Zoeken naar catering rotterdam

 
catering rotterdam
Kok aan huis Rotterdam Uitjethuis Kok aan huis catering.
Voor een privé kok aan huis of op locatie in Rotterdam of omgeving bent u bij Uitjethuis aan het goede adres. Wij verzorgen met enthousiasme en toewijding graag de catering van uw diner, walking dinner, barbecue, buffet, tapasavond of borrel.
Welkom op de website van PEC Party Exceptional Catering Rotterdam PEC Party Exceptional Catering Partyservice Rotterdam.
Door onze persoonlijke, eerlijke en duidelijke benadering weten wij u telkens weer te verrassen! Bel 010 2 85 45 55 voor informatie. kantoor logistiek Rijnwaterstraat 11 3063 HC Rotterdam. Postadres Postbus 4429 3006 AK Rotterdam. t 010 2 85 45 55 e info@partyservice.nl. Copyright PEC Party Exceptional Catering 2019.
Tapas bestellen in Rotterdam Nr.1 Tapas Catering van Rotterdam!
We hebben de afgelopen jaren in Rotterdam een zeer goede naam opgebouwd met onze ruime, kleurrijke, laaggeprijsde tapasbuffetten vol heerlijke hapjes. Onze vele geweldige beoordelingen getuigen hiervan. Wij verzorgen de tapas catering voor bedrijven en particulieren in Rotterdam vanaf 25 tot 400 personen.
Catering en traiteur in Rotterdam Oseven.
Waar ken je ons van in Rotterdam? In de afgelopen jaren verzorgden wij onder andere de catering van het CHIO Rotterdam, het grootste Nederlandse paardensportevenement. Of heb je ons gezien als partner van de Van Nelle Ontwerpfabriek en het Drijvend Paviljoen.
Refresh. Catering Rotterdam Buffetten, Lunch, BBQ HapjesAanHuis.
Catering in Rotterdam. Rotterdam, die prachtige havenstad aan de Nieuwe Maas, vele schepen die daar te water zijn gegaan hebben al genoten van ons cateringbedrijf. Heerlijke luxe canapé's, mooi aangeklede buffetten en alles netjes verzorgt en uitgeserveerd door onze medewerkers.
Tapas catering Rotterdam Lokanta Proeflokaal.
Waterloostraat 148A, 3062 TW Rotterdam. Bel ons op 010 41 47 848. Tapas leent zich uitstekend voor grote groepen en catering. Lokanta is af te huren voor lunch, borrel of diner voor gezelschappen tot 65 personen. U kunt de middag of avond precies inrichten zoals u zelf wilt.
Catering Papaya.
U kunt pinnen bij levering momenteel alléén mogelijk in Rotterdam. Ben ik kosten verschuldigd als ik moet annuleren? Ben ik kosten verschuldigd als ik moet annuleren? Annuleringskosten van uw bestelling.: Eén week voor de eet datum 0% van de totale rekening. Eén dag voor de eet datum 50% van de totale rekening. Op dezelfde dag van de eet datum 100% van de totale rekening. Verzorgen jullie ook catering op zon en feestdagen?
Catering Spirit Restaurants.
De keuze van ons catering menu is even uitgebreid als ons buffet. Frisse salades, gestoomde groenten, pittige currys en zoete desserts. Vers, biologisch, vegetarisch en het merendeel ook veganistisch. Voor onze zoete lekkernijen gebruiken we het liefst granenstropen, ahornsiroop of agavesiroop.
Traiteur de Culinair Catering Rotterdam.
Traiteur de culinair heeft al vele jaren ervaring op het gebied van catering in Rotterdam en omstreken. Wij zorgen altijd voor een heerlijke en creatieve totaaloplossing. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor catering in Rotterdam? Vul dan ons contactformulier in.
Catering Rotterdam Maesstede catering op locatie Rotterdam.
Met de Etagère lunch van Maesstede Catering Rotterdam kunt u uw gesprekken in een ongedwongen sfeer gewoon voortzetten. Het is een lunch die geserveerd wordt op een etagère die we voor u plaatsen op een hang-/statafels of vergadertafels. Er is meer.
Hapjes bestellen in Prins Alexander en Nieuwerkerk aan den IJssel.
Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Rotterdam Prins Alexander. Ons assortiment hapjesschalen in Rotterdam Prins Alexander is zo ruim, dat we iedereen blij kunnen maken. Van simpele lekkere hapjes, gezonde hapjes, hartige hapjes tot wrap hapjes, is alles mogelijk in Rotterdam Prins Alexander. De hapjes in Rotterdam Prins Alexander zijn de voordeligste van Nederland! Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Rotterdam Prins Alexander? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Rotterdam Prins Alexander. We hebben drie high tea arrangementen met o.a. de lekkerste petit fours, high tea sandwiches, bonbons en diverse theesoorten. Ook lekker; onze partypan. Dit is een hapjespan met allerlei lekkere warme snacks zoals beenham, gemarineerde kipspiesjes, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes/pootjes en spareribs. Ideaal te combineren met borrelgarnituur of een lekkere salade. Komen de warme zomeravonden er weer aan? Dan is het tijd om te barbecueën. Dat kan met het barbecue vlees van DSR food. U kunt gemakkelijk online bbq vlees bestellen bij DSR food Rotterdam Prins Alexander.

Contacteer ons