Op zoek naar catering kampen?

 
catering kampen
Catering Kampen Cateraar en partyverhuur De Feestmeesters.
Heb je specifieke wensen? Vraag het ons! Meer weten over partyverhuur in Kampen? Catering in Kampen bestellen? Voor catering in Kampen en omstreken schakel je ons in! Je bereikt ons telefonisch via 038 711 06 38. 038 711 06 38.
Welkom bij Hanzecatering.
HanzeCatering is een jong bedrijf met jarenlange bewezen ervaring in de horeca en in het verzorgen van catering in de breedste zin van het woord. Wij staan voor Gastvrijheid, Kwaliteit en een juiste prijs. Wij verzorgen met plezier uw lunch of uw diner, bij u thuis, op locatie of gewoon bij ons aan tafel. Kijkt u regelmatig op onze annonceborden voor de laatste aanbiedingen. Er is altijd wel iets lekkers te vinden! Keus uit meer dan 150 ruim belegde luxe en warme broodjes en gerechten. Sinds 1 januari 2017 zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met IMPACT, het lunchcafe" Bij Ons" is een werk/leerplek voor medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en daarnaast verzorgen we ook de faciliteiten in het bedrijfsrestaurant voor de IMPACT medewerkers. In samenwerking met KamperEvents verzorgen en ontzorgen we uw gehele activiteiten. Zo kunt u bij ons vergaderen, geeft u bv. uw bedrijfspresentatie, BBQ, bedrijfsuitje of seminar. Vraag naar de mogelijkheden en een passende offerte, of kom gewoon langs om uw wens te bespreken. Deze website is 368752 bezocht. Als u klant bij ons bent, log dan hier in. HanzeCatering.nl sitemap T: 038-3031620 of b.g.g. 06-53699966 Gildestraat 1, 8263 AH Kampen.
Catering Kampen: Hapjes Tapas Buffet.
Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Kampen. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen.
Catering Kampen Trefpunt Wezep.
Catering in Kampen. t Trefpunt Wezep, onderdeel van Veenendaal Catering Partyverhuur Amersfoort, verzorgt al meer dan 30 jaar ongeƫvenaarde topkwaliteit op het gebied van catering. Steeds meer bedrijven uit Kampen en omgeving hebben inmiddels het gemak van onze catering service ervaren.
Catering in Kampen? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Kampen. Catering in Kampen door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met een persoonlijk tintje van onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!
Refresh.
Kerst Catering kampen.
Catering Kampen verzorgt dit jaar graag uw complete kerst catering. Wij maken het dit jaar mogelijk voor u om THUIS of OP DE ZAAK UIT" ETEN te gaan. Met vakmanschap en veel plezier is een compleet kerstarrangement samengesteld. Catering Kampen informeerd u graag naar alle mogelijkheden.
Catering Kampen? Kies Catering in uitvoering.
De cateraar in Kampen voor iedere gelegenheid. Inhuurmaterialen van Catering Kampen. Catering in Kampen nodig voor een bedrijfsfeest? Dan bent u bij Catering in uitvoering op het juiste adres. Wij verzorgen al vele jaren voor zowel kleine als grote bedrijven de catering.
van Lente Catering Kampen IJsselmuiden.
Wij houden ons inmiddels al meer dan 100 jaar bezig met de verkoop van groente en f ruit en zijn gevestigd in Kampen en IJsselmuiden. Naast de verkoop van groente en fruit, zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van de catering voor buurtfeesten, verjaardagen, BBQ's' en andere feesten.
Catering Kampen Willem de Boer.
Willem de Boer heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het verzorgen van catering in Kampen. Onze party catering is onder andere beschikbaar in de volgende delen van deze Hanzestad.: Op zoek naar catering voor uw evenement buiten Kampen?
Catering-vacatures in Gemeente Kampen oktober 2018 Indeed.nl.
plaats, provincie of postcode. vacatures voor Catering in Gemeente Kampen. Mijn recente zoekopdrachten. Medewerkers Catering Nieuwegein. Catering Locatie Nieuwegein. Sam Online Marketing Eindhoven. Medewerker Catering Baarn. Online Marketing Group Eindhoven. Catering Aan Zeeland. Catering Dreef, More Than Food Hillegom. jaspers catering company Beverwijk.

Contacteer ons