Op zoek naar catering hardenberg?

 
catering hardenberg
Catering Boomstamrestaurant Het Heemse.
Catering kunnen wij op verschillende manieren voor u verzorgen. Zo cateren wij: volledige maaltijden, diverse koud en warm belegde broodjes, hapjes met divers budget en complete koud en warme buffetten. Boomstamrestaurant Het Heemse verzorgt graag voor u de catering op locatie.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Catering Hardenberg Feesten Partijen.
Maar ook verzorgen wij graag de organisatie van uw feest, de bediening en de huur van diverse materialen zoals tenten, bars, tafels, stoelen en aankleding in samenwerking met Roel van den Biggelaar BloemenWonenCadeaus. Bel, mail of kom langs om uw wensen door te geven en wij maken een passende offerte voor u! Grote Beltenweg 1. 7771 SX Hardenberg.
Restaurants in Hardenberg met catering Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Hardenberg met catering. Alle Restaurants in Hardenberg met catering. Uit eten in Hardenberg? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Home Catering hardenberg.
Geen produkten in bestelling. Catering Hardenberg is onderdeel van Hapjes aan huis, een partyservice voor o.a. hapjes, buffetten, bbq, high tea en salades voor elke gelegenheid. Catering Hardenberg biedt u de mogelijkheid om online het cateringassortiment te bekijken en te bestellen.
Jerrink Verhuur en Catering: Home.
Jerrink Verhuur Catering. 7772 TR Hardenberg. 0523 272 605. 0622 957 702. Jerrink Verhuur Catering uit Hardenberg is dé facilitaire partner voor, tijdens en na evenementen en partijen. Telefonisch bereikbaarheid in het laag seizoen tot 16 april. Maandag 0900: 1500: uur.

De Spinde 6a. 7772 HA Hardenberg. Dinsdag 10.00 uur 19.00 uur. Woensdag 10.00 uur 19.00 uur. Donderdag 10.00 uur 19.00 uur. Vrijdag 10.00 uur 19.00 uur. Zaterdag 9.00 uur 17.00 uur. In overleg kan de catering ook op zondag en maandag!
Vos Catering Hardenberg in Hardenberg Catering Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meld u gratis aan. Kaartweergave Vos Catering Hardenberg. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Vos Catering Hardenberg. Gerelateerde bedrijven Vos Catering Hardenberg. De Spinde 6-a. Restaurant Catering Het Heem.
catering Theater de Voorveghter De Voorveghter.
Daarnaast beschikt Jan Hofsink Catering over een eigen decoratiedeskundige die samen met u het theater kan inrichten naar uw eigen wensen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van Jan Hofsink Catering klik hier. Theater de Voorveghter. 7772 XA Hardenberg. Telefoon: 0523 28 03 30.
Catering Grand café Docks.
Catering door Grand café Docks. V anaf heden verzorgt Grand café Docks graag uw lunch of diner op de door u gewenste locatie! Of het nu gaat om een verzorgde broodjeslunch, een hapjesbuffet of een buffet samengesteld uit dagverse streekproducten, wij verzorgen het graag voor u. Omdat wij werken met een regelmatig wisselend menu bieden wij geen standaard buffetten aan maar werken wij op maat. U kunt dus zelf aangeven hoe het door u gewenste lunch hapjes of dinerbuffet samengesteld moet worden en wij werken het graag verder voor u uit. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze website of bellen met 0523 760 069. Grand café Docks. Gedempte Haven 4. 7772 VD Hardenberg.
Welkom.
Ons horecateam is gestationeerd in Theater De Voorveghter in Hardenberg. Al meer dan twintig jaar verzorgen wij de catering in dit schitterende gebouw met diverse zalen en sfeervolle foyers. Tevens verzorgen wij catering op locatie. Hebt u vragen of wilt u een offerte?

Contacteer ons