Resultaten voor catering drachten

 
catering drachten
Alle catering in Drachten, overzicht van 20 bedrijven over catering in Drachten.
Bedrijven in Drachten. Catering in Drachten. Catering in Drachten. De volgende 20 bedrijven gerelateerd aan catering service uit Drachten zijn gevonden. Meer over catering. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Drachten en behoren tot de categorie catering services.
A.J. Catering in Drachten.
Catering in Drachten. Catering, Easy in Party Event is een onderneming in Drachten die jarenlang veel ervaring heeft opgedaan in de horeca, catering en dienstverlening. Aandacht voor detail en presentatie is naast persoonlijk contact en een uitstekende kwaliteit het sleutelwoord voor onze onderneming.
Cater Counter Catering Drachten.
u kunt al een salade bij ons bestellen vanaf 4 personen met de keuze uit rundvlees, zalm of kip-kerriesalade. Ontdek onze cateringmogelijkheden! bruiloften partycatering jubilea zakelijk eventsm. Geniet van goed eten. van de Black Bastard. 9204 JX Drachten. T 0512 520 541.
KC Catering Voor uw warm en koud buffet voor een betaalbare prijs.KC-Catering Catering Drachten.
Wij zijn gevestigd in Drachten op de Hemmen 38a, met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u alles bieden op gebied van horeca en catering. Wij verzorgen Lunches en bedrijfslunches, Koude en warme buffetten, Salades en Losse hapjes voor uw feest thuis of bedrijf.,
Catering Azië Chinees restaurant in Drachten voor uw Chinese specialiteiten: à la carte, lopend buffet, afhalen en catering.
Chinese-specialiteitenrestaurant in Drachten. Heeft u in bedrijfsverband of in uw familie of vriendenkring iets te vieren? We leveren ook catering bij uw bedrijf of bij u thuis. Laat ons rekening nemen voor het culinaire van uw evenement! Bel ons op 0512 51 79 79 of kom langs om te informeren naar de mogelijkheden.
ACCES Catering, Eastermar Home.
Sinds 2008 heeft Christiaan Steijn zijn bedrijf Acces Catering uit kunnen bouwen tot een onderscheidend cateringbedrijf met passie voor ontzorgen. Hij en zijn team staan klaar om van elke cateringopdracht een smaakvol en verzorgd feest te maken. Waar is Acces Catering. 9261 VJ Eastermar. Eastermar ligt tussen Drachten en Burgum.,
Catering Drachten Beijk Catering Service.
Beijk catering verzorgt in Drachten elke catering op een verantwoorde manier. Voor elke catering in Drachten wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en fairtrade producten. Daarnaast wordt er voor de catering in Drachten uitsluitend samengewerkt met leveranciers uit de regio Drachten.
Restaurant-catering de Haven, Drachten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Italiaans restaurants in Drachten. Mediterraan restaurants in Drachten. Midden-Oosters restaurants in Drachten. Pizzeria restaurants in Drachten. Spaans restaurants in Drachten. Vegetarische restaurants in Drachten. Vis en zeevruchten restaurants in Drachten. De beste Tapas in Drachten. Restaurants voor ontbijt en brunch in Drachten.
Catering Drachten Beijk Catering Service.
Beijk verzorgt al 26 jaar catering en is daarom de meest geroutineerde partner voor feesten en partijen en catering in de omgeving van Drachten in Friesland. U kunt voor catering Drachten bij Beijk o.a. Partycatering in Drachten. Lunchcatering in Drachten.
Ami Catering Drachten indonesische specialiteiten catering Drachten.
DSR food catering bestellen in Drachten, Haulerwijk, Oosterwolde, Bakkeveen.
Wij adviseren u hierbij graag. Het is immers al moeilijk genoeg om te kiezen uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen, buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Wist u dat wij ook nog eens zeer voordelige catering in Drachten en omstreken bieden?

Contacteer ons