Meer resultaten voor catering emmen

 
catering emmen
Faillissement Euro Evenementen En Catering te Emmen F.18/16/228 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Euro Evenementen En Catering. Op 26-10-2016 is Euro Evenementen En Catering te Emmen Drenthe door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/16/228. De hoofdactiviteit van Euro Evenementen En Catering is sport en recreatie. Er zijn nog geen verslagen beschikbaar. Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren. Algemene informatie over de failliet.
Eurocatering Uw culinaire partner uit Emmen.
U krijgt gasten en wilt graag gezellig samen eten in uw eigen omgeving. Maar hoe tover je een maaltijd op tafel? Bij Euro Catering Lekker Op Dreef kunt u al een buffet bestellen vanaf 15 personen. Onze complimenten voor de goed verzorgde bbq! Van iedereen hoorde ik dat het vlees zo lekker was. Bedankt voor de service. Tijdens verblijf in de Nardusbloem te Musselkanaal. Hallo Ik wilde langs deze weg jullie ff bedanken voor de superverzorgde barbecue van afgelopen zaterdag. Om de bouwvakvakantie straks af te sluiten met de gehele straat zullen we vast weer een beroep op jullie doenHet was geweldig!
Catering PRO EMMEN.
Naast het reguliere programma verzorging kan de leerling cateringlessen volgen. Die lessen zijn gericht op de horeca. Er wordt in grotere hoeveelheden producten gemaakt die verkocht worden in de schoolkantine.
Catering Restaurant Your Place Emmen.
Bel naar 0591 612 080 Online reserveren! Toggle navigation MENU Restaurant Your Place. Wij leveren totale catering. Van warme en koude buffetten tot BBQ grill buffet en totale partyservice dit voor bij u thuis of op uw werklocatie. Ook voor het bezorgen van overwerkmaaltijdenbroodjes lunch en brunch. Vraag vrijblijvend om een voorstel met prijsopgave. Wij zijn de dagelijks geopend van 10.30 uur tot 2200 uur. Bel naar 0591 612 080. 2017 Restaurant Your Place Emmen.
Catering Emmen Hapjes Tapas Buffet.
Zowel de warme als de koude catering worden gratis aan huis bezorgd. In het bestelproces vindt u de verschillen in prijzen terug. Gemakkelijk online catering bestellen in Emmen. Catering in bestellen Emmen gaat snel en eenvoudig in onze webshop. Loop eens rustig door het assortiment wat wij aan catering bieden en neem zeker ook een kijkje bij onze verhuur. Wanneer u vragen heeft kunt u ons even vrijblijvend bellen of mailen. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen met het online bestellen van de catering via onze site. Zodra u de catering heeft besteld ontvangt u van ons direct een bevestiging van uw bestelling. Verzekerd van lekker eten.
Restaurant Da Xin Emmen Voor catering bent u bij ons aan het juiste adres!
Restaurant Da Xin biedt 4 verschillende soorten menu's aan voor catering. Deze menu's zijn te bestellen vanaf 10 personen menu 13 en 15 zijn vanaf 15 personen te bestellen. De catering bezorgen wij gratis binnen Emmen en wordt geleverd in Chafing-dishes. Deze zorgen ervoor dat de gerechten optimaal op temperatuur blijven. Daarnaast kunnen wij ook gratis borden en bestek meeleveren. Aanpassingen aan deze menu's zijn in overleg altijd mogelijk.
Refresh.
Bel ons 06-212 981 73. Catering voor ieder budget. Dagvers vanuit 65 keukens. Beste prijs / kwaliteit. Wij verzorgen uw Partycatering in Emmen en omstreken. HapjesAanHuis verzorgt al uw cateringopdrachten in Emmen en omgeving. Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes tapas buffetten lunches high tea en bbq-arrangementen. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende fotos! Catering assortiment in Emmen. Catering bestellen in Emmen hoe doe ik dat? Bestellen is verrassend eenvoudig. Alles wat u lekker vindt plaatst u in het winkelmandje. U vult het bestelformulier in en klaar!
Welkom Van het Huys.
120 personen lunch en na het bezoek aan Wildlands een avondfeest me. Van Het Huys Catering. WARME EN KOUDE BUFFETTEN. copy COPYRIGHT 2016 VAN HET HUYS CATERING.
Home Catering emmen.
Komt u er niet uit bel dan 06-52335844 of vul ons offerteformulier in. Wij verzorgen al uw cateringopdrachten door heel Nederland vanuit 65 keukens! Catering Emmen is een uniek samenwerkingsverband van cateraars door heel Nederland. Door de landelijke verspreiding is het mogelijk om overal in het land onze hapjes te leveren. Dit betekent door heel Nederland hetzelfde aanbod dezelfde prijs en dezelfde kwaliteit. Het bestellen via onze website is snel en eenvoudig. U maakt een keuze geeft aan waar en wanneer de hapjes geleverd moeten worden en bevestigt de bestelling. Voor een uitgebreide partycatering zoals een uitgebreid buffet lunch tapas tuinfeest bbq of housewarming party kunt u ons offerteformulier invullen.
Catering regio Emmen.
Culinaire kwaliteit gewoon bij u thuis. Zoekt u een catering bedrijf in Emmen? Genieten van de culinaire kwaliteit van brasserie byBart kan ook gewoon bij u thuis. Gewoon thuis eten en drinken alsof u in een restaurant bent. Van eenvoudige tapas arrangementen tot een uitgebreid diner. Brasserie byBart verzorgt het graag voor u. Klik op de fotos voor grote weergave en zelf bladeren. Het team van brasserie byBart kookt desgewenst ook bij u op locatie.
Restaurants in Emmen en omgeving met catering Restaurants.nl.
EMMEN en omstreken RESTAURANTS MET CATERING. INLOGGENAANMELDEN Catering in Emmen en omgeving? Hieronder een overzicht van restaurants in Emmen en omgeving met catering. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. alle restaurants opnieuw zoeken kleiner/groter gebied.

Contacteer ons