Zoeken naar catering nijverdal

 
catering nijverdal
Home De Sterkerij.
De Sterkerij wil dé plek zijn waar personen met beperkingen worden geïnspireerd en worden uitgedaagd hun arbeidsmogelijkheden optimaal te benutten. Dé plek ook waar mensen worden begeleid en gecoacht, zo weinig als het kan en zo veel als nodig is.
Catering Dynasty Nijverdal Dynasty Nijverdal.
U kunt bij ons een catering/ lopend buffet bestellen die wij bij u thuis bezorgen of verzorgen in het restaurant. Gelieve ruim van te voren reserveren. Wij verzorgen een catering/ lopend buffet vanaf 12 personen. De kosten voor de catering zijn 12 per persoon.
Bedrijfscateraar VITAM Gezond Verantwoord.
Goed, lekker en gezond eten en drinken draagt bij aan tevreden en vitale medewerkers. En een vitale werknemer is een productieve werknemer! In onze business catering stellen wij onszelf tot doel onze gasten dagelijks te verrassen en te verleiden tot een verantwoorde keuze.
Medja Makan Catering en rustpunt.
Onze naam staat voor gastvrijheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Moluks Indische catering. Wij verzorgen graag uw catering en maken uw gezellig samenzijn tot een succes. Met een heerlijk Moluks Indisch buffet, lekkere borrelhapjes of lunch. Wij doen dit in Moluks Indische stijl.
Catering bestellen voor thuis? Catering Aelsmeer.
Catering aan huis bestellen? Geeft u een feest of houdt u een uitgebreide borrel? Een feest of borrel is niet compleet zonder catering aan huis. Catering Aelsmeer is al sinds 2006 dé expert op het gebied van catering voor thuis.
Catering Il Gusto Ristorante Pizzeria.
Sinds jaar en dag staat Il Gusto uit Nijverdal bekend om haar Italiaanse gastvrijheid en de daarbij behorende heerlijke gerechten. Nu de populariteit steeds groter wordt, hebben Enrico Cremonini en zijn team nog meer nieuws te vertellen. Il Gusto breidt haar werkzaamheden vanaf nu uit met een cateringservice.
Catering Raalte Hotel de Zwaan.
Catering Raalte van Hotel Restaurant de Zwaan. In of outhouse, wij staan graag voor u klaar. Dit doen wij met de feesten en partijen INHOUSE bij de Zwaan of OUTHOUSE bij u op lokatie. Heeft u voorkeur voor bepaalde gerechtjes met uw partij?
Faciliteiten/Catering.
En ook een lichtinstallatie verzorgen we graag voor onze gasten. Zelfs een piano en orgel zijn in overleg beschikbaar voor concerten. Pas als u tevreden bent, zijn wij het ook. Stichting Protestants Centrum. Constantijnstraat 7a, 7442 MC Nijverdal. Postbus 33, 7440 AA Nijverdal.
Nijenkamp Catering.
U vertelt wat u uw gasten wenst aan te bieden en Nijenkamp Catering verzorgt alles tot in de puntjes tegen een vooraf afgesproken bedrag. Via het menu Wat Hoeveel krijgt u een overzicht van de smakelijke mogelijkheden en de kosten.
Coolen Catering.
Coolen Catering uit Nijverdal Gemeente Hellendoorn helpt u graag met uw feest of zakelijke bijeenkomst. Voor uw bedrijfsfeest of lunch. Coolen Catering uit Nijverdal verzorgt al uw zakelijke feesten, bijeenkomsten, lunchespartijen, en gelegenheden tot in de puntjes. Of het nou gaat om een aantal luxe hapjes, een lunch of een uitgebreid buffet of diner.
Catering in Nijverdal? Vindt uw catering nu hier!
6 Catering in Nijverdal gevonden. Toon ook bedrijven buiten Nijverdal, die hier leveren of werkzaam zijn. Storkstraat 14 7442 LT Nijverdal 01, km Nederland. Meer info Route Is dit uw bedrijf? Alexander Bellstraat 6 7442 DE Nijverdal 2 km Nederland.

Contacteer ons