Meer resultaten voor catering drachten

 
catering drachten
DeLeuksteDeal in Groningen Tot 90% korting!
3-gangen menu bij Restaurant de Muzikant in Assen. Restaurant de Muzikant Assen. NAAR DE DEAL. Uitgebreid BBQ-pakket van Knoalster Lorelei. Knoalster Lorelei Catering. NAAR DE DEAL. Heerlijke hapjesschaal bij Fine Taste Catering 40 hapjes. Fine Taste Catering. NAAR DE DEAL.
Catering Drachten Cateraar Onder de Luifel.
Wij hebben al 50 jaar lang ervaring met catering in Drachten. Dit maakt Catering Partyservice Onder de Luifel uniek. Wij zijn in deze tijd uitgegroeid tot de cateraar van Noord-Nederland. Zo cateren wij niet alleen in Leeuwarden waar wij gevestigd zijn, maar ook in Drachten en omgeving.
Samengaan A.J. Catering Meer uit Harkema en Easy Catering Drachten Achtkarspelen Noordoost Friesland.
Home Achtkarspelen Nieuws Samengaan A J Catering Meer Harkema Easy Catering Drachten. Catering Meer uit Harkema en Easy Catering Drachten. Geplaatst op: 16-06-2014 130655.: HARKEMA Per 2 juni 2014 is Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering Meer uit Harkema.
Catering Drachten Partycentrum Strandheem.
eten en drinken. Catering omgeving Drachten. Bedrijfscatering maar natuurlijk ook bij u thuis. Cateringservice Strandheem verzorgt partycatering bij u thuis of op het werk voor groepen vanaf 15 personen. Een receptie in uw bedrijf, een gezellige barbecue bij u aan huis, een familiedag voor medewerkers met hun gezinsleden of de opening van uw nieuwe bedrijf.
KC Catering Drachten LinkedIn.
Wij zijn gevestigd in Drachten op de Hemmen 38a, met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u alles bieden op gebied van horeca en catering. Wij verzorgen Lunches en bedrijfslunches, Koude en warme buffetten, Salades en Losse hapjes voor uw feest thuis of bedrijf.
Catering Hotel Drachten.
31 0512 52 07 05 31 0512 52 07 05 24u bereikbaar lokaal tarief Hotel Drachten. 9202 PD Drachten. Blijf op de hoogte via je eigen netwerk. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste activiteiten en aanbiedingen.
DSR food catering bestellen in Drachten, Haulerwijk, Oosterwolde, Bakkeveen.
Het is immers al moeilijk genoeg om te kiezen uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen, buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Wist u dat wij ook nog eens zeer voordelige catering in Drachten en omstreken bieden? Goed en goedkoop!
Restaurant Het Spijshuys Boornbergum Drachten Bib Gourmand.
Wist u dat wij ook catering op locatie verzorgen? Ons Tapas à la Spijshuys Catering is heel geliefd! 4 koude voorgerechtjes/hapjes om de lekker te beginnen. Daarna 4 verschillende warme gerechten geserveerd in chafing dishes zodat iedereen zich zelf kan bedienen en het goed heet blijft. Vanaf 25, per persoon minimaal 10 personen, omgeving Drachten.
Catering in Drachten? Boek De Indische Catering!
De Indische Catering kan u helpen met de organisatie van uw feestje of event. Dit doen wij door heerlijke Indische catering in Drachten aan te bieden. Door gebruik te maken van onze dienstverlening, bespaart u uzelf vele uren in de keuken. Hoge kwaliteit Indische catering in Drachten.
VMT Vakblad voor de voedingsmiddelenindustrie.
Niets missen van VMT.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief! Ik ga akkoord met het ontvangen van vakinformatie op mijn interessegebieden van de titels van Vakmedianet en heb kennis genomen van het Privacy en Cookie Beleid van Vakmedianet groep.
Catering van De Pleats De Pleats.
Wij verzorgen de complete catering inclusief personeel of u kunt ervoor kiezen alleen een salade of hapjes te bestellen. Daarnaast bezorgen wij bij verschillende bedrijven in de regio bijna dagelijks broodjes en/of overwerkmaaltijden. Onderstaand ziet u enkele referenties. Het overzicht is niet compleet, maar geeft toch een beeld van organisaties en bedrijven die u voorgingen. Liudger locaties Drachten en Burgum.

Contacteer ons