Meer resultaten voor catering veldhoven

 
catering veldhoven
Refresh. Catering in Veldhoven bij Hapjes aan Huis.
Italiaanse Catering Veldhoven. Kerst Brunch Cateraar Veldhoven. Kerst Brunch Catering Veldhoven. Kerst Cateraar Veldhoven. Kerst Catering Veldhoven. Kerst Hapjes Cateraar Veldhoven. Kerst Hapjes Catering Veldhoven. Kerstdiner bestellen Veldhoven. Lunch bestellen Veldhoven. Surinaamse Catering Veldhoven. Tapas Cateraar Veldhoven. Tapas Catering Veldhoven.
Bedrijfsprofiel SchippersStop Lunchroom catering.
Bezorging en catering op locatie is tevens mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden via telnr: 040 782 02 19. Tot slot kunt u, aan het einde van de werkdag of na een vergadering, nog even plaats nemen aan onze gezellig bar om er samen met uw collegas de werkdag af te sluiten. Voordelig lunchen bij het huren van een vergaderruimte. Komt u naar SchippersStop voor uw vergadering. Of huurt u een kantoorruimte voor een middag. Maak uw bezoek dan compleet met een geheel verzorgde lunch. Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen dat de lunch op tijd klaar staat. U hoeft alleen nog maar aan te schuiven. We hebben voor iedere gelegenheid en voor ieder budget een passende lunchoplossing. Bel me terug. 5507 TR Veldhoven.
Van Tuijl Catering Catering VELDHOVEN CateringAanHuis.nl.
Ook hebben we catering bedrijven uit VELDHOVEN. Catering aan huis.nl is dus de website voor als je catering zoekt. Catering voor thuis en catering voor het op het werk. Je betaald als koper geen extra geld aan catering aan huis.nl.
Culinaire Catering / Tapas Catering in Eindhoven, Best, Boxtel, Son en Breugel, Nuenen, Geldrop, Waalre en Veldhoven.
Catering Haute Cuisine maakt gebruik van professioneel jong personeel met veel ervaring zodat uw ontvangst tot in de puntjes geregeld is. Hieronder een opsomming van particulieren en bedrijven in Eindhoven, Best, Boxtel, Son en Breugel, Nuenen, Mierlo, Geldrop, Waalre, Veldhoven, Nederwetten, Lieshout, Oirschot, Gerwen, Heeze, leende, Steensel, Knegsel, Wintelre, Acht, Vessem, Middelbeers en Oostelbeers waar wij de party catering service mochten verzorgen.
BBQ in Veldhoven bestellen bij Adriaans Barbecue Catering?
Mega Party Bakpan. MEAT with Friends! Home / BBQ Veldhoven. Uw leverancier en gastheer voor BBQ in en rond Veldhoven. Voor zowel kleine als grote gezelschappen biedt een BBQ-party een variatie aan smaakvolle gerechten. Samen barbecue├źn is gezellig en lekker.
Luca Catering: Culinair cateringbedrijf voor ieder evenement.
Met inmiddels jarenlange ervaring en een eindeloze passie voor het horecavak, is cateringbedrijf Luca Catering een aantal jaren geleden opgericht. Om van ieder evenement een feestje te maken is een droom die in 2016 uitkwam. En met ieder evenement bedoelen we ook echt ieder evenement!
Lunchroom SchippersStop Lunchroom catering.
Op het buitenterrein hebben wij een ruim terras waar u beschut kunt zitten. Op de eerste etage kunt u plaats nemen op het spottersterras; U zag de vliegtuigen nog nooit zo dichtbij voorbij komen. 5507 TR Veldhoven. neem contact op.
Jaimy's' Catering Veldhoven Oozo.nl.
De onderneming Jaimy's' Catering is gevestigd op Hagerpad 2 te Veldhoven en is actief in de branche Eventcatering. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 52933237 en is gelegen in De Polders in de gemeente Veldhoven.
VMT Vakblad voor de voedingsmiddelenindustrie.
Niets missen van VMT.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief! Ik ga akkoord met het ontvangen van vakinformatie op mijn interessegebieden van de titels van Vakmedianet en heb kennis genomen van het Privacy en Cookie Beleid van Vakmedianet groep.
Unique Catering Eindhoven voor de algehele verzorging van Uw partijen, feesten, bedrijfslunches, lunch, lunches, warme, maaltijden, bufetten, schotels, eindhoven, brabant, regio, catering, schotels, p
Unique Catering Eindhoven voor uw bruiloft, receptie of een bedrijfsopening, Catering Unique zorgt ervoor dat de inwendige mens culinair verwend zal worden. Hors d'oeuvre, buffetten Italiaans, Frans, Mexicaans, Amerikaans, Chinees, tropical, Vlaams warme maaltijden, lunches, bittergarnituren, tapas, broodjes, Unique catering Eindhoven regelt het allemaal.
catering, soep, salade, broodjes, hapjes.
levertijd 1200u: bestellen voor 1000u.: als u eerder wilt bestellen is dat natuurlijk nooit een probleem. Wij wensen u alvast smakelijk eten. Vanaf nu kunt u bij ons ook PINnen! Panini Catering De Sleutel 12 5652 AS Eindhoven 040 292 85 22 webshop@panini.catering.

Contacteer ons