Meer resultaten voor catering uden

 
catering uden
IBN.
Met een eigen chef-kok in huis bieden wij catering maar al te graag aan in ons multi-service palet. Met succes, want geregeld kloppen secretaresses, facilitair managers en eigenaren van organisaties uit de regio bij ons aan om de catering van een vergadering, evenement en zelfs een compleet bedrijfsrestaurant te verzorgen. Op locatie of in ons vergadercentrum in Uden.
Catering in Uden Eethuis de Reiger Restaurant Catering.
Zo komen wij zo nu en dan bij Hullie speelboerderij, Jeu de Boules club Plop, Jeu de Boules vereniging de Torpedos, De Witte Boerderij, Rabobank Uden-Veghel, Notaris kantoor Uden en Veghel. Ook verzorgen wij veel catering aan particulieren klanten in Uden.
Home.
Diner op afspraak. van den Broek Volkel Uden. Catering van den Broek is gespecialiseerd in het verzorgen en cateren van uw bruiloft, bedrijfsfeest, familiefeest, receptie, jubileum en koffietafel op locatie. Elke gelegenheid, van groot tot klein op zakelijk gebied en voor particulieren, wordt met veel aandacht georganiseerd en krijgt vanzelfsprekend onze volledige zorg.
Bistro Gossimijne Lunch. Diner. Tapas. Take Away. Catering.
Daarnaast is het in Horst, Oss, Uden, Veghel en Venray ook mogelijk via Thuisbezorgd.nl te bestellen. Maar er is meer! Wij verzorgen ook uw barbecue bij u op locatie, of uw barbecue pakket om zelf te grillen. Meer informatie over Gossi bij u thuis.
Refresh.
Catering De Prinsheerlijke zit Party verhuur Uden.
U bevindt zich hier.: In uw keuze om een goede Cateraar te vinden willen, wij u graag adviseren over de diverse Cateraars in de regio. 5403 WN Uden. 5406 XS Uden. Copyright 1978 2015 De Prinsheerlijke Zit. All rights reserved.
Restaurants in Uden met catering Eet.nu.
Restaurants in Uden met catering. Alle Restaurants in Uden met catering. Uit eten in Uden? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Catering Uden-Catering vanIvan, betaalbare catering op niveau! Catering vanIvan.
Catering Uden Catering vanIvan, betaalbare catering op niveau! Bent u op zoek naar een betaalbare catering in Uden? Met ruim 25 jaar keukenervaring is cateringbedrijf vanIvan dé cateraar voor uw feest, receptie, barbecue, straatfeest of bedrijfsfeest. Wij bieden een groot assortiment aan catering mogelijkheden en daarnaast kunt u al uw drank en toebehoren voor uw evenement bij ons huren.
Kerst Catering uden.
Catering Uden verzorgt dit jaar graag uw complete kerst catering. Wij maken het dit jaar mogelijk voor u om THUIS of OP DE ZAAK UIT" ETEN te gaan. Met vakmanschap en veel plezier is een compleet kerstarrangement samengesteld. Catering Uden informeerd u graag naar alle mogelijkheden.
Catering-vacatures in Postcode 5401 in Uden mei 2018 Indeed.nl.
Als productiemedewerker ben je mede-verantwoordelijk voor de op en afbouw van catering producties op de allergrootste festivals en evenementen door heel het. High Profile Events 3 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Fransen en Kanters Experience Catering Vacatures in Uden.
Catering Uden Pure Uden.
Dit maakt dat een walking dinner uitermate geschikt is voor informele diners, waarbij u het leuk vindt als uw gasten rond kunnen lopen. Lees hier meer over walking dinner als catering. U ziet het: voor catering Uden bent u bij Pure Uden aan het juiste adres!

Contacteer ons