Meer resultaten voor catering rotterdam

 
catering rotterdam
Catering Papaya.
U kunt pinnen bij levering momenteel alléén mogelijk in Rotterdam. Ben ik kosten verschuldigd als ik moet annuleren? Ben ik kosten verschuldigd als ik moet annuleren? Annuleringskosten van uw bestelling.: Eén week voor de eet datum 0% van de totale rekening. Eén dag voor de eet datum 50% van de totale rekening. Op dezelfde dag van de eet datum 100% van de totale rekening. Verzorgen jullie ook catering op zon en feestdagen?
Catering Podium O950.
Bent u op zoek naar een zaal of een zaaltje om te huren voor uw dagcongres, dagseminar of lezing in Rotterdam. Overweeg Podium O950. Catering in Rotterdam. Bij alle zaalverhuur of vergaderactiviteiten is het mogelijk om catering erbij te huren.
Catering Rotterdam Hotel RotterdamBEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel.
Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is ook sinds jaar en dag de cateraar van diverse bedrijven op de luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Heeft u catering op uw locatie nodig? Dan biedt Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel uitkomst.
Catering in Rotterdam Partyservice van oa Buffetten BBQ Hapjes Maaltijden Catering in Rotterdam.
Wilt u een paar heerlijke flessen wijn bestellen dan kunt u een bezoekje brengen aan onze on-line webshop" Het Wijnpakhuis" Ook kunt u hier uw aanvraag doen voor een eigen proeverij met familie, vrienden en/of uw zakenpartners. Een vertrouwd adres. Al decennia lang verzorgt Buitendijk catering in Rotterdam en omstreken.
Luxe Catering in Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht en omstreken.
Kiest u voor bijvoorbeeld onze Griekse Buffet, dan komen wij dit buffet, compleet verzorgd, bij u thuis of andere locatie klaarzetten. We zorgen ervoor dat u en uw gasten op een vooraf afgesproken tijdstip kunnen beginnen met het buffet, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Onze warme buffetten worden bij u klaargezet in warmhoudbakken chafing dishes, zodat alle gerechten perfect op temperatuur blijven. Natuurlijk worden er ook mooie borden, bestek, opscheplepels, servetten en peper zout bij het buffet geplaatst. En achteraf mag u alles weer vuil inleveren, want wij nemen alles weer ongewassen mee. Kortom; wij nemen u alle zorgen uit handen. Catering Partyverhuur in Rotterdam Dordrecht, Den Haag. maar ook de rest van Nederland. Wij bieden een bezorgservice voor al onze bestellingen. Wij bezorgen onder andere in Zwijndrecht, Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht en Hoogvliet.
Catering Rotterdam Catering PartyGarant.
Partygarant is in de omgeving Barendrecht en Rotterdam al jaren een begrip en wij staan bekend om onze heerlijke catering en goede partyverhuur. Catering service Rotterdam. Naast het verhuren van paryspullen zijn wij gespecialiseerd in Catering Service in Rotterdam. Wij verzorgen uw catering van A tot Z.
Catering Rotterdam.
Baaij Catering kan uw complete feest in Rotterdam verzorgen. Heeft u een eigen locatie in Rotterdam of wilt u alles verzorgd hebben op een speciale gelegenheid in Rotterdam? Baaij Catering wil u hierbij graag van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij bijna al uw wensen waarmaken.
Vleeschmeester Rotterdam Hillegersberg.
Thuis uit eten met onze catering en partyservice. Wij bezorgen onder andere in Rotterdam, Hillegersberg, Schiebroek, Nieuw Terbregge, Ommoord, Prinsenland, Kralingen, Schiedam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Ridderkerk, Alblasserdam, Zwijndrecht, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Rhoon en Poortugaal. Uiteraard kunnen we in overleg altijd nog verder.
Catering Erasmus University Rotterdam.
In de Faculty Club kunt u genieten van een heerlijke lunch en lekkere borrel met een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Catering kan, wanneer u gebruik maakt van een zaal, plaatsvinden in de zaal of in het restaurantgedeelte.
Kok aan huis Rotterdam Uitjethuis Kok aan huis catering.
Voor een privé kok aan huis of op locatie in Rotterdam of omgeving bent u bij Uitjethuis aan het goede adres. Wij verzorgen met enthousiasme en toewijding graag de catering van uw diner, walking dinner, barbecue, buffet, tapasavond of borrel.
Party Catering Rotterdam Home Party Catering Rotterdam.
Vragen staat altijd vrij en u bent altijd welkom uw wensen met ons onder het genot van een warme kop koffie te komen bespreken! Party Catering Rotterdam, uw betrouwbare partner in catering! Voor elke gelegenheid serveren wij een passend aanbod in hapjes en drankjes.

Contacteer ons