Resultaten voor catering amersfoort

 
catering amersfoort
Daily Déli Quality Catering en evenementen.
3815 KM Amersfoort. 31 033 45 66 992. Download Algemene Voorwaarden. Over Daily Deli. Bij De Kroon Daily Deli catering events draait alles om beleving. Succesvolle catering, hospitality en organisatie van evenementen vragen oog voor detail en een creatieve aanpak.
Catering Amersfoort.
We zijn zeker niet te beroerd om de handen uit onze mouwen te steken. Kwaliteit en hygiëne staan hoog in het vaandel bij onze catering in regio Amersfoort. We werken uitsluitend met dagverse producten en kwalitatieve vleeswaren, vis en groenten.
Home Delisjes catering.
Een amuse diner, barbecue, cadeaubon, ontbijtservice, party catering, fingerfood, privé kok, tapas, wijnproeverij Er zijn vele mogelijkheden om van mijn diensten gebruik te maken. Ik luister aandachtig naar uw wensen en kan hier mijn ideeën aan toevoegen, waardoor een leuk, betaalbaar en uniek concept kan ontstaan.
catering vacatures in amersfoort Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
Flexibele catering medewerker B regio DriebergenF. 1082, per uur. LBO, MAVO, VMBO. Voor een locatie in Driebergen zijn we op zoek naar een cateringmedewerker voor 25 uur per week. Sandra: Mijn gasten verrassen en daardoor zorgen dat ze terug blijven komen, daar ga ik voor. Zelfstandig gastheer/vrouw regio Amersfoort.
Home Kok Cateringservice.
Tel: 033-7370015 E-mail: info@kokcateringservice.nl. Catering Wij leveren catering in Amersfoort en omstreken, u kunt bij ons terecht voor hapjes, salades maar zeker ook voor uitgebreide buffetten. Mocht u er ook nog borden en bestek bij willen dan is ook dit geen probleem.
Refresh.
Bestel uw catering, salades borrels Kok Cateringservice.
Tel: 033-7370015 E-mail: info@kokcateringservice.nl. Catering Wij leveren catering in Amersfoort en omstreken, u kunt bij ons terecht voor hapjes, salades maar zeker ook voor uitgebreide buffetten. Mocht u er ook nog borden en bestek bij willen dan is ook dit geen probleem.
Catering Amersfoort: Hapjes Tapas Buffet.
Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Amersfoort. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen.
Broodje euro, belegde broodjes voor lunches, koffietafelsvergaderingen, en partijen aan bedrijvenscholen, en verenigingen.
Zij allen hebben de kwaliteit van onze producten al ontdekt en bestellen dagelijks bij ons belegde broodjes. Door de beheersing van onze operationele kosten en het hebben van vooral veel vaste klanten zijn wij in staat tegen lagere prijzen dan ieder ander cateringbedrijf/broodjeszaak in de regio Amersfoort uw catering te verzorgen.
Catering Op Maat, Persoonlijk en Betrouwbaar De Vlasakkers.
Mocht u andere wensen of ideeën hebben dan staan wij daar uiteraard voor open, neemt u in dat geval contact met ons op. Wij verzorgen uw catering opdracht in Amersfoort, Leusden, Soest en omstreken. Wil u hier buiten dan vragen wij u om contact op te nemen voor de mogelijkheden.
Tapas Catering Amersfoort Tapas.nl.
Vinilux Catering Tapas.nl verzorgt uw catering op uw gewenste locatie in Amersfoort. Geeft u bijvoorbeeld een bedrijfsfeest op kantoor voor alle werknemers of een gezellig feest thuis met vrienden en familie, waarbij u een tapasbuffet wordt gewenst? Vinilux Catering catert voor u op de gewenste locatie.

Contacteer ons