Zoeken naar catering maastricht

 
catering maastricht
Indonesisch buffet: wij verzorgen catering in Maastricht en omstreken.
uw feest door ons verzorgd. Eender welke locatie in Maastricht en omstreken. Wij verzorgen uw Indonesisch buffet op locatie in stijl met Indonesische sferen. Met of zonder bediening, met of zonder couverts. Alles is mogelijk. Geef uw wensen door en wij zorgen ervoor dat uw feest een succes wordt. Kijk op onze facebookpagina voor een impressie van onze catering.
Refresh.
AdventureCook.
6222 CP Maastricht. T: 31 0 6 48 266 613. Wat wij doen. Catering op maat. op kantoor of iedere andere locatie. Samen Koken, Samen genieten. Diverse leuke recepten en verse ingrediënten. Catering op Maat zoals U wenst. van een luxe bruiloft tot een picknick in de natuur.
Saveurs Traiteurwinkel Foodtruck Catering.
Bij het afdalen van de trappen in Mosae Forum., Saveurs catering voor alle denkbare feestjes waar. Foodtruck Saveurs is een feit! De oldtimer camper uit. Meal'z' is onze hap van de dag! Uniek voor mensen die geen. Het gehaktbrood, wie kent het niet? De enige echte. Wekelijks hebben we andere gerechten en aanbiedingen in. DE FEESTDAGEN KOMEN ERAAN! 24-10-2017 BEKIJK ONS ASSORTIMENT VOOR DE FEESTDAGEN Voor ons kerstmenu klik hier: KERST En voor onze hapjes met oudnieuw klik. DRUK BEZIG MET HET KERSTMENU. 17-10-2017 Vraag jij je ook alvast af wat je met kerst eens zou gaan eten? Nog even geduld, ons kerstmenu gaat binnenkort weer. OP ZOEK NAAR EEN LEUK BAANTJE? Ben jij gezellig, spontaan en heb je affiniteit met eten? Dan zoeken wij jou! Ervaring is geen must, liefst wel met rijbewijs. DE NIEUWE SITE IS ER. 24-6-2017 Onze nieuwe site kan bijna online, met dank aan Harold Habets van La Fortezza Reclame Marketing. RTV Maastricht maakte deze promotie video van onze Foodtruck tijdens een van de foodfestivals in.
Catering Italiaans Traiteur Maastricht.
Partyservice en traiteur op locatie in Maastricht. Vinilux Catering verzorgt als traiteur en cateraar ook catering op locatie. Catering bij uw bedrijf voor personeelsfeesten of thuis, Italiaansbuffet.nl biedt u de perfecte service aangepast naar uw wens. Heeft u zin in wat anders?
Pieke's' Keuken Maaltijd Service, Catering Workshops.
Over Piekes Keuken. Pierre Favre startte zijn loopbaan als kok binnen gerenommeerde horeca bedrijven en Château hotels. Werken in deze omgeving was inspirerend, boeiend en energiek het bracht creativiteit in hem los. Hij groeide van leidinggevende naar een zelfstandig ondernemer.
Catering specialist in het verzorgen van de juiste catering voor de juiste partij.
6226 AK Maastricht. Vanuit een horeca achtergrond zijn wij in 2003 een evenementenbureau gestart. De ervaringen die wij in deze branche opgedaan hebben heeft ons bedrijf versterkt en een eigen gezicht gegeven. Inmiddels werken wij met tal van cateraars samen.
Maurice Kikken Catering: Home.
Dat is waar Maurice Kikken Catering voor staat. Bij voorkeur volledig op maat, passend bij de gelegenheid. Van een voortreffelijk meergangendiner voor een intiem familiefeest, stijlvolle amuses voor een receptie, tot uitgebreide buffetten voor bruiloften of bedrijfsfeesten. Ook voor de organisatie van uw feest vindt u in ons een professionele, betrouwbare partner.
Erik Stevens Catering.
Catocatering mondiale tapas, hapjes, bento boxes en high tea's.'
Patty Jurgens en Jeffrey Kuckelkorn zijn op donderdag 28 maart 2013 een Cato by cato DELI TAKE AWAY FOOD DRINK AND CATERING SHOP Stenenbrug 9a in Maastricht gestart Tel. 6211 BP Maastricht. T: 043 321 65 32. 2011 Catocatering design by wensdesign developed by mediapixels.
Catering-vacatures in Maastricht augustus 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor VITAM B.V. Vacatures in Heerlen. Assistent Catering Manager bedrijfscatering. Sodexo 8.587 reviews Maastricht 1.304 1.420 per maand. In deze functie ben je operationeel meewerkend Assistent Catering Manager en vervang je de Catering Manager volledig bij afwezigheid.

Contacteer ons