Meer resultaten voor catering arnhem

 
catering arnhem
Tapas Catering Arnhem voor al uw personeelsfeesten.
Tapas Catering Arnhem voor al uw Personeelsfeesten. Bent u opzoek naar een cateraar of traiteur in de regio Arnhem voor uw personeelsfeest en wilt eens wat anders dan de gebruikelijke bittergarnituur? Dan bent u bij Vinilux Catering Tapas.nl bij het juiste adres!
Catering op Locatie Velp Arnhem Gelderland Kastanjelaan13.
Catering voor groepen vanaf 75 personen in Arnhem e.o. Onze catering is voor groepen vanaf 75 personen. Catering is altijd in combinatie met de afname van onze dranken of alleen dranken. Dit leveren wij in heel Gelderland maar voornamelijk rondom Arnhem.
Catering Arnhem: Hapjes Tapas Buffet.
Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Arnhem. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arra ngementen.
Wij koken bij u thuis, op feesten of partijen Roaming Chefs.
Kortom: catering van de Roaming Chefs moet je meemaken, maar vooral proeven. Ben je benieuwd wat wij voor je zouden kunnen betekenen? Pak de telefoon en bel ons, of verstuur ons via dit contactformulier een bericht. Catering Arnhem en omstreken.
Culinair Catering Partyservice Regio Gelderland / Brabant / Utrecht / Limburg.
Geheel Verzorgde Catering Arnhem La Coquerie.
La Coquerie, catering in Arnhem, biedt luxe catering op maat, van smaakvolle en trendy hapjes tot complete buffetten, diners, lunches, brunches en een geheel verzorgde high tea. Ook zorgen wij voor de gehele aankleding van uw speciale gelegenheid, zoals tenten, muziek, personeel en drankenbuffetten.
Maak kennis met Servontyn Catering Arnhem.
SERVONTYN CATERING IN OKA MAGAZINE. In de huidige editie van het OKA Magazine staat een mooi interview met Servontyn Catering eigenaar Lenny Kamphuis. Ze bespreken de strategie en de koers. REFERENTIES SERVONTYN CATERING. Servontyn Catering Arnhem Sloetstraat 66a 6821 CW Arnhem T.
Refresh.
Catering in Arnhem Partycatering de Vallei in Arnhem.
Zo heeft u ook hier geen omkijken meer naar en kunt u volop genieten van het heerlijke eten. Catering in en rondom Arnhem! Woont u in of rondom Arnhem? Dan kunnen wij u helpen met het bezorgen van een heerlijke catering!
Exclusieve Catering in o.a. Nijmegen, Breda en Arnhem.
Exclusieve Catering Gelderland / Arnhem. Zoals u hierboven kunt lezen is ons catering bedrijf zeer actief en met groot succes met catering in de provincie Gelderland. Het beste catering bedrijf van Gelderland is ooit geroepen. De best verzorgde barbecue Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Maastricht en Eindhoven.
Home Catering De Commanderie.
Naast Catering de Commanderie zijn Desiree Kessels en Michael Rutjes eigenaren van Grand Café Restaurant de Verleiding te Ede en exploitanten van Parkrestaurant de Waard te Arnhem. De combinatie van deze drie zaken creëert vele mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.

Contacteer ons