Op zoek naar catering venlo?

 
catering venlo
Catering vacatures in Venlo NationaleVacaturebank.nl.
Catering vacatures in Venlo. 4 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk als catering in Venlo. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Catering Venlo, Tegelen, Arcen, Helden.
Catering regio Venlo. Catering Venlo, Tegelen, Arcen, Helden. Catering Limburg regio Venlo. Catering verzorgt uw volledig feest tot in de puntjes. Vanaf de voorbereiding denken wij met u mee en adviseren wij u graag over de invulling en uitvoering van uw gelegenheid.
Pizza op locatie Venlo Catering Italiaanse specialiteiten.
Maak dan nu kennis met pizza op locatie van Bellomo! In Venlo kunnen wij de catering van uw feest compleet maken, met onze gezellige pizzawagen! U en uw gasten kunnen genieten van verschillende smaken pizzas, smaken worden vooraf in overleg bepaald.
Try Thai.
Na 5 leerzame en leuke jaren wilden wij vanuit ons huis aan de slag gaan om Thaise catering te verzorgen, maar er was nog veel werk en verbouwing nodig om dit te realiseren. Eind 2012 verhuisden wij met Try Thai naar Cafe De St1 in de binnenstad van Venlo.
DC Catering Events Venlo.
Laat u informeren over de mogelijkheden: info@highteawereld.nl. Of neem contact met ons op. High tea catering regio Den Helder. De kracht van DC Catering is het leveren van kwaliteit op elk gewenste locatie. 5916 PG Venlo. Zelf een review plaatsen.
Ton Hendrikx.
Speciaal voor al uw partys en legio andere cateringactiviteiten hebben wij deze website ontwikkeld, zodat wij u als bedrijf of particulier optimaal van dienst kunnen zijn. Sinds 1992 zijn wij actief bezig als partyservice met de catering en traiteursactiviteiten voor particulieren en bedrijven.
Maaltijdbezorging maaltijdservice Venlo.
Uitgekookt Maaltijdservice, BBQ, Catering en Verhuur. Veelgestelde vragen Maaltijdservice. Veel gestelde vragen maaltijdservice. Veelgestelde vragen Catering/Partyverhuur. Best getest bij Vara Kassa! Thuisbezorgd wanneer u wilt! Wij doen de afwas voor u! Onze 5 beloftes.: 200 gram verse groenten per maaltijd. Geen kunstmatige toevoegingen, wel verse ingrediënten! Door onze vakkundige chefs bereid en 5 dagen vers in de koelkast! Veel keus, elke week 20 nieuwe gerechten. Wij volgen de seizoenen! Uw bezorger met persoonlijke benadering denkt met u mee! Géén vaste verplichtingen. Geen doorlopende afnemingsverplichtingen, u bepaalt wanneer u bestelt! Maaltijdservice in Venlo.
Catering Casa Italia.
Casa Italia biedt tongstrelende Italiaanse catering op maat voor elke gelegenheid. Vanaf 20 personen, helemaal aangepast aan uw wensen verzorgen wij authentieke Italiaanse buffetten. Wij bieden u de mogelijkheid uw eigen authentieke Italiaanse buffet samen te stellen en natuurlijk vullen wij dit graag aan met een goede wijn of prosecco uit onze collectie. Wij bieden u de mogelijkheid om het door u samengestelde buffet te bezorgen op locatie. Alle warme gerechten worden geleverd in warmhoudpannen, wat u het gemak geeft zelf te bepalen wanneer u ervoor kiest het buffet te laten starten. Restaurant Casa Italia. 5911 KE Venlo.
Restaurant Lanterna Heilige Geeststraat 26 te Venlo 077 3510396 info@lanternavenlo.nl.
Eventueel is een combinatie van koud en warm buffet ook bespreekbaar., informeer bij ons naar de mogelijkheden. Het minimaal aantal personen voor een catering op locatie is 15 personen. Wij brengen gekoeld en/of warm buffet alleen in Groot-Venlo Belfeld t/m Arcen. Lanterna Italiaans restaurant. Heilige Geeststraat 26 5911 JA Venlo.
Restaurants in Venlo met catering Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Gezellig dineren in Venlo? Hieronder een overzicht van restaurants in Venlo met catering. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 18. alle restaurants opnieuw zoeken kleiner/groter gebied. Venlo 5km 30. Venlo 10km 43.
Welkom bij CS Catering.
Welkom bij CS Catering, hét bedrijf voor uw catering in Venlo en omstreken. Een opening, receptie, vergadering of lunch. Een trouwerij, verjaardag, communie of zomaar een feestje. Bij welke gelegenheid dan ook; zakelijk of particulier.; CS Catering staat voor u klaar!

Contacteer ons