Resultaten voor catering rijswijk

 
catering rijswijk
Catering in Rijswijk? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Rijswijk. Catering in Rijswijk door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met liefde bereid door onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!
Alle catering in Rijswijk, overzicht van 10 bedrijven over catering in Rijswijk.
Leijgraaff Leijgraaff is een cateringservice dat al jaren garant staat voor het organiseren van su. Trefwoorden van LeijgraaffLeijgraaff organisatie service en catering: catering, catering rijswijk, cateringservice rijswijk, hapjes rijswijk, ontbijtservice rijswijk, diner rijswijk, lunch service rijswijk, buffet service rijswijk, barbecue service rijswijk.,
Indonesische Catering Rijswijk Indonesia Indah.
Indonesische catering Hoorn Indonesische catering Hoek van Holland Indonesische catering Houten Indonesische catering Huizen Indonesische catering Laren Indonesische catering Leeuwarden Indonesische catering Leiden Indonesische catering Maastricht Indonesische catering Middelburg Indonesische catering Nieuwegein Indonesische catering Nijmegen Indonesische catering Rijswijk Indonesische catering Roermond Indonesische catering Roosendaal Indonesische catering Rotterdam Indonesische catering Spijkenisse Indonesische catering Terneuzen Indonesische catering Tiel Indonesische catering Tilburg Indonesische catering Utrecht Indonesische catering Venlo Indonesische catering Weesp Indonesische catering Zaanstad Indonesische catering Zoetermeer Indonesische catering Zwolle.
Meneerdekok Catering en kookworkshops.
Voor Scheltema Leiden is Meneerdekok catering en kookworkshops al jaren een vaste partner betreft de culinaire invulling van onze bedrijfscatering. Wij maken vaak gebruik van de diverse diensten op het gebied van catering, zoals buffet catering voor de lunch en barbecue catering. Ook voor drie tot viergangen diners of walking dinners schakelen we dit cateringbedrijf uit Rijswijk in.
Indonesische Catering Rijswijk Toko Asli, Dé Indische Catering Specialist!
Authentieke Indonesische Catering in Rijswijk! Voor Indonesische catering verzorgd tot in de punten moet u bij Indonesische Catering Rijswijk zijn! Al jarenlang bereiden wij onze gerechten op de authentieke Indonesische wijze en uiteraard doen wij dit met erg veel passie!
Hof Catering Een grote passie voor goed eten en drinken.
Maar bij Hof Catering gaan we verder en zijn alle medewerkers vaardig achter het fornuis en hebben verstand van theoretische zaken als allergenen, diëten en hygiëne. En bovenal hebben zij vooral smaak. Dat daarover niet te twisten valt is niet waar, want dat doen zij dagelijks. Onze gasten merken dat aan heerlijke gerechten, maar ook aan de betrokken gastvrijheid. Het zijn ten slotte de medewerkers die het voor u doen. Het is weer barbecue weer! Maar dan echt barbecuen, op houtskool. Want die rare buitenkeukens die in zoveel tuinen op een paar meter afstand van de keuken staan, heb ik nooit begrepen. Het leuke aan de barbecue is volgens mij juist die grote grill met rokerig vuur en niet het surrogaat fornuisje buiten op gas. En ook niet die verdrietige barbecue pakketten met de goedkoopste voorgemarineerde dingetjes, maar juist grote stukken echt vlees en hele vissen. Het grote voordeel van de houtskoolgrill is namelijk dat je mag spetteren en roken. Het is namelijk buite. Jan van Nassaustraat 62. 2596 BV Den Haag. 2288 EG Rijswijk.
Catering Rijswijk HiP Catering.
Voor de particulier of de zakelijke klant, HiP Catering is de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering haar klanten biedt.
Restaurants in Rijswijk zh met catering Eet.nu.
Restaurants in de buurt van Rijswijk zh met catering. Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Rijswijk zh en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
GrannysFood Catering Rijswijk Grannys Food.
Met ingang van maandag 3 oktober 2016 zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur geopend. Iedere dag sluit de sit-inn een half uur voor sluitingstijd. Het laatste half uur is alleen take-away mogelijk. In het weekend bieden wij u Catering aan op werkdagen onze Take Away service.
Catering aan huis Meneerdekok.
Wilt u meer weten over de catering en. kookworkshops van Meneerdekok? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Catering en kookworkshops. Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving. en ontvang gratis inspirerende recepten. Ontworpen door Elegant Themes Ondersteund door WordPress.
Lunchroom STOUT Surinaamse specialiteiten.
VAN GIJNSTRAAT 11A. 2288 GA RIJSWIJK. 31 06 18546309 dagelijks tot 2300.: Onze lunchroom biedt verschillende arrangementen aan vanaf 25 personen. Buffet 7 euro p.p. Voorgerecht met buffet 10 euro p.p. Voorgerecht met buffet en hapje 12 euro p.p. Voorgerecht met buffet, hapje en toetje 15 euro p.p. Wilt u meer informatie kijk op onze buffet pagina. Wilt u lekker Surinaams lunchen kom dan langs tijdens uw pauze of gewoon tussendoor bij lunchroom STOUT. Het lunchbuffet staat voor u klaar vanaf 11.30 14.00 voor maar 6. Kijk op onze buffetpagina. Lunchroom STOUT biedt u de ideale ruimte voor uw zakelijke arrangementen. Sfeer en stijlvolle lunchroom ingericht met ledverlichting. Geschikt voor al uw verjaardagen, bedrijfsfeesten, bijeenkomsten, workshops, borrels etc. Wij verzorgen uw catering voor al uw feesten, bijeenkomsten, verjaardagen en trouwerijen etc.

Contacteer ons