Meer resultaten voor catering kampen

 
catering kampen
Catering Kampen Verrassend Culinair.
Hapjes Tapas Catering. Hapjes Tapas Catering Zwolle. Hapjes tapas catering Kampen. Hapjes en Tapas catering Deventer. Hapjes en tapas catering Apeldoorn. High tea overijssel. High tea zwolle. High tea Kampen. Sushi catering zwolle. Sushi catering apeldoorn. Sushi catering kampen dronten.
Welkom bij Hanzecatering.
HanzeCatering is een jong bedrijf met jarenlange bewezen ervaring in de horeca en in het verzorgen van catering in de breedste zin van het woord. Wij staan voor Gastvrijheid, Kwaliteit en een juiste prijs. Wij verzorgen met plezier uw lunch of uw diner, bij u thuis, op locatie of gewoon bij ons aan tafel. Kijkt u regelmatig op onze annonceborden voor de laatste aanbiedingen. Er is altijd wel iets lekkers te vinden! Keus uit meer dan 150 ruim belegde luxe en warme broodjes en gerechten. Sinds 1 januari 2017 zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met IMPACT, het lunchcafe" Bij Ons" is een werk/leerplek voor medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en daarnaast verzorgen we ook de faciliteiten in het bedrijfsrestaurant voor de IMPACT medewerkers. In samenwerking met KamperEvents verzorgen en ontzorgen we uw gehele activiteiten. Zo kunt u bij ons vergaderen, geeft u bv. uw bedrijfspresentatie, BBQ, bedrijfsuitje of seminar. Vraag naar de mogelijkheden en een passende offerte, of kom gewoon langs om uw wens te bespreken. Deze website is 317973 bezocht. Als u klant bij ons bent, log dan hier in. ga naar contact. HanzeCatering.nl sitemap T: 038-3031620 of b.g.g. 06-53699966 Gildestraat 1, 8263 AH Kampen.
Refresh.
Catering Kampen Cateraar en partyverhuur De Feestmeesters.
Heb je specifieke wensen? Vraag het ons! Meer weten over partyverhuur in Kampen? Catering in Kampen bestellen? Voor catering in Kampen en omstreken schakel je ons in! Je bereikt ons telefonisch via 038 711 06 38. 038 711 06 38.
Warme en koude hapjes catering in Zwolle en Kampen.
Warme hapjes catering. Warme en koude hapjes. Om het u gemakkelijk te maken met het organiseren van een feestje, stellen wij een breed assortiment aan hapjes catering tot uw beschikking. U kunt kiezen tussen koude hapjes en hapjes die u zelf op kunt warmen.
van Lente Catering Kampen IJsselmuiden.
Wij houden ons inmiddels al meer dan 100 jaar bezig met de verkoop van groente en f ruit en zijn gevestigd in Kampen en IJsselmuiden. Naast de verkoop van groente en fruit, zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van de catering voor buurtfeesten, verjaardagen, BBQ's' en andere feesten.
Catering Kampen: Hapjes Tapas Buffet.
Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Kampen. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen.
Catering Kampen Lammy Catering maakt van eten een belevenis.
Groene Steeg 11, 8061 RV Hasselt. Catering in Kampen. Home Catering in Kampen. Lammy in Kampen. Zoekt u in of rondom een Kampen een enthousiaste cateringservice? Dan kunt u bij Lammy Catering voor al uw wensen op dit gebied terecht.
Catering in Kampen nodig? JB's' Party Catering.
Wij bieden een totaalplaatje op het gebied van catering in Kampen. In JBs Party en Catering vindt u de betrouwbare partner op het gebied van catering in Kampen. Voor onder andere diverse maaltijden, broodjes, snacks, buffetten en een barbecue in Kampen kunt u ons inschakelen.
Kuyper Catering IJsselmuiden.
Zo zijn er nog tal van zaken die we samen met u doornemen. Kortom: Wij staan tot uw beschikking om er een feestelijke en positieve belevenis van te makendaarbij, bezorgen wij alles in Kampen en IJsselmuiden gratis. Wie is Kuyper Catering IJsselmuiden?

Contacteer ons