Resultaten voor catering rijswijk

 
catering rijswijk
Catering-Party.nl Gids voor Catering, Barbecue, High Tea en Feesten.
J H A Schaperlaan. Rijswijk Den Haag. Contact opnemen met Mari Catering. Attractieverhuur Partyverhuur Party Verhuur Feest verhuur. Barbeque Barbecue BBQ Barbecue Catering Partyservice Barbecuen. Bedrijfscatering Party catering Service. Biologische Catering Party Catering Buffet Barbecue Diner BBQ. Borrelgarnituur Borrelhapjes Amuses Culinaire Hapjes.
Catering Rijswijk Cateraar Rijswijk NJ-Cook4You.
Mocht u een locatie op het oog hebben waar de catering ontbreekt dan bent u bij ons op het goede adres. Heeft u al eens gedacht aan hoe u de catering het liefste ziet, is het bijvoorbeeld een locatie met een grote tuin waar u op Italiaanse wijze van een zomers buffet kunt genieten.
Catering rijswijk Uitjethuis Kok aan huis catering.
Vanuit onze vestiging in Rijswijk verzorgen wij sinds 2014 catering bij gasten thuis of op locatie. Of het nou gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of receptie, met enthousiasme en toewijding verzorgen wij graag de catering van uw diner, walking dinner, buffet, lunch, high-tea, barbecue of borrel.
Medewerker Catering vacatures, werk in Rijswijk Indeed.nl.
Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Medewerker Catering in Rijswijk. Mijn e-mail: Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren.
Catering Rijswijk Your Choice Catering.
Een cateraar in Rijswijk nodig voor uw receptie? Your Choice Catering Rijswijk is wat u zoekt! Bekijk onze mogelijkheden en regel uw receptie snel online! Your Choice Catering is de partner bij uitstek voor uw catering wat betreft variërende buffetten, walking dinners, private dinners, recepties, bedrijfscatering drankarrangementen.
Meneerdekok Voor uw bedrijfs Catering en Kookworkshop.
Wij maken vaak gebruik van de diverse diensten op het gebied van catering, zoals buffet catering voor de lunch en barbecue catering. Ook voor drie tot viergangen diners of walking dinners schakelen we dit cateringbedrijf uit Rijswijk in. Onze ervaring met dit cateringbedrijf uit Rijswijk is dan ook zeer positief te noemen.
Hof Catering Een grote passie voor goed eten en drinken.
Maar bij Hof Catering gaan we verder en zijn alle medewerkers vaardig achter het fornuis en hebben verstand van theoretische zaken als allergenen, diëten en hygiëne. En bovenal hebben zij vooral smaak. Dat daarover niet te twisten valt is niet waar, want dat doen zij dagelijks. Onze gasten merken dat aan heerlijke gerechten, maar ook aan de betrokken gastvrijheid. Het zijn ten slotte de medewerkers die het voor u doen. Begin het nieuwe jaar met een powerstart! Rob, de nieuwjaarsreceptie komt er weer aan. Kun jij die voor ons cateren? Voor hoeveel mensen vraag je? Tja, we hebben tweehonderd medewerkers, maar de animo is altijd zo laag. Ik hoop dat toch zeker de helft komt. Dit hoor ik vaker van onze relaties. Iedereen wil het nieuwe jaar tijdens een feestelijke bijeenkomst met zijn medewerkers aftrappen. Gezellig met een drankje en een lekker hapje elkaar weer zien na de feestdagen. Terugblikken op de resultaten van het vorige jaar, maar ook en vooral vooruitkijken op he. Jan van Nassaustraat 62. 2596 BV Den Haag. 2288 EG Rijswijk.
Lunchroom STOUT Surinaamse specialiteiten.
Voor catering 24 uur van te voren reserveren! Beste klant i.v.m. de kerstvakantie zijn wij gesloten op vrijdag 22 december om 1400.: t/m dinsdag 9 januari 2018. Woensdag 10 januari 2018 zijn we weer open. Vanaf 2018 zijn we de maandagen dinsdagen gesloten. Wijziging openingstijden lunchroom STOUT 2018.: Wo: 1100: 1500.: Do: 1100: 1500.: Vrij: 1100: 1500.: Cateringaanvragen voor particulieren/bedrijven buiten deze openingstijden blijft gewoon mogelijkAub van te voren doorgeven! Vanaf heden officieel benoemd als trouw locatie door de gemeente Rijswijk.
Catering vacatures, werk in Rijswijk Indeed.nl.
Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Catering in Rijswijk. Mijn e-mail: Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren.
Leijgraaff Leijgraaff Catering.
Al jaren heeft ons bedrijf veel succes met onze luxe hapjes, waarmee we bij veel feesten en partijen hebben bijgedragen aan het welslagen van de middag of avond. Een romantisch diner voor twee, een feestje met 30 vrienden of het personeelsfeest met 200 man.
Refresh.

Contacteer ons