Op zoek naar catering venlo?

 
catering venlo
Refresh.
Heidi's' Catering Venlo.
Heidi's' Catering Op de Leues 5, 5926 VJ Venlo. Venlo Traprenovatie Op de Leues 37, 5926 VJ Venlo. Raedts Op de Leues 21, 5926 VJ Venlo. Lamers IT Op de Leues 71, 5926 VJ Venlo. Laatste tien inschrijvingen in Venlo.:
Try Thai.
Na 5 leerzame en leuke jaren wilden wij vanuit ons huis aan de slag gaan om Thaise catering te verzorgen, maar er was nog veel werk en verbouwing nodig om dit te realiseren. Eind 2012 verhuizden wij met Try Thai naar Cafe De St1 in de binnenstad van Venlo.
Catering Casa Italia.
Casa Italia biedt tongstrelende Italiaanse catering op maat voor elke gelegenheid. Vanaf 20 personen, helemaal aangepast aan uw wensen verzorgen wij authentieke Italiaanse buffetten. Wij bieden u de mogelijkheid uw eigen authentieke Italiaanse buffet samen te stellen en natuurlijk vullen wij dit graag aan met een goede wijn of prosecco uit onze collectie. Wij bieden u de mogelijkheid om het door u samengestelde buffet te bezorgen op locatie. Alle warme gerechten worden geleverd in warmhoudpannen, wat u het gemak geeft zelf te bepalen wanneer u ervoor kiest het buffet te laten starten. Restaurant Casa Italia. 5911 KE Venlo.
Catering Venlo Van A tot Z verzorgd VanMelick.
Van Melick is dé specialist in catering. Wij verzorgen al jarenlang catering in Venlo en omstreken, de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Of het nu gaat om koffietafels, catering voor bruiloften en communies of bedrijfscatering, wij zijn uw partner voor een geslaagd en verzorgd evenement.
Home ExcellenZ Group.
Family catering is uw culinaire partner voor alle gelegenheden.
Family Catering is de ideale partner als het gaat om culinaire wensen voor uw bruiloft, verjaardag, communie en alle andere feesten. Wij richten ons op zowel particulieren als bedrijven in de gemeente Venlo en omgeving, met als doel u culinair te verwennen.
Catering vacatures in Venlo, werk, jobs Jobrapido.com.
Wat vind je van ons? Catering jobs in Venlo. Catering Zuid-nederland Limburg Noord-limburg Venlo. Fletcher Hotel Exploitaties B.V. Vakantie weekendhulp keuken. Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca? Dan is Fletcher Hotels op zoek naar jou!
Brasserie Retro in hartje Venlo feestlocatie kookstudio catering dinerlu.
Jodenstraat 49, Venlo. Op reservering v.a 15 personen. Op reservering v.a. Brasserie Retro is een modern concept midden in de binnenstad van Venlo. Kom genieten van een overheerlijke lunch, een wisselende 3 gangen keuzemenu voor slechts 2750, of een zondagsotnbijtbuffet met de familie.
Home Gordebeke Catering.
Bij Gordebeke catering bent U verzekerd van service, kwaliteit en een goede prijs. Een greep uit onze buffetten. Buffet De Kruisridder. De Kruisridder" / Na weken op reis geweest te zijn, moest de thuiskomst gevierd worden met een feestelijk maal.
Catering Venlo Daamen Party Design.
Daamen Party Design ontzorgt hier veel organisaties met luxe catering, prachtige verhuurmaterialen en complete feesten op maat. Een greep uit ons klantenbestand.: Gemeente Venlo Leolux Praktijkschool Het Wildveld Sunny Tom Bloemsierkunst Jan Grubben MFC Op Expeditie Waterschapsbedrijf Limburg Blariacum College CAS Exhibition Partners Mareco Kunststoffen BV Kaneman Entertastement DSM OCE Novotel Van der Valk Limburgs Landschap.

Contacteer ons