Meer resultaten voor catering kampen

 
catering kampen
Catering bestellen? Buffet, hapjes en maaltijden.
Door samen te ontdekken welke ideeën en wensen er zijn. Passie voor eten. Dat is waar Egbert Jan Catering voor staat. En die passie delen we graag. Of het nou gaat om een warme maaltijd aan huis, of om een volledig verzorgd feest.
Catering in Kampen nodig? JB's' Party Catering.
Wij bieden een totaalplaatje op het gebied van catering in Kampen. In JBs Party en Catering vindt u de betrouwbare partner op het gebied van catering in Kampen. Voor onder andere diverse maaltijden, broodjes, snacks, buffetten en een barbecue in Kampen kunt u ons inschakelen.
Indiaas restaurant Swagat Kampen.
U kunt hierbij denken aan een feestje thuis of het verzorgen van catering op het werk. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van Kampen. Bezoek ons, neem een kijkje op onze website of bel ons even! Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden.
Eetwinkel Jan de Windt.
Voor iedereen, op elk moment van de dag. Eetwinkel Kampen is een bijzonder smaakvolle winkel. Wij bieden u vele mogelijkheden om te lunchen en te dineren, zowel op uw werk als thuis. Ook catering, barbecues en broodjesservice zijn bij ons vaste onderdelen.
De Feestmeesters Catering en Partyverhuur bieden totaalpakket De Brug.
Naar aanleiding van deze mijlpaal zijn er acties voor particulieren en bedrijven. Voor particulieren verloot het bedrijf vier keer een gratis springkussen voor één dag en bedrijven krijgen 10 procent korting op verhuurartikelen. De Feestmeesters, Catering en Partyverhuur. Carlsonstraat 3b Kampen.
HAPPY GARDEN Chinese Restaurant.
Catering menu Sichuan. Kipfilet met ananas. Kipfilet met ketjapsaus. Foe yoe hai met kip. Kip keizerlijk paleis. Licht gefrituurde kipfilet in Shanghai saus. Stukjes varkenshaas met soja ketjapsaus. Koe lou yuk gepaneerde varkenshaas balletjes. Nasi Goreng Bami Goreng. Kip keizerlijk paleis. Varkenshaas met broccoli. Kipfilet met ananas. Ossenhaas in pittige zwarte bonensaus. Licht gepaneerde varkenshaas in zoet zure pruimensaus. Nasi Goreng Bami Goreng. Verschillende Kantonese voorgerechten. Licht gefrituurde kipfilet in zoet zure pruimensaus. Runderhaas plakjes in zachte pepersaus. Stukjes varkenshaas in soja ketjapsaus. Kantonese Koe loe yuk licht gepaneerde varkenshaas. Kipfilet keizerlijk paleis. Nasi Goreng Bami Goreng. Runderhaas plakjes in scherpe Sichuansaus. Licht gefrituurde kipfilet in vijf hemelse kruiden. Tongfilet in pikante saus. Garnalen in chili knoflooksaus. Varkenshaas in pikante oestersaus. Nasi Goreng Bami Goreng. COMPLEET MET BORDEN EN BESTEK WORD ER 050, EXTRA PER PERSOON BEREKEND. Oudestraat 196 202S. 8261 CA Kampen.
Catering Kampen Willem de Boer.
Willem de Boer heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het verzorgen van catering in Kampen. Onze party catering is onder andere beschikbaar in de volgende delen van deze Hanzestad.: Op zoek naar catering voor uw evenement buiten Kampen?
Catering in Elburg, Nunspeet, Oldebroek, Kampen, Zwolle en omstreken.
Catering in Elburg, Nunspeet, Oldebroek, Kampen, Zwolle en omstreken. Naast ijs, verzorgen wij voor feestjes ook catering in Elburg, Nunspeet, Oldebroek, Kampen, Zwolle en omstreken. U kunt volop genieten van uw feest, terwijl wij een overheerlijk warm en koud buffet op locatie verzorgen.
Catering Kampen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Kampen, die ook te vinden zijn in rubriek catering! Wat wij u kunnen vertellen over catering bedrijven in Kampen. van alle catering bedrijven in Kampen nemen hun telefoon op wanneer ze gebeld worden.
Werken voor Philadelphia.
Duivendrecht 1 Apply Duivendrecht filter. Emmeloord 1 Apply Emmeloord filter. Gemeente NOP, Urk en Dronten 1 Apply Gemeente NOP, Urk en Dronten filter. Genemuiden 1 Apply Genemuiden filter. Gouda 1 Apply Gouda filter. Hazerswoude Dorp 1 Apply Hazerswoude Dorp filter.
Vergaderruimte Kampen Moods Roots.
Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Kampen? Zoek dan niet verder! Moods Roots is gevestigd in de binnenstad van Kampen en biedt mogelijkheden voor vergaderingen, workshops en lezingen in een sfeervolle ruimte. Wij bieden daarnaast ook volledige catering aan in onze vergaderruimte in Kampen.

Contacteer ons