Op zoek naar catering weert?

 
catering weert
Friture de Köster Cafetaria Catering Weert.
Hiernaast was men altijd al actief in de catering. Hier kan men terecht voor koude en warme buffetten van 5 tot 200 personen. We wensen u veel plezier op onze website en hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze zaak. Met vriendelijke groet, PatrickChristel, en Luuk Maes. WEGENS VAKANTIE ZIJN WIJ GESLOTEN VAN 31 JULI T/M 13 AUGUSTUS. VANAF DINSDAG 14 AUGUSTUS STAAN WIJ WEER VOOR U KLAAR. Cafetaria/Catering de Köster Kruisstraat 7 6006 ZJ Weert 0495 537 333.
Refresh.
Restaurants in Weert met catering Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Weert met catering. Alle Restaurants in Weert met catering. Uit eten in Weert? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Refresh.
Gielen Catering Cooking V.O.F. Weert Oozo.nl.
De vennootschap onder firma Gielen Catering Cooking V.O.F. is gevestigd op Kerkstraat 117 te Weert en is actief in de branche Eventcatering. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 56936729 en is gelegen in Keent in de gemeente Weert.
Catering Gouda Het Wapen van Degenkamp. Catering Gouda Het Wapen van Degenkamp.
Warme buffetten verzorgde bbq catering of tapas catering. Thema buffetten high tea catering. Ons koude buffet bestaat uit heerlijke salades en verschillende vissoorten en stokbrood. Bij het warme buffet kunt u bijvoorbeeld kiezen uit captains diner, maar wij maken ook echte Hollandse stamppotten.
Catering Friture de Koster Weert.
Wij bezorgen onze catering alleen in de gemeente Weert. Bekijk hier onze algemene voorwaarden. Cafetaria/Catering de Köster Kruisstraat 7 6006 ZJ Weert 0495 537 333. Designed by VNF Design. Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Catering in Weert? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Weert door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met liefde bereid door onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!
live cooking, catering, amuses, partyservice.
Vertel ons uw wensen en samen met u voeren wij ze uit. Klik hier om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Volg ons op Facebook. Italiaanse dag 18 juni 2016. Italiaanse dag Weert 6 juni 2015. MESSCHERP CATERING INFO.
Traiteur en Catering Saes Groenten en Bloemen Weert.
Welkom op onze Traiteur en Catering afdeling.: Wij zijn nog hard aan het werk voor meer winkelplezier. Kom dus geregeld eens op bezoek. een echte Hollandse uitdrukking. Wij houden van een gezellige sfeer. Maar is dit altijd mogelijk? Als het aan ons ligt wel: Wat dacht u van onbezorgd genieten. Wij nemen u al het werk uit handen met o.a. onze compleet verzorgde BBQ's. Van het vlees, vis, stokbrood, salades, sauzen, kruidenboter borden en bestek en de BBQ met gas. Alles kan voor u geregeld worden. Voor dagen met iets minder zonnig weer bevelen wij onze heerlijke smulstenen aan. Maar liefst 5 verschillende soorten. Even in de oven en klaar. Binnenkost is er ook de mogelijkheid om de lekkerste GOURMET/FONDUE, STEENGRIL EN WOK-schotels via onze webshop te bestellen! Deel deze pagina.: Classic Vlees BBQ. Premium Vlees BBQ. Excellent Vlees BBQ. Kids Vlees BBQ. BBQ Menu Compleet. BBQ en Gas incl. Huur borden en bestek. Bezorgen op ZONDAG. Huur borden en bestek. Gourmet Vlees Standaard. Gourmet Vlees Gemarineerd. Uw winkelwagen is nog leeg. Saes Groenten en Bloemen. 6006 AD Weert.
Peter Pan Catering Avontuurlijk smakelijk.
Inmiddels is Peter Pan Catering een begrip en zorg ik voor passende catering bij feesten en partijen. Op deze site kunt u kennismaken met een aantal standaard buffetten. U kunt het avontuurlijk maken door een nieuw Peter Pan buffet te laten samenstellen, afgestemd op uw wensen.

Contacteer ons