Op zoek naar catering didam?

 
catering didam
Barbecue Party Service, Welkom bij Barbecue Party Service Boland catering.
Bij Barbecue Party Service Boland catering bent u aan het juiste adres als er sprake van feest is. Wij verzorgen complete barbecue en koekmetpartijen en koud en warm buffetten. Niet alleen het vlees, de sauzen, rauwkosten, salades en het stokbrood.
Catering Nieuwe naam: Reulink catering en Verhuur.
Feestverhuur Didam zorgt voor een passend buffet, hapje en drankje. De party catering wordt verzorgd bij feesten vanaf 25 tot zon 1000 personen. Maar in overleg is het ook mogelijk de catering voor een kleiner gezelschap te verzorgen. De gerechten worden door Feestverhuur Didam zelf gemaakt.
Catering Didam Slagerij Bles.
Dan zorgen wij ervoor dat uw favoriete hapjes of een compleet buffet op de gewenste locatie en dag voor u klaarstaan. Slagerij Bles zorgt voor catering op maat in Didam en Giesbeek. Slagerij Bles te Doetinchem, nabij Didam en Giesbeek, staat bekend als een verkoper van kwaliteitsvlees, maar ook voor catering kunt u bij ons terecht.
Catering De Bourgondiƫr.
Menu D: Stokbrood met kruidenboter Rundvleessalade Tonijnsalade Sukadevlees Zalm Varkenshaas Gebakken aardappelen met spek ui en champignons Rauwkost Witlof met ham en kaassaus Fruitsalade Aardbeien en bitterkoekjes bavarois. Prijs per persoon 1975., Bezorgen het laten bezorgen van catering is alleen in overleg mogelijk. Wehl, Kilder, Beek, Didam.
Buffetservice Onze service gaat verder dan uw voordeur.
Wij nemen de zorg graag van u over. Een gezonde maaltijd voor uw medewerkers zorgt voor een hogere productiviteit en toenemend plezier op de werkvloer. Download hier onze Informatiebrochure. Contact, Vragen of Suggesties? 6942 GS DIDAM. Telefoon: 0316 22 44 11.
Catering door Plok Partycentrum Plok Didam.
Stel hier je eigen arrangement samen. Specialist in catering, hapjes buffetten, buffetten, salades en koude en warme buffetten. Zevenaar, Arnhem, Doetinchem, Duiven, Velp, Doesburg, Didam, Wehl, en s Heerenberg. Elke gelegenheid heeft zo zn specifieke eisen en dat is onze specialiteit.
Nieuwe naam: Reulink catering en Verhuur complete verzorging particulier of zakelijk.
Of het nu gaat om de aankleding en verzorging van een complete bruiloft of evenement, alleen de catering of verhuur van feesttenten en partybenodigdheden of een uitgebreide zakelijke lunch of buffet. Feestverhuur Didam zorgt dat het van a tot z een succes wordt.
Refresh.

Contacteer ons