Op zoek naar catering didam?

 
catering didam
Welkom Keurslager Patrick Teunissen.
Bekijk onze schotels. Al onze salades komen uit eigen keuken, zowel de schepsalades voor op een toastje als onze maaltijdsalades. Gemaakt in eigen keuken én rijkelijk gevuld met uitsluitend verse ingrediënten. Bekijk onze saladeschotels. 6942 BM DIDAM 0316-22 55 82.
Nieuwe naam: Reulink catering en Verhuur complete verzorging particulier of zakelijk.
Of het nu gaat om de aankleding en verzorging van een complete bruiloft of evenement, alleen de catering of verhuur van feesttenten en partybenodigdheden of een uitgebreide zakelijke lunch of buffet. Feestverhuur Didam zorgt dat het van a tot z een succes wordt.
Cafetaria mini-resto Trefpunt Didam.
Trefpunt Didam heeft een heerlijk assortiment overwerkmaaltijden. Om hieraan te voldoen heeft Trefpunt Didam Catering concept in het leven geroepen. Dit concept is speciaal op bedrijven afgestemd en varieert van lunch tot overwerkmaaltijden. Aardappel Vlees/Vis Groenten en een toetje, neemt u contact op voor alle mogelijkheden.
Catering Didam Slagerij Bles.
Dan zorgen wij ervoor dat uw favoriete hapjes of een compleet buffet op de gewenste locatie en dag voor u klaarstaan. Slagerij Bles zorgt voor catering op maat in Didam en Giesbeek. Slagerij Bles te Doetinchem, nabij Didam en Giesbeek, staat bekend als een verkoper van kwaliteitsvlees, maar ook voor catering kunt u bij ons terecht.
Catering Didam een specialist in de regio wellingcatering.nl.
U heeft geen artikelen om te vergelijken. Catering Didam uw specialist in de regio. Catering Didam is voor ons een thuiswedstrijd aangezien wij als catering specialist in de gehele regio De Liemers uw feest of receptie compleet kunnen maken. Kijk gerust eens naar ons onderstaande aanbod van bijzondere producten en of diensten.
Refresh.
AnnoNu Catering.
Wij verzorgen op iedere plaats uw catering, Zevenaar, Duiven, Didam, Arnhem, de Liemers en ver daarbuiten. U vindt op deze site verschillende suggesties om uw evenement tot een ware beleving om te toveren. Vormgegeven met een van onze spannende buffetten of een heerlijk stukje vermaak.
Facebook.
By continuing to use our site, you agree to our cookie policy. Email or Phone. Keep me logged in. Forgot your password? Sorry, this content isnt available right now. We have implemented additional security features that require you to log in to Facebook to view this page from Belgium.
Restaurants in Didam met catering Eet.nu.
Restaurants in Didam met catering. Alle Restaurants in Didam met catering. Uit eten in Didam? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Catering De Bourgondiër.
Menu D: Stokbrood met kruidenboter Rundvleessalade Tonijnsalade Sukadevlees Zalm Varkenshaas Gebakken aardappelen met spek ui en champignons Rauwkost Witlof met ham en kaassaus Fruitsalade Aardbeien en bitterkoekjes bavarois. Prijs per persoon 1975., Bezorgen het laten bezorgen van catering is alleen in overleg mogelijk. Wehl, Kilder, Beek, Didam.
Catering door Plok Partycentrum Plok Didam.
Specialist in catering, hapjes buffetten, buffetten, salades en koude en warme buffetten. Zevenaar, Arnhem, Doetinchem, Duiven, Velp, Doesburg, Didam, Wehl, en s Heerenberg. Elke gelegenheid heeft zo zn specifieke eisen en dat is onze specialiteit. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u om gezamenlijk alle mogelijkheden door te nemen.

Contacteer ons