Resultaten voor catering veldhoven

 
catering veldhoven
Catering Medewerker Vacatures in Veldhoven Vacatures.nl.
Wij waarderen elke vorm van feedback. Laat ons voor jou zoeken. Ontvang de nieuwste vacatures voor Catering Medewerker in Veldhoven direct per e-mail. Stuur mij vacature-updates Je kunt je op elk moment uitschrijven voor vacature-updates Nee, ik houd liever zelf de zoekresultaten bij.
luca catering.
Bourgondisch, creatief, smaak kwaliteit is onze specialiteit. Luca catering is een vers bedrijf met veel ervaring, gespecialiseerd in het geheel verzorgen van al uw feesten partijen, buffetten, walking diners en hapjes. Luca staat dan ook voor Luxe Catering. Mocht u bijvoorbeeld op zoek zijn naar een bourgondisch buffet of een diner op maat, dan kunt u uiteraard ook bij Luca terecht.
Jaimy's' Catering.
Scroll omlaag naar de content. Welkom op de website van Jaimys Catering, graag stel ik mijzelf even voor. Ik ben Jaimy Lobbezoo-Poelen en ben al ruim 7 jaar actief als cateraar in Veldhoven. Ik werk met veel passie en liefde en dat is zien maar vooral te proeven aan de gerechten die ik maak.
123Feestverhuur Catering Veldhoven.
Of u nu bitterballen of kaviaar op uw evenement of feest geserveerd wilt krijgen, via 123Feestverhuur is het mogelijk. Vraag snel naar de vele mogelijkheden! Keuzes catering in Veldhoven. Wanneer u door ons de catering in Veldhoven laat verzorgen dan heeft u veel keuzes.
Van Hooff Partyservice Catering.
Partysevice en Catering.: Bedrijf en particulier. 10 1.000 personen. Van Hooff Partyservice en Catering is een modern cateringbedrijf met ruime ervaring. in het verzorgen van velerlei bijeenkomsten en evenementen. Uw receptie, diner, bruiloft, feest, re√ľnie of zakelijke bijeenkomst wordt tot in de puntjes verzorgd.
Unique Catering Eindhoven voor de algehele verzorging van Uw partijen, feesten, bedrijfslunches, lunch, lunches, warme, maaltijden, bufetten, schotels, eindhoven, brabant, regio, catering, schotels, p
Unique Catering Eindhoven voor uw bruiloft, receptie of een bedrijfsopening, Catering Unique zorgt ervoor dat de inwendige mens culinair verwend zal worden. Hors d'oeuvre, buffetten Italiaans, Frans, Mexicaans, Amerikaans, Chinees, tropical, Vlaams warme maaltijden, lunches, bittergarnituren, tapas, broodjes, Unique catering Eindhoven regelt het allemaal.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Home Catering Heesterakker.
Heesterakker catering is jouw unieke cateraar met passie voor de ambacht en gastvrijheid! Met eigentijdse presentatie, volle smaken en kleurrijke gerechten maken we niet alleen jou blij, maar vooral je gasten. Verras eens met een landelijke lunch of bourgondisch diner. Maak het jezelf gemakkelijk en bel team Heesterakker om je te laten verrassen. We geven vrijblijvend advies en denken met je mee. Zoek je een leuke locatie voor je feest? Wij hebben er genoeg! Uiteraard maken we iets leuks van je eigen bedrijfshal of tuin, maar wil je een kerk, congrescentrum of kasteel? Wij helpen je! Heesterakker is dus niet alleen cateraar maar ook nog eens jouw partner bij ieder evenement, zowel groot als klein! Benieuwd naar ons aanbod? Wij hebben locaties door heel Brabant als Nuenen, Geldrop, Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Den Bosch, Helmond, Deurne, Best, Oirschot, Boxtel, Venray, en daarbuiten!
Van Hooff Partyservice Catering in Veldhoven ThePerfectWedding.nl.
Van Hooff Partyservice Catering. Van Hooff Partyservice Catering. De Run 8251 5504EM Veldhoven Schrijf een ervaring. De Run 8251. Van Hooff Partyservice Catering. De Run 8251. Vergelijkbare bedrijven in de buurt. van Reusel Partyservice Catering. Eten van een Lekkere Tafel.
De Wok Veldhoven Catering.
Heuvel 15 A/B Veldhoven 040-2554870. Heeft u een feestje of een bedrijfsuitje, dan verzorgen wij graag de catering voor u. U kunt kiezen uit twee menu's' vanaf 20 personen. De bezorging vindt plaats in onderling overleg. Foe Yong Hai. Foe Yong Hai.
Refresh.

Contacteer ons