Resultaten voor catering sneek

 
catering sneek
Welkom.
Catering Nijdam in Sneek heeft in het ruim 20-jarig bestaan veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende familiefeesten en zakelijke evenementen. Op deze website kunt u lezen wat wij kunnen doen om uw feest of evenement tot een succes te maken.
Oosterhoffcatering Homepage Oosterhoff Catering Sneek.
Oosterhoff Catering Sneek. Welkom op de site van Oosterhoff Catering. Wij zijn zeer verheugd dat u de moeite heeft genomen onze site te bezoeken. Jarenlange ervaring en enthousiasme is de basis van ons bedrijf. Wij zijn een klein en flexibel bedrijf, dat in kan spelen op al uw wensen met als hoofddoel kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs.
HOME ROYAAL BELEGD.
Ook bij onze catering voeren wij dit beleid door. Een barbecue met biologisch vlees en ambachtelijke salades en gegrilde groenten., een stamppotbuffet met een twist of een schaal met prachtige luxe hapjes. Wij maken het graag voor je klaar en bezorgen het waar je wilt. Onze passie is lekker eten en koken maar wij hechten ook veel waarde aan presentatie. Mooie terracotta schalen, servies passend bij het gerecht maar ook verse bloemen, kaarsjes en andere items gebruiken wij graag in onze cateringopdrachten. Wil je meer weten? Wij verwelkomen je graag in onze eetwinkel voor een culinair voorstel op maat. of het lekkerste bakje koffie van Friesland. Bezoek onze winkel. 8607 BZ Sneek.
Welkom bij Catering Sneek Catering Sneek.
Welkom bij Catering Sneek. Welkom op de website van Catering Sneek. Catering Sneek verzorgt uw complete catering in en rondom de provincie Friesland. We leveren kwalitatieve ambachtelijke catering die zich kenmerkt door creatieve en traditionele gerechten met verrassende combinaties van smaken.
Sing King Ling Catering op locatie.
Sing King Ling. Catering op locatie in Sneek en omstreken. Sing King Ling biedt een catering-service voor Sneek en omstreken, die gespecialiseerd is in het verzorgen van buffetten, hierin is veel mogelijk en alles kan afgestemd worden naar uw wens.
Catering Sneek Tennisvereniging Smash Easterein.
Lees hier het laatste nieuws over onze vereniging. Check de agenda voor al onze activiteiten! Alles over het meest gezellige tennistoernooi van Friesland en omstreken. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, vind ons leuk op Facebook of volg ons via Twitter!
Catering Sneek: onbezorgd genieten met de Buffetten Boer! Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediƫnten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
Catering sneek: Makkelijk geregeld! Uw wilt uw feest tot een groot succes maken. Hierin denken wij graag met u mee! Wij hebben daarom veel handige extra's' voor u klaar staan. U kunt partytenten, statafels, stoelen en zelfs koelkasten bij ons huren.
Restaurants in Sneek met catering Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Gezellig dineren in Sneek? Hieronder een overzicht van restaurants in Sneek met catering. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 17. alle restaurants opnieuw zoeken kleiner/groter gebied. Sneek 5km 26.
Alle catering in Sneek, overzicht van 20 bedrijven over catering in Sneek.
Catering in Sneek. Catering in Sneek. De volgende 20 bedrijven gerelateerd aan catering service uit Sneek zijn gevonden. Meer over catering. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Sneek en behoren tot de categorie catering services.
Home Catering sneek.
Geen produkten in bestelling. Catering Sneek is onderdeel van Hapjes aan huis, een partyservice voor o.a. hapjes, buffetten, bbq, high tea en salades voor elke gelegenheid. Catering Sneek biedt u de mogelijkheid om online het cateringassortiment te bekijken en te bestellen.
Catering ROYAAL BELEGD.
BRUILOFT EVENT CATERING. OVER ROYAAL BELEGD. ONZE PRODUCTEN EN LEVERANCIERS. ROYAAL BELEGD EN NATUUR, MENS EN DIER. This is a placeholder. Van tapas tot stamppot buffet en van hapjes plateau tot soep van de dag. Altijd lekker en altijd vers. Maak hieronder uw keuze of neem contact met ons op voor uw culinaire invulling op maat. Bezoek onze winkel. 8607 BZ Sneek.

Contacteer ons