Meer resultaten voor kok aan huis

 
kok aan huis
Kok aan huis Robert's' Cuisine.
Kok aan huis. Kok aan huis. Robert, de chef-kok, is fan van de klassieke Franse keuken. Om zijn unieke twist aan de Franse keuken te geven voegt hij hier een mediterraans tintje aan toe om de beste smaakbeleving te creëren.
Kok aan huis in Utrecht en omgeving Keukenvuur.
U kunt de kok aan huis reserveren vanaf 6 personen, waarbij onze chefkok 3 uur aanwezig is voor de bereiding en bediening. U kunt al gebruik maken van de luxe van onze privékok voor slechts 75 per persoon excl. reisvergoeding en btw.
Kok aan Huis Stitswerd De Goede Gids.
Home Stitswerd Kok aan Huis. Kok aan Huis catering. Akkemaweg 4 9999 XL Stitswerd Website T. Openingstijden Vandaag: gesloten. Hier vind je. Kok aan Huis: Binnenkort" vertellen we hier meer over ons restaurant. We vinden het leuk dat je ons gevonden hebt en we hopen dat onze keuken je aanspreekt.
Kok aan huis Foodfellas Catering Groningen Friesland.
Waar staan we voor. Selecteer een pagina. Kok aan huis. Kok aan huis. Onderstaand menu is een voorbeeld van wat wij bij u thuis in uw keuken kunnen bereiden. De prijzen zijn inclusief servies, bestek, tafellinnen, glaswerk, kok en bediening.
Kok aan huis Catering Den Haag Diner thuis.
Kok aan huis. Niets is zo intiem als gezellig thuis met vrienden of familie te genieten van een heerlijk diner. Wat echter nog prettiger zou zijn is als al uw zorgen hiervoor uithanden genomen zouden worden. Dat kan bij NJ-Cook4You Catering.
VIS.-Kok-aan-Huis.
Dat doet de VIS.-Kok-aan-Huis. Kunt u met uw gasten aanschuiven aan tafel en wij doen de rest. Indien gewenst doen wij zelfs de afwas en serveren wij de maaltijd uit. Een passend wijnarrangement bij de gerechten kunnen wij ook verzorgen.
Kok aan huis Lust Catering Breda, Rijen, Made, Oosterhout, Tilburg.
Of misschien wil je een keer indruk maken op je gezelschap met een dinner uit eigen keuken. Met een Kok aan huis is dit allemaal mogelijk, bij Lust Catering zorgen wij er namelijk voor dat jij optimaal kan genieten van het gezelschap in je eigen huis!
UitjeThuis Kok aan huis catering op locatie.
Of het nou gaat om een diner voor vier of een grote groep van honderd gasten telkens staan wij garant voor een unieke culinaire ervaring, volledige gastvrijheid en een persoonlijke benadering. De kok aan huis verzorgt met enthousiasme en toewijding graag de catering van uw diner, tapas, barbecue, borrel of buffet.
Kok aan huis Walking dinner Achterhoek Catering Heerlijke eten.
Home Catering Kok aan Huis. Lekker tafelen thuis met uw eigen kok in de keuken? Wij verzorgen diverse soorten diners op locatie. Dat wil zeggen wij gebruiken uw keuken en bereiden daar een heerlijk diner voor u en uw gasten.
WELKOM Chef Arrive Chef kok aan huis prive kok inhuren.
Welkom bij Chef Arrivé. PRIVÉ KOK AAN HUIS. WIJ WETEN DAT EEN GOED DINER VERZORGEN EN GASTEN ONTVANGEN HARD. WIJ NEMEN DAT GRAAG VAN U OVER. Aad is de kok aan huis achter Chef Arrivé. Aad is een allround chef met de nodige ervaring en opleidingen die.
Kok aan huis Chambre d'hotes' bio Beesel.
3-gangen voor hoofd en nagerecht of alleen een hoofd gerecht, of 2 gangen. Bio-Kok aan huis. Laat u verwennen door het Pure koken van Leon uw Bio kok aan huis. Een geheel verzorgd diner in uw eigen huis. Geen hoofdbrekens over de menusamenstelling.

Contacteer ons