Zoeken naar catering zeist

 
catering zeist
Bistro Paul Catering in Driebergen, Zeist en omgeving!
Catering in Driebergen, Zeist en omgeving. Voor iedere gelegenheid. Catering in Driebergen, Zeist en omgeving. Catering in Driebergen, Zeist en omgeving voor iedere gelegenheid. Catering in de vorm van een luxe barbecue, walking dinner, borrel met amuses of gewoon een feestje.
Diner aan huis Exclusieve catering La Chatelaine uit Zeist.
Een diner bij u thuis, ook wel private dinner genoemd, is eveneens een van de veel gevraagde mogelijkheden van atelier La Chatelaine. In de rust en gezelligheid van uw eigen omgeving wordt u een 3, 4, 5 of 6-gangen diner voorgeschoteld zonder dat uzelf in de keuken hoeft te staan.
DeLeuksteDeal in Drenthe Tot 90% korting!
Wandelarrangement met 2 gangen lunch bij Het Witte Veen. Het Witte Veen. NAAR DE DEAL. Wandelen over de heide incl. 2-gangen lunch bij De Oringer Marke. De Oringer Marke. NAAR DE DEAL. Heerlijke Visschotel 80 hapjes van Fine Taste Catering.
Catering Zeist: Hapjes Tapas Buffet.
Dagelijks rijdt onze bezorgdienst langs verschillende bedrijven voor een bedrijfscatering en ook wordt de catering thuis bezorgd in Zeist. In Zeist bezorgen wij onder meer in de volgende wijken: Centrum Zeist, Zeist-Noord, Zeist-West, Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving, Huis Ter Heide en Bosch en Duin.
Benvenuti! Dell'Italia' kookstudio: restaurant.
Dat kan bij Restaurant Kookstudio Dell'Italia' op de Steynlaan in Zeist. Authentieke Italiaanse gerechten, pasta's' en pizza's, een lekker kopje cappuccino of espresso. U bent welkom van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 22.15 uur; zondag zijn wij open van 16.30 uur tot 21.30 uur.
Catering, maaltijden en buffetten in Zeist Kipspecialist.
Bel 030 69 16 520 en stel uw eigen buffet samen. Catering voor bedrijven in Zeist e.o. Wij verzorgen al jarenlang tot volle tevredenheid de catering voor ondermeer ABN AMRO Zeist, Rabobank Zeist, Kalkhoven Elektrotechniek Zeist, Woonzorggroep Brinkhove Zeist en Bouwmanagement Kühne.
AMMA Catering Sri Lankaans Indiase Specialiteiten Indiaas, Roti, Curry bestellen.
200, Witte Rijst. 100, Bakje Sambal. 500, Kipnuggets Kindermenu Met patat, mayonaise, appelmoes en sla. 150, Coca-Cola Light. 200, Fernandes Groen. 250, Lasi-drank Yoghurtdrank. 150, Heineken Blik. 150, Amstel Blik. 750, Huiswijn Wit. 750, Huiswijn Rood. Torenlaan 7 3701VH Zeist.
Tasty Times Catering Zeist TASTY TIMES.
Catering.
Mooi Zeist verzorgt graag uw bedrijfsopening, directielunch, receptie, jubileum, personeelsfeest, beursaankleding en overige bedrijfsevenementen. U bepaalt wat u wilt, Mooi Zeist regelt wat u hebben wilt: van een variëteit aan prachtige en heerlijke hapjes tot fantastische buffetten rechtstreeks uit de keuken van Mooi Zeist.
Assistent Catering Manager congrescentrum Zeist Vacatures JMW Horeca Uitzendbureau.
In de functie van Assistent Catering Manager op een mooie locatie in Zeist coördineer je de werkzaamheden voor het congrescentrum met de vergaderruimtes en Brasserie. Je geeft instructies aan de medewerkers op locatie en samen met je collegas zorg je ervoor dat de afgesproken dienstverlening goed verloopt.
Catering Zeist De Foodspot.
We kijken namelijk samen met de klant wat voor soort catering er bij het feest past, zo hebben we verschillende catering concepten waar u uit kunt kiezen. Wij begrijpen namelijk ook wel dat u wel een keer iets anders wil dan een saaie lunch catering, voor een spectaculaire catering Zeist bent u dan ook bij Foodspot op het juiste adres.

Contacteer ons