Resultaten voor catering uden

 
catering uden
Uden Restaurant Eethuis De Reiger.
Zo komen wij zo nu en dan bij Hullie speelboerderij, Jeu de Boules club Plop, Jeu de Boules vereniging de Torpedos, De Witte Boerderij, Rabobank Uden-Veghel, Notaris kantoor Uden en Veghel. Ook verzorgen wij veel catering aan particulieren klanten in Uden.
Catering Menu Fine Food Uden.
Helaas, dit bedrijf is niet langer actief Telefoonboek.nl Telefoongids voor bedrijven en personen.
Powered by places.nl. De hapjesplank van ank in Uden niet gevonden. U zocht: De Hapjesplank Van Ank in Uden. Hulp nodig met het vinden van De Hapjesplank Van Ank in Uden? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
De Hapjesplank van Ank Uw Borrelplank, Borrelhapjes Hapjesplanken.
Onze gasten hebben ervan genoten. Wil je iets meer/exclusiever dan de standaard catering, dan moet je bij Anke zijn! Filiz Klç Cürebal. Ik wil Anke erg bedanken voor de goddelijke hapjes, een geslaagde avond gehad. Zeker een aanrader, je hebt pas spijt als je het nog niet hebt geprobeerd. Top werk gedaan, ga zo door. Gr Filiz Kilic. Joost Van de Wetering. Vandaag na een heerlijke wandeling in het buitengebied van Uden onze Paasplank opgehaald bij Anke.
Acties en Catering Restaurant Shang Hai Uden.
Welkom Prijslijst Afhalen Buffet Foto's' Acties en Catering Contact en Route Algemene Site Map. 2019 Restaurant Shang Hai Uden I Realisatie: Uw PC Dokter Uden. Terug naar de inhoud Terug naar het hoofdmenu. Schakel JavaScript in om deze website te kunnen gebruiken.
Catering Restaurant Sirtaki Grieks Restaurant Sirtaki in Uden.
Eet smakelijk alvast! Het team van Sirtaki, Uden. Restaurant Sirtaki voorziet u graag van een catering. Wij kunnen u serveren vanaf minimaal 20 personen. De afgelopen jaren hebben wij al vele verjaardagen, recepties, bedrijfsfeesten en trouwerijen mogen voorzien van onze Griekse Catering.
Catering Uden Restaria Revival Loosbroek Restaurant Cafetaria Catering.
Catering Regio Uden. Onze cateringlijst staat vol met heerlijke buffetten, lunches en lekkere hapjes. Alle gerechten bereiden wij volgens Revivals bekende eigen wijze. Zo staan wij de hele week in de keuken om zoveel mogelijk van het huis te maken.
De Sirenes Grieks restaurant.
Al uw wensen op het gebied van catering zijn bespreekbaar. Op de afgesproken dag komen wij de gerechten warm of koud bij u bezorgen. Desgewenst kunt u de bestelling ook zelf bij ons op komen halen. Het is ook mogelijk om borden, bestek en glaswerk bij ons te huren. Over de afwas hoeft u zich geen zorgen te maken, die doen wij voor u! Wilt u meer informatie over onze cateringservice? Bel ons of kom gezellig langs om uw wensen aan ons voor te leggen. Laat ons iets weten. Kerkstraat 53-55 5401 BD UDEN.
Partycatering Verstraten.
Of het nu gaat om een intieme party of een groot evenement; het wordt een feest waar nog lang over gesproken zal worden. Party-Catering Verstraten Uden is een garantielabel voor een tot in de puntjes verzorgd feest. Partijen en evenementen van 10 tot 5000 personen worden minutieus voorbereid.
Al 40 jaar dé bedrijfscateraar voor uw bedrijfsrestaurant CompanyCook.
Ook weten hoeveel u kunt besparen op uw catering? Wie is Company Cook? Wat kunnen wij voor u betekenen? Laat het u smaken! Een samenwerking met Company Cook biedt u als organisatie de volgende voordelen. Gezond, Gevarieerd en Duurzaam. Medewerkers hechten tegenwoordig steeds meer waarde aan een prettig werkklimaat. Een prettige sfeer op de werkplek draagt bij aan een hogere mate van betrokkenheid en betere prestaties van uw medewerkers. Het bedrijfsrestaurant is een essentieel onderdeel van de werkplek als het gaat om sfeer en cultuur. In een gezellig ingericht bedrijfsrestaurant worden contacten gelegd en praat men met elkaar over andere zaken dan werk. Daarnaast kan door middel van gezonde voeding, een breed assortiment, een smakelijke presentatie en attente bediening de sfeer worden gecompleteerd. Bedrijfscatering kan u meer bieden. Wilt u hier meer over weten? Klik hier voor de brochure of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Breder en beter assortiment. Loyaliteit en innovatie. 5464 NR Veghel. 5400 AR Uden.
Catering Knobbout.
Knobbout Slagerijen Knobbout Worstmakerij Knobbout Catering. Koud en warm buffetten. Broodjes en soepen. Gourmet, fondue en steengrill. Onze cateringservice is ideaal wanneer u iets te vieren hebt of gewoon voor de gezelligheid. Wij regelen alles voor u en maken alles voor u op maat naar uw wensen.

Contacteer ons