Zoeken naar catering drachten

 
catering drachten
Refresh.
Catering Drachten Partycentrum Strandheem.
Catering omgeving Drachten. Bedrijfscatering maar natuurlijk ook bij u thuis. Cateringservice Strandheem verzorgt partycatering bij u thuis of op het werk voor groepen vanaf 15 personen. Een receptie in uw bedrijf, een gezellige barbecue bij u aan huis, een familiedag voor medewerkers met hun gezinsleden of de opening van uw nieuwe bedrijf.
A.J. Catering in Drachten.
Catering, Easy in Party Event is een onderneming in Drachten die jarenlang veel ervaring heeft opgedaan in de horeca, catering en dienstverlening. Aandacht voor detail en presentatie is naast persoonlijk contact en een uitstekende kwaliteit het sleutelwoord voor onze onderneming.
Alle catering in Drachten, overzicht van 21 bedrijven over catering in Drachten.
Bedrijven in Drachten. Catering in Drachten. Catering in Drachten. De volgende 21 bedrijven gerelateerd aan catering service uit Drachten zijn gevonden. Meer over catering. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Drachten en behoren tot de categorie catering services.
KC Catering in Drachten Eet.nu.
Ga naar de inhoud. Spring naar begin van de pagina. KC Catering in Drachten. Afhaal en bezorg. nog geen rating. Prijs / kwaliteit. Schrijf een recensie. 6 Word een fan! Word de eerste fan van KC Catering! ma 1000: 1900.:
DSR food catering bestellen in Drachten, Haulerwijk, Oosterwolde, Bakkeveen.
Wij adviseren u hierbij graag. Het is immers al moeilijk genoeg om te kiezen uit onze vele hapjesschalen, uitgebreide tapasschalen, buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Wist u dat wij ook nog eens zeer voordelige catering in Drachten en omstreken bieden?
Catering in Drachten? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Drachten. Catering in Drachten door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met een persoonlijk tintje van onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!
Catering Drachten Vers Compleet Catering Noord.
Voor de catering in Drachten kunt u contact opnemen met Catering Noord. Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van de catering voor diverse gelegenheden. Door Catering Noord in te schakelen weet u zeker dat de catering door de beste mensen geregeld wordt.
Catering Drachten hapjes, drankjes, bediening etc Restaurant Old Dutch.
Home Catering Drachten. Binnenkort iets te vieren in Drachten en op zoek naar een cateraar? Wij vervullen graag die rol voor u. Met onze zeer uitgebreide keuken hebben we altijd een passend buffet bij uw evenement. Dat kan een zakelijk iets zijn, maar ook gewoon een gezellig tuinfeest bij u thuis in Drachten.
Cater Counter Catering Drachten.
u kunt al een salade bij ons bestellen vanaf 4 personen met de keuze uit rundvlees, zalm of kip-kerriesalade. Ontdek onze cateringmogelijkheden! bruiloften partycatering jubilea zakelijk eventsm. Geniet van goed eten. van de Black Bastard. 9204 JX Drachten. T 0512 520 541.
Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema.
Bredere inzetbaarheid door fusie. Eerderd dit jaar is Easy Catering Drachten samengegaan met A.J. Catering en Meer uit Harkema. Het nieuwe bedrijf gaat verder onder de naam A.J. Catering, easy in party en events met vestigingen in Harkema en Drachten.

Contacteer ons