Resultaten voor catering utrecht

 
catering utrecht
Maria's' Biologische Eetwinkel en Catering Maria's.'
Als je op de onderstaande link klikt kom je op onze site van Deliveroo.: Via deze link kom je op onze site van Foodora.: Openingstijden maandag t/m vrijdag 9 21 uur. zaterdag zondag 17 21 uur. Jan van Scorelstraat 15, Utrecht.
Catering Utrecht De Cateringfabriek catering aan huis of werk.
CATERING UTRECHT aan huis of op het werk. Catering in Utrecht aan huis of op het werk. Buffetten, Lunches, Hapjes, Drankjes en meer. Onze trendy en ervaren catering service uit Utrecht en omstreken helpt u bij het organiseren van een onvergetelijk privé feest of een geslaagd bedrijfsevenement en leveren daarin maatwerk en service in iedere catering.
Gastmaal en de tafel Afhaalmaaltijden Catering in Utrecht.
Samen met een enthousiast team staan ze garant voor kwaliteit zowel in eten, drinken als in service. Gastmaal staat voor maatschappelijk verantwoord en vooral duurzaam eten, met behulp van verse groenten en biologisch vlees. Gastmaal traiteur en catering GRIFTSTRAAT 1 3572 GM Utrecht.
Dik Trom Catering Welkom.
We kunnen zo beter herkend worden in Utrecht en omstreken! Nieuw bij Dik Trom: Tapas. Dik Trom Catering Nachtegaalstraat 29-a 3581 AB Utrecht Telefoon: 030-2314776 E-mail: info@diktromcatering.nl. Catering tijden van maandag t/m vrijdag zijn van 08.00 tot 18.00. Weekend catering en andere tijden in overleg.
PUUR Catering Utrecht.
Catering aan huis. borrelhapjes, bitterganituur, hapjes, fingerfood, amuses, BBQ, walking dinner, high tea, diner, pizza houtoven. lunch sandwiches, overwerk maaltijden, borrelhapjes, BBQ, walking dinner, bedrijfsfeest, buffet, salades. crew catering, magnetron maaltijden, walking diner, bruidsdiner, food station, lunch, borrelhapjes, buffet, overwerk maaltijden.
Catering in Utrecht nodig? 360FOODEVENTS.
Catering in Utrecht is nog nooit zo bijzonder geweest. Unieke catering in Utrecht. Onze culinaire brigade zorgt voor de productie van de gewenste producten; geheel op maat samengesteld voor u. Denkt u aan catering in Utrecht, dan denkt u aan 360FOODEVENTS.
Catering in Utrecht nextkitchen.nl.
Next Kitchen catering is een jong en energiek cateringbedrijf in Utrecht dat professioneel, creatief en met liefde voor het vak invulling geeft aan uw evenement. Wij verzorgen catering voor bedrijven en particulieren die niet alleen houden van lekker en eerlijk eten, maar ook verrast willen worden met een eigenzinnige presentatie en trendy aankleding.
Refresh.
catering Utrecht catering in Utrecht cateraar Utrecht, bedrijfscatering utrecht DADO eetwinkel en catering.
Wellicht heeft u speciale wensen of advies nodig voor een andere vorm van catering dan door ons aangeboden. In onze keuken werken 5 ervaren koks en we kunnen veel. Uiteraard moet het wel in onze planning en filosofie passen maar we overleggen graag met u. U kunt het offerte formulier invullen met uw wensen dan komen we er zsm op terug. VERDER VAN BELANG Onze vleesgerechten zijn bereid met ambachtelijk, biologisch vlees of in ieder geval een duurzaam alternatief Waardse boerderijkip, Keten duurzaam varkensvlees Wij werken zo veel mogelijk met duurzame vis, houden rekening met het seizoen en proberen te werken met Utrechtsche waar. Bij onze buffetten ziet u een minimale afname, indien u met minder personen bent kunt u van onze winkelkaart kiezen. Borden en bestek kunnen wij leveren tegen huurprijs 050, per item, het mag vuil retour. U kunt het definitieve aantal personen bijstellen tot 3 dagen voor levering/afhalen. BEZORGVOORWAARDEN Wij bezorgen alleen bij bestellingen boven 15000, in de stad Utrecht, 1800, bezorgkosten, buiten Utrecht stad in overleg.
Full Service Catering Utrecht Van Rooijen Catering.
Ik vond het bijzonder dat hij bijna geruisloos tussen ons door bewoog., iedere keer op het juiste moment op de juiste plaats was." Voer aub uw naam in. Voer uw e-mailadres in. Voer een bericht in. 3565 BV Utrecht. 030 264 201 0. Copyright 2017 Van Rooijen Catering.
KEUKENvuur Catering.
Keukenvuur zorgt met de catering voor een uitstekende basis, voor een topfeest, lunch of borrel! Geen gelegenheid is de klein of de groot, we zijn u graag van dienst met de catering op basis van bijzondere producten en gerechten. Catering in Utrecht en omstreken.

Contacteer ons