Resultaten voor catering venlo

 
catering venlo
Alle catering in Venlo, overzicht van 17 bedrijven over catering in Venlo.
Catering in Venlo. Sinar Indonesische Catering Reizen. Sinar Indonesische Catering Reizen gevestigd in Venlo. Naast het verzorgen van catering en eveneme. Trefwoorden van Sinar Indonesische Catering Reizen: catering, catering, evenementen, Indonesisch, groepsreizen, partyservice, eten, reizen, Indonesië. 077-3822016, Heggeroosstraat 12, 5925BH in Venlo.
Catering Casa Italia.
Casa Italia biedt tongstrelende Italiaanse catering op maat voor elke gelegenheid. Vanaf 20 personen, helemaal aangepast aan uw wensen verzorgen wij authentieke Italiaanse buffetten. Wij bieden u de mogelijkheid uw eigen authentieke Italiaanse buffet samen te stellen en natuurlijk vullen wij dit graag aan met een goede wijn of prosecco uit onze collectie. Wij bieden u de mogelijkheid om het door u samengestelde buffet te bezorgen op locatie. Alle warme gerechten worden geleverd in warmhoudpannen, wat u het gemak geeft zelf te bepalen wanneer u ervoor kiest het buffet te laten starten. Restaurant Casa Italia. 5911 KE Venlo.
Welkom bij CS Catering.
Welkom bij CS Catering, hét bedrijf voor uw catering in Venlo en omstreken. Een opening, receptie, vergadering of lunch. Een trouwerij, verjaardag, communie of zomaar een feestje. Bij welke gelegenheid dan ook; zakelijk of particulier.; CS Catering staat voor u klaar!
Restaurants in Venlo met catering Eet.nu.
Restaurants in Venlo met catering. Alle Restaurants in Venlo met catering. Uit eten in Venlo? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Excellenz-group Uw Catering Eventpartner in Venlo en omstreken.
Ook voor catering op locatie zijn wij jouw partner! Verhuur van foodcontainers, meubilair stretchtenten en nog veel meer! We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Refresh.
Home Gordebeke Catering.
Bij Gordebeke catering bent U verzekerd van service, kwaliteit en een goede prijs. Een greep uit onze buffetten. Buffet De Kruisridder. De Kruisridder" / Na weken op reis geweest te zijn, moest de thuiskomst gevierd worden met een feestelijk maal.
Home YamYam Catering Venlo.
Party Cateringservice Ton Hendrikx V.O.F. in Venlo Catering Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Catering en Maalti. Monseigneur Nolensplein 53. El Mundo de las Tapas. Burgemeester Conraetzstraat 23. Aanverwante rubrieken in Venlo. 2016 Telefoonboek B.V. personen en bedrijvengids van Nederland! Via onze website maken wij gebruik van cookies en scripts voor een betere werking van de website.
Try Thai.
Na 5 leerzame en leuke jaren wilden wij vanuit ons huis aan de slag gaan om Thaise catering te verzorgen, maar er was nog veel werk en verbouwing nodig om dit te realiseren. Eind 2012 verhuizden wij met Try Thai naar Cafe De St1 in de binnenstad van Venlo.
Welkom bij Catering Vousten! Catering Vousten.,
Welkom bij Catering Vousten! Welkom bij Catering Vousten, catering voor elke smaak en elk budget in de regio Venlo. Wij kunnen voor u een feest of partij groot of klein verzorgen. Onze website geeft u een indruk van de diverse gerechten en buffetten die wij aanbieden.

Contacteer ons