Resultaten voor catering venlo

 
catering venlo
Catering Restaurant Boca Venlo.
VITAM.
Het is onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl. Als jonge en eigentijdse cateraar hebben we onze eigen passie voor eten en drinken ontwikkeld. Vertrouwen en ondernemerschap op locatie vormen de basis van onze dienstverlening.
Partycatering Venlo ThePerfectWedding.nl.
El Mundo de las Tapas. 13 Heerlijk Hecht. 12 GrillnSmoke BBQ Catering. La Dolce Barista. 8 Eten van een Lekkere Tafel. Catering in Venlo vind je hier! Lees deel ervaringen over deze adresjes en neem direct contact met ze op.
Mundano Catering n Culinaire wereldreis bij u thuis!
We organiseren verschillende gezellige kook eetavonden en we nodigen een paar bijzondere foodgasten uit aan onze tafel fornuis. Meer info volgt! Hou ook onze Facebookpagina in de gaten. Mundano Catering Cooking. Tel: 06 20915845. Facebook: Mundano Catering Cooking. MUNDANO CATERING COOKING.
Welkom bij CS Catering.
Welkom bij CS Catering, hét bedrijf voor uw catering in Venlo en omstreken. Een opening, receptie, vergadering of lunch. Een trouwerij, verjaardag, communie of zomaar een feestje. Bij welke gelegenheid dan ook; zakelijk of particulier.; CS Catering staat voor u klaar!
The Scelta Kitchen in Venlo zoekt Kitchen Chef Banquets Catering Kokswereld.
Kitchen Chef Banquets Catering. The Scelta Kitchen in Venlo zoekt Kitchen Chef Banquets Catering Type horeca bedrijf. 9 november 2015. Vanwege een flinke groei en interne ontwikkelingen willen we ons team graag uitbreiden met een KITCHEN CHEF Banquets Catering M/V.
Catering Casa Italia.
Casa Italia biedt tongstrelende Italiaanse catering op maat voor elke gelegenheid. Vanaf 20 personen, helemaal aangepast aan uw wensen verzorgen wij authentieke Italiaanse buffetten. Wij bieden u de mogelijkheid uw eigen authentieke Italiaanse buffet samen te stellen en natuurlijk vullen wij dit graag aan met een goede wijn of prosecco uit onze collectie. Wij bieden u de mogelijkheid om het door u samengestelde buffet te bezorgen op locatie. Alle warme gerechten worden geleverd in warmhoudpannen, wat u het gemak geeft zelf te bepalen wanneer u ervoor kiest het buffet te laten starten. Restaurant Casa Italia. 5911 KE Venlo.
Catering in Venlo e.o. Cabooter Facility catering.
Cabooter facility biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw catering te organiseren. We weten dat de juiste catering op het juiste moment een prima sfeer binnen de muren van uw organisatie, bedrijf, instelling of woning kan creëren. Cabooter Facility kan de rol van gastheer.
Restaurants in Venlo en omgeving met catering Restaurants.nl.
VENLO en omstreken RESTAURANTS MET CATERING. INLOGGENAANMELDEN Gezellig dineren in Venlo en omgeving? Hieronder een overzicht van restaurants in Venlo en omgeving met catering. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst.
Family catering is uw culinaire partner voor alle gelegenheden.
Family Catering is de ideale partner als het gaat om culinaire wensen voor uw bruiloft, verjaardag, communie en alle andere feesten. Wij richten ons op zowel particulieren als bedrijven in de gemeente Venlo en omgeving, met als doel u culinair te verwennen.
Oui! Sans Gluten Home.
Ook verkrijgbaar in kleine broodjes, handig voor onderweg of als je bij iemand anders gaat eten. P r oefpa k ket om de producten van Oui! Sans Gluten te proberen Het proefpakket bestaat uit een hartig, bruin, wit, suiker rozijnenbroodje, een cakeje en 2 soorten koekjes.

Contacteer ons