Meer resultaten voor catering zoetermeer

 
catering zoetermeer
HECO Partyservice Catering en Kookworkshops Zoetermeer.
Ik informeer u graag over wat HECO partyservice voor u kan betekenen in en om Zoetermeer. telefoon: 06 22 529 822. Posted by admin in Buffetten. Posted by admin in Buffetten. Posted by admin in Buffetten. Tapasbuffet de luxe. Posted by admin in Buffetten. Posted by admin in Buffetten. Posted by admin in Buffetten. Posted by admin in Buffetten. Heco Partyservice organiseert kookworkshops. Een leuk idee voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Klik op de foto voor meer informatie. HECO Partyservice Catering en Workshops.

En mocht u geen ruimte tot beschikking hebben, vraag ons dan naar de sfeervolle huurlocaties in Oud Zoetermeer welke wij u kunnen bieden! Zelfs voor uw kraam-of kinderfeest heeft Esquadraat Quality Catering iets speciaals: in samenwerking met Als De Kat Van Huis Is organiseren wij een kompleet en speels kraam of kinderfeest bij u thuis!
Catering El Pueblo Tapasrestaurant.
Voor iedereen kunnen wij een catering op maat aanbieden. Geheel verzorgd met o.a. aankleding, bar, personeel en/of een een speciaal thema. Onze buffetten worden geleverd vanaf 10 personen en zijn inclusief rechauds en opscheplepels. De tarieven zijn exclusief servies, bezorgkosten, schoonmaakkosten en kosten voor de inzet van personeel. Bij besteding boven de 250, is bezorging in Zoetermeer kosteloos.
Kamaya Cateringservice Zoetermeer Surinaamse en Indonesische buffetten, kook workshops in kookstudio, catering op locatie, belegde broodjes en catering materiaalhuur.
Tevens verzorgen wij uw lunch, hapjes en dranken tijdens verjaardagen of bedrijfsfeesten. KAMAYA Catering Service. Is voortgekomen uit ons bedrijf Jayanti Catering Service en heeft de nodige bedrijfsontwikkelingen ondergaan tot het bedrijf zoals het nu is. Per 1 februari 2016 hebben wij ons gevestigd in Kookstudio Zoetermeer aan de Wattstraat 48A.
Compleet verzorgde Indonesische catering Indosnacks Zoetermeer.
Zoekt u niet verder wij verzorgen uw Indische catering! Wij serveren allerlei indonesische gerechten op een mooi aangekleed buffet of leveren het indische eten warm af op uw locatie inclusief opschepmaterialen. Of wilt u liever een rijsttafel of nasi/bami rames?
Refresh.
Catering zoetermeer.
Home / Catering zoetermeer. Voor uw catering in de regio Zoetermeer bent u bij Brasserie Meerzicht aan een uitstekend adres. Wij verzorgen uw volledige catering tot in de puntjes. Of het nu gaat om een receptie, bruiloft, feest of partij al, uw specifieke wensen nemen wij natuurlijk mee.
Catering Zoetermeer HiP Catering.
Voor de particulier of de zakelijke klant, HiP Catering is de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering haar klanten biedt.
Catering with Passion, Service with Heart Home.
Heb je snel een offerte nodig voor een catering van een evenement in Zoetermeer of regel je de catering van hapjes diner, lunch, receptie of meeting bij jou op kantoor? Organiseer je een heerlijk diner of zoek je catering voor een feest bij je thuis?
Catering Sari Zoetermeer.
Catering Zoetermeer Hoogeboom Partyservice.
Vul dan ons online contactformulier in en u ontvangt op korte termijn een offerte met de beste prijs. Buffet Den Haag Catering Den Haag Catering Katwijk Catering Leiden Catering Noordwijk Catering Wassenaar Catering Zoetermeer Italiaanse buffetten Warm koud buffetten Barbecue catering.

Contacteer ons