Op zoek naar catering zutphen?

 
catering zutphen
Catering in Zutphen: laat u ontzorgen De Buffetten Boer. Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
De catering service van De Buffetten Boer ontzorgt u van A tot Z. Wij regelen maar al te graag uw catering in Zutphen. Onze buffetten zijn van ambachtelijke kwaliteit en worden geleverd voor een lage prijs! Catering met De Buffetten Boer betekent.:
Catering Zutphen: Hapjes Tapas Buffet.
Partycateraar Van Marle, Uitgekookt, is al jaren een begrip op het gebied van catering in Zutphen. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten, hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea arrangementen.
Maal op Maat Catering Zutphen De beste catering voor elke gelegenheid!
Mirjam is geboren in een echte horecafamiliena, een studie rechten rolde zij toch de horeca in, waar zij de liefde voor het vak en natuurlijk de liefde voor Antwan in combinatie bracht door naast Antwan de duizendpoot te worden van Catering Zutphen.
Catering Zutphen Catering Zutphen De beste catering voor elke gelegenheid!
Catering Zutphen is natuurlijk niet alleen Antwan en Mirjam. Met een vast team wordt ervoor gezorgd dat iedere maaltijd, buffet, lunch een feest wordt. Ieder onderdeel van ons bedrijf is belangrijk. Antwan werkt met passie en gedreven liefde voor het vak.
Catering in Zutphen? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Zutphen. Catering in Zutphen door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met liefde bereid door onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!
Catering op locatie in Zutphen Witkamp Laren Gelderland.
Wij weten als geen ander wat er nodig is om uw feest op locatie in Zutphen tot een culinair succes te maken. Catering Witkamp heeft ervaring in het verzorgen van feesten en diners van 25 tot wel 2000 personen in Zutphen.
Welkom bij catering de Smaak in Zutphen. Catering De" Smaak" Zutphen.
Catering De" Smaak" Zutphen. Ga naar de inhoud. Welkom bij catering de" Smaak" in Zutphen. Evenementen, Jubilea, Trouwerijen, Vergaderingen. Dit zijn allemaal gelegenheden waarvoor wij heerlijke hapjes en salades verzorgen. Catering de" Smaak" is verfrissend, flexibel, compleet en g eroutineerd maar altijd creatief en vernieuwend.
Catering Zutphen wint De Korf.
Catering Zutphen wint De Korf. Mirjam en Antwan Berntssen mogen zich met hun bedrijf Catering Zutphen tot en met 22 november 2015 Maatschappelijk Betrokken Onderneming van het jaar noemen. Dit meldt de Stentor. Catering Zutphen wint De Korf. De prijs, die officieel De Korf heet, kreeg het echtpaar op De Beursvloer in Zutphen uitgereikt.
Catering via het Genietcafe Genietcafé Zutphen.
Maatwerk, details en persoonlijke aandacht zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Dit geldt uiteraard ook voor de service Private Dining; een heerlijke, door Catering Zutphen verzorgde, culinaire avond in een persoonlijke sfeer. Catering Zutphen is een professioneel bedrijf, waar kwaliteit en service voorop staan.
De Ruif Catering Zutphen Totale service in catering en events.
Bruiloften en partijen. De Ruif maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. 7207 BH Zutphen. Tel: 0575 51 19 22. BTW: NL 8018.52.481.B01. Volg ons op Facebook. 2018 De Ruif Catering en Evenementenorganisatie. Website laten maken door Avancé Communicatie.
Catering Zutphen Uitjethuis Kok aan huis catering.
Eelco maakt uitsluitend gebruik van verse producten in seizoen. Zijn favoriete keuken is Hollands/ Frans, zijn presentatie verfijnt. Uitjethuis Zutphen verzorgt catering in Overijsel en Gelderland; in o.a. Zutphen, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. Van Hallstraat 28 f 7204 JX Zutphen.

Contacteer ons