Meer resultaten voor catering apeldoorn

 
catering apeldoorn
Catering Central Park Koffie High Tea Specialist van Apeldoorn.
Ook voor de catering kun je terecht bij Central Park. Voor een gezellige bedrijfslunch of een feestje thuis kunt u ook bij ons terecht. De standaard lunch voor bedrijven bestaat uit verse sapjes, Turkse yoghurt met walnoot en honing, schalen met div. belegde broodjes, wraps en wat zoets als toetje. Deze populaire bedrijfslunch is 1450, p.p. Als u thuis een feestje wilt geven kunt u bij ons schalen met hapjes bestellen, en kant en klare ovenschalen met onze tortillachips, kippenpootjes of gehaktballetjes. Dit is al mogelijk vanaf 750, p.p. Een feestje in onze huiskamer, dus wij doen de afwas is knus en goed verzorgd. Bel voor onze mogelijkheden naar 055 578 62 96. 055 578 62 96. Kapelstraat 1, 7311 BK Apeldoorn.
iZa Catering Apeldoorn iZaCatering.nl.
Welkom bij iZa Catering te Apeldoorn. Wilt u uw gasten en uzelf op iets speciaals trakteren? En bent u op zoek naar verrassende hapjes, sushi of een lekker buffet? Dan bent u als particulier of bedrijf bij iZa Catering op het goede adres.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Dagbesteding Apeldoorn Locatie.
7332 BK Apeldoorn. Contactpersoon: Patrick Aggenbach. Betrokken organisatie Philadelphia. Allerhande catering werkzaamheden zoasl voorbereiden lunch, hapjes en koken. Allerhande catering werkzaamheden zoasl voorbereiden lunch, hapjes en koken. Allerhande catering werkzaamheden zoasl voorbereiden lunch, hapjes en koken. Allerhande catering werkzaamheden zoasl voorbereiden lunch, hapjes en koken.
Home.
Naast zijn culinaire kunsten is hij een muzikant, in hart en nieren organisator van A tot Z en een gastheer pur sang. De laatste jaren voorafgaand aan de start van zijn Indonesische Catering Events bedrijf was hij dan ook beurs eventmanager.
Catering in Apeldoorn? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Apeldoorn. Catering in Apeldoorn door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met liefde bereid door onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!
Linthorst Culinair Catering op locatie Kookclinics.
Unieke locatie mét meerwaarde. Met Locatie Linthorst Culinair Twello kiest u voor een sfeervolle ambiance in Gelderland, aan de Gelderse zijde van de IJssel tussen Deventer en Apeldoorn. Contact Feestdagen menu. Vergaderen in Twello. Catering is ons vak, koken is onze passie.
Catering Apeldoorn. Belegde broodjes, maaltijden, BBQ. Hanskamp's' Gasterij.
Catering Apeldoorn: voor maaltijdservice, buffetten en bbq. 17 jaar Hanskamp's' Gasterij. Geeft u binnenkort een feest en u bent op zoek naar een cateringbedrijf in Apeldoorn en omstreken? Hanskamps Gasterij in Apeldoorn heeft al meer dan 17 jaar ervaring in het verzorgen van de catering voor particulieren en bedrijven.
Traiteur Delicat.
Heeft u een groot event te organiseren waar de hele aankleding moet worden verzorgd, de muziek moet worden geregeld, gastheren/vrouwen aanwezig moeten zijn voor de ontvangst van uw gasten en waar de catering moet worden verzorgd? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en delen met plezier onze ervaring. 7311 EM Apeldoorn.
Italiaanse Catering Apeldoorn waarbij ambacht en beleving centraal staat!
Joris vd Bergh Uitjesbazen. Italiaanse Catering Apeldoorn. Italiaanse Catering Apeldoorn is een vak wat Mario e Luigi zich eigen heeft gemaakt. Gespecialiseerd in Italiaans eten, zoals de Napolitaanse pizzas, traditionele Pastas, diverse Italiaanse streekwijnen, zelf geplukte biologische extra vergine olijfolie.
Catering Apeldoorn. Belegde broodjes, maaltijden, BBQ. Hanskamp's' Gasterij.
Catering Apeldoorn: voor maaltijdservice, buffetten en bbq. 20 jaar Hanskamp's' Gasterij. Geeft u binnenkort een feest en u bent op zoek naar een cateringbedrijf in Apeldoorn en omstreken? Hanskamps Gasterij in Apeldoorn heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van de catering voor particulieren en bedrijven.

Contacteer ons