Zoeken naar catering zoetermeer

 
catering zoetermeer
Catering El Pueblo Tapasrestaurant.
Voor iedereen kunnen wij een catering op maat aanbieden. Geheel verzorgd met o.a. aankleding, bar, personeel en/of een een speciaal thema. Onze buffetten worden geleverd vanaf 10 personen en zijn inclusief rechauds en opscheplepels. De tarieven zijn exclusief servies, bezorgkosten, schoonmaakkosten en kosten voor de inzet van personeel. Bij besteding boven de 250, is bezorging in Zoetermeer kosteloos.
Indonesische Catering Zoetermeer Selera Anda, de Catering specialist!
Voor zowel jongeren als volwassenen bieden wij de lekkerste gerechten in Zoetermeer en omstreken. Ook hebben wij Indonesische rijsttafel in Zoetermeer waar je uit kan smullen. Zoek jij een Catering bedrijf in Zoetermeer? Vraag dan snel een offerte aan of bel met Selera Anda! Indonesische Catering bedrijf in Zoetermeer! Indonesische catering Zoetermeer.
Catering Zoetermeer Your Choice Catering.
Your Choice Catering is de partner bij uitstek voor uw catering wat betreft variërende buffetten, walking dinners, private dinners, recepties, bedrijfscatering drankarrangementen. 100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten. Scherpe All-in prijzen! Your Choice Catering Zoetermeer Industrieweg 109 2712 LC Zoetermeer 079-7440241.
Catering Zoetermeer Eventbureau.nl.
Want alleen dan kunnen wij u bieden waar u recht op heeft, namelijk een geslaagd evenement in Zoetermeer met een uitmuntende catering. Naast het uit handen geven van de catering, kunt u ook bij ons terecht wanneer u deelaspecten van de organisatie of zelfs de gehele organisatie van uw event in Zoetermeer uit handen wilt geven.
DSR food catering bestellen in Zoetermeer.
Wij bezorgen luxe broodjes in Zoetermeer voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc. Dus heeft u bedrijfscatering in Zoetermeer of catering thuis in Zoetermeer nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Zoetermeer is hét adres voor catering aan huis.
Catering with Passion, Service with Heart Home.
Heb je snel een offerte nodig voor een catering van een evenement in Zoetermeer of regel je de catering van hapjes diner, lunch, receptie of meeting bij jou op kantoor? Organiseer je een heerlijk diner of zoek je catering voor een feest bij je thuis?
Catering Zoetermeer catering aan huis of werk.
CATERING ZOETERMEER aan huis of op het werk. Catering in Amersfoort aan huis of op het werk. Buffetten, Lunches, Hapjes, Drankjes en meer. Onze trendy en ervaren catering service uit Zoetermeer en omstreken helpt u bij het organiseren van een onvergetelijk privé feest of een geslaagd bedrijfsevenement en leveren daarin maatwerk en service in iedere catering.
Refresh.
Kamaya Cateringservice Zoetermeer Surinaamse en Indonesische buffetten, kook workshops in kookstudio, catering op locatie, belegde broodjes en catering materiaalhuur.
Tevens verzorgen wij uw lunch, hapjes en dranken tijdens verjaardagen of bedrijfsfeesten. KAMAYA Catering Service. Is voortgekomen uit ons bedrijf Jayanti Catering Service en heeft de nodige bedrijfsontwikkelingen ondergaan tot het bedrijf zoals het nu is. Per 1 februari 2016 hebben wij ons gevestigd in Kookstudio Zoetermeer aan de Wattstraat 48A.
Catering Zoetermeer HiP Catering.
Voor de particulier of de zakelijke klant, Catering Zoetermeer is de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering Zoetermeer haar klanten biedt.
Catering Zoetermeer Your Choice Catering.
Your Choice Catering is de partner bij uitstek voor uw catering wat betreft variërende buffetten, walking dinners, private dinners, recepties, bedrijfscatering drankarrangementen. 100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten. Scherpe All-in prijzen! Your Choice Catering Zoetermeer Industrieweg 109 2712 LC Zoetermeer 079-7440241.

Contacteer ons