Zoeken naar catering drachten

 
catering drachten
Catering Hotel Drachten.
31 0512 52 07 05 31 0512 52 07 05 24u bereikbaar lokaal tarief Hotel Drachten. 9202 PD Drachten. Blijf op de hoogte via je eigen netwerk. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste activiteiten en aanbiedingen.
Catering in Drachten Triviant Catering.
In drachten en omstreken. U de lusten, wij de lasten. Triviant biedt u alle mogelijkheden om van uw evenement een geslaagde happening te maken. Van catering op maat voor bedrijven tot verhuur van meubilair en partytenten aan particulieren. We regelen het voor u, 24/7!
KC Catering in Drachten Eet.nu.
Ga naar de inhoud. Spring naar begin van de pagina. KC Catering in Drachten. Afhaal en bezorg. nog geen rating. Prijs / kwaliteit. Schrijf een recensie. 6 Word een fan! Word de eerste fan van KC Catering! ma 1000: 1900.:
Catering Drachten.
Schriemer Catering heeft in zijn bestaan al een goede naam opgebouwd qua catering in Drachten en werkt er altijd hard aan om deze goede naam in stand te houden. René zal dus altijd alles uit de kast halen om u tevreden te stellen.
KC Catering Voor uw warm en koud buffet voor een betaalbare prijs.KC-Catering Catering Drachten.
Wij zijn gevestigd in Drachten op de Hemmen 38a, met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u alles bieden op gebied van horeca en catering. Wij verzorgen Lunches en bedrijfslunches, Koude en warme buffetten, Salades en Losse hapjes voor uw feest thuis of bedrijf.,
Catering Drachten Beijk Catering Service.
Beijk catering verzorgt in Drachten elke catering op een verantwoorde manier. Voor elke catering in Drachten wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en fairtrade producten. Daarnaast wordt er voor de catering in Drachten uitsluitend samengewerkt met leveranciers uit de regio Drachten.
A.J. Catering in Drachten.
Catering, Easy in Party Event is een onderneming in Drachten die jarenlang veel ervaring heeft opgedaan in de horeca, catering en dienstverlening. Aandacht voor detail en presentatie is naast persoonlijk contact en een uitstekende kwaliteit het sleutelwoord voor onze onderneming.
Salades en hapjes bestellen Cateraar en partyservice WP Catering Drachten.
Prijs per persoon 690., De kip/rijstsalade is op smaak gebracht met kerrie en vruchten, gegarneerd met gerookte kip ananas en kipkluifje. Prijs per persoon 600., Blokje kaas, haring roggebrood, gevuld ei, leverworst, droge worst, dadels met monchou, ananas met zeeuwsspek.
Catering Drachten Vers Compleet Catering Noord.
Voor de catering in Drachten kunt u contact opnemen met Catering Noord. Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van de catering voor diverse gelegenheden. Door Catering Noord in te schakelen weet u zeker dat de catering door de beste mensen geregeld wordt.
Cater Counter Catering Drachten.
u kunt al een salade bij ons bestellen vanaf 4 personen met de keuze uit rundvlees, zalm of kip-kerriesalade. Ontdek onze cateringmogelijkheden! bruiloften partycatering jubilea zakelijk eventsm. Geniet van goed eten. van de Black Bastard. 9204 JX Drachten. T 0512 520 541.
Catering in Drachten? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Drachten. Catering in Drachten door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met een persoonlijk tintje van onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!

Contacteer ons