen tot een onderscheidend cateringbedrijf met passie voor ontzorgen. Hij en zijn team staan klaar om van elke cateringopdracht een smaakvol en verzorgd feest te maken. Waar is Acces Catering. 9261 VJ Eastermar. Eastermar ligt tussen Drachten en Burgum.,

Contacteer ons