Resultaten voor catering maastricht

 
catering maastricht
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Refresh.
14 Horeca en Catering vacatures Werving in Maastricht Adzuna.
Gemiddeld salaris voor Horeca en Catering vacatures in Maastricht. Nieuwste blog post. De opmerkelijke kantooretiquettes in het buitenland Het was nog nooit zo eenvoudig om in het buitenland te werken, al brengt dit ook een aantal uitdagingen met zich mee!
Catering-vacatures in Maastricht augustus 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor VITAM B.V. Vacatures in Heerlen. Assistent Catering Manager bedrijfscatering. Sodexo 8.587 reviews Maastricht 1.304 1.420 per maand. In deze functie ben je operationeel meewerkend Assistent Catering Manager en vervang je de Catering Manager volledig bij afwezigheid.
Nr.1 Tapas catering Maastricht De grootste tapasbuffetten van Maastricht tegen de laagste prijs!
1 Tapas catering Gelderland. 1 Tapas catering Maastricht. Tapas catering Maastricht De culinaire traditie van Maastricht kent de laatste jaren een Spaanse uitbreiding, de tapas. De tapasbarretjes komen als paddestoelen uit de grond en ook de tapas catering begint in Maastricht een begrip te worden.
Catering specialist in het verzorgen van de juiste catering voor de juiste partij.
6226 AK Maastricht. Vanuit een horeca achtergrond zijn wij in 2003 een evenementenbureau gestart. De ervaringen die wij in deze branche opgedaan hebben heeft ons bedrijf versterkt en een eigen gezicht gegeven. Inmiddels werken wij met tal van cateraars samen.
Catocatering mondiale tapas, hapjes, bento boxes en high tea's.'
Patty Jurgens en Jeffrey Kuckelkorn zijn op donderdag 28 maart 2013 een Cato by cato DELI TAKE AWAY FOOD DRINK AND CATERING SHOP Stenenbrug 9a in Maastricht gestart Tel. 6211 BP Maastricht. T: 043 321 65 32. 2011 Catocatering design by wensdesign developed by mediapixels.
Catering Italiaans Traiteur Maastricht.
Partyservice en traiteur op locatie in Maastricht. Vinilux Catering verzorgt als traiteur en cateraar ook catering op locatie. Catering bij uw bedrijf voor personeelsfeesten of thuis, Italiaansbuffet.nl biedt u de perfecte service aangepast naar uw wens. Heeft u zin in wat anders?
Maurice Kikken Catering: Home.
Dat is waar Maurice Kikken Catering voor staat. Bij voorkeur volledig op maat, passend bij de gelegenheid. Van een voortreffelijk meergangendiner voor een intiem familiefeest, stijlvolle amuses voor een receptie, tot uitgebreide buffetten voor bruiloften of bedrijfsfeesten. Ook voor de organisatie van uw feest vindt u in ons een professionele, betrouwbare partner.
Catering in Maastricht? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Maastricht. Catering in Maastricht door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met liefde bereid door onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!
Catering.
uw feest door ons verzorgd. Eender welke locatie in Maastricht en omstreken. Wij verzorgen uw Indonesisch buffet op locatie in stijl met Indonesische sferen. Met of zonder bediening, met of zonder couverts. Alles is mogelijk. Geef uw wensen door en wij zorgen ervoor dat uw feest een succes wordt.

Contacteer ons