Meer resultaten voor catering maastricht

 
catering maastricht
Catering Maastricht Partyservice VanMelick.
Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet. Catering op maat. Van Melick 2017 Van Melick catering Van Melick groep Van Melick Totaal Concepten Van Melick Culinair MEES Catering Sitemap. Catering Maastricht Partyservice VanMelick.
Erik Stevens Catering.
Hieronder vindt u onze cateringbrochure. Hierin kunt u een greep vinden uit alles wat wij u de komende maanden kunnen verzorgen. Van uitgebreide diners en luxe hapjes tot klassieke gerechtjes en een etagèrelunch. Of heeft u al eens gedacht aan een walking dinner?
Refresh.
Catering Maastricht voor ieder evenement Horecare Events Personeel.
offerte aanvragen 31 043 451 9080 info@horecare.eu catering maastricht. home catering maastricht. Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar passende catering? Ieder event vraagt om zijn eigen, unieke catering. Ook het personeel, de aankleding en de locatie zijn een belangrijk onderdeel van de catering en dus van uw evenement.
Vosselaer barbecue concepts, catering concepts, event design, verhuur.
Indonesisch buffet: wij verzorgen catering in Maastricht en omstreken.
uw feest door ons verzorgd. Eender welke locatie in Maastricht en omstreken. Wij verzorgen uw Indonesisch buffet op locatie in stijl met Indonesische sferen. Met of zonder bediening, met of zonder couverts. Alles is mogelijk. Geef uw wensen door en wij zorgen ervoor dat uw feest een succes wordt. Kijk op onze facebookpagina voor een impressie van onze catering.
Saveurs Traiteurwinkel Foodtruck Catering.
Bij het afdalen van de trappen in Mosae Forum., Saveurs catering voor alle denkbare feestjes waar. Foodtruck Saveurs is een feit! De oldtimer camper uit. Meal'z' is onze hap van de dag! Uniek voor mensen die geen. Het gehaktbrood, wie kent het niet? De enige echte. Wekelijks hebben we andere gerechten en aanbiedingen in. DE FEESTDAGEN KOMEN ERAAN! 24-10-2017 BEKIJK ONS ASSORTIMENT VOOR DE FEESTDAGEN Voor ons kerstmenu klik hier: KERST En voor onze hapjes met oudnieuw klik. DRUK BEZIG MET HET KERSTMENU. 17-10-2017 Vraag jij je ook alvast af wat je met kerst eens zou gaan eten? Nog even geduld, ons kerstmenu gaat binnenkort weer. OP ZOEK NAAR EEN LEUK BAANTJE? Ben jij gezellig, spontaan en heb je affiniteit met eten? Dan zoeken wij jou! Ervaring is geen must, liefst wel met rijbewijs. DE NIEUWE SITE IS ER. 24-6-2017 Onze nieuwe site kan bijna online, met dank aan Harold Habets van La Fortezza Reclame Marketing. RTV Maastricht maakte deze promotie video van onze Foodtruck tijdens een van de foodfestivals in.
Catering-vacatures in Maastricht mei 2018 Indeed.nl.
Services Personele Catering. Je beschikt over een afgeronde koksopleiding op minimaal MBO niveau 3 en je hebt binnen de catering branche een aantal jaren. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Maastricht UMC Vacatures in Maastricht. Lees meer over werken bij Maastricht Umc.
Meesters Catering Maastricht Home.
Yvonne Meesters, eigenaresse van Meesters Catering Maastricht. Een" eerlijk en puur product, dat is waar ons bedrijf voor staat." Meesters Catering Maastricht staat voor kwaliteit en persoonlijk advies. Wij werken uitsluitend met verse producten en het liefst uit de regio en biologisch.
Tapas bestellen in Maastricht Nr.1 Tapas Catering van Maastricht!
___ Tapas bestellen in Maastricht ___. Tapas op TV. Wie tapas catering in Maastricht zoekt, komt al snel uit bij de Nr.1 tapascatering: El Mundo de las Tapas. Door diverse TV optredens op de lokale televisiezenders L1 en TVL hebben wij veel bekendheid vergaard.
Catocatering mondiale tapas, hapjes, bento boxes en high tea's.'
Patty Jurgens en Jeffrey Kuckelkorn zijn op donderdag 28 maart 2013 een Cato by cato DELI TAKE AWAY FOOD DRINK AND CATERING SHOP Stenenbrug 9a in Maastricht gestart Tel. 6211 BP Maastricht. T: 043 321 65 32. 2011 Catocatering design by wensdesign developed by mediapixels.

Contacteer ons