Resultaten voor catering ijsselstein

 
catering ijsselstein
Nieuwsoverzicht: Wow! Vermaat Groep catering voor 390 miljoen verkocht.
Cateringbedrijf Vermaat Groep komt in Zwitserse handen. Kees Vermaat en zijn neef Paul Vermaat hebben het familiebedrijf uit IJsselstein deze week verkocht aan investeringsmaatschappij Partners Group uit Zug, naar verluidt voor 390 mln. De horecaonderneming, die zichzelf in zijn jaarverslag aanprijst als marktleider in ziekenhuizen en musea, behaalde in 2014 een omzet van 110 mln, 27 mln meer dan in het voorgaande jaar.
Catering HappyFood IJsselstein.
Catering in IJsselstein e.o. Heeft u een feestje of partij? Bij ons bent u op het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor een eenvoudige en smakelijke koude schotel, maar ook voor de verzorging van een compleet buffet. Zowel koud, warm als gecombineerd.
Vermaat.
Produktieweg 1, 3401 MG IJsselstein 030 688 0181. Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen. Versturen Verplichte velden. Deze gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en worden alleen een korte tijd in onze mailbox bewaard.
Catering in Ijsselstein? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Ijsselstein. Catering in Ijsselstein door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met een persoonlijk tintje van onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!
Voor uw groot en kleinschalige catering in IJsselstein Antoine Catering.
Bij Antoine Catering verzorgen we met liefde de catering voor uw aangelegenheid in IJsselstein Of u het nu grootschalig met een uitgebreid buffet of een barbecue wilt aanpakken of liever een kleinschaligere catering hebt in de vorm van een lunch of lekker hapjes.
Schep catering Recreatie de Batuwe Catering in Lopik.
Online afspraak maken. Onze catering wordt tot in de details voor u verzorgd, zowel zakelijk als particulier. U zorgt voor de gezelligheid, wij voor de rest! Wij bieden het volgende aan voor en tijdens uw catering.: Gerechten worden mooi gepresenteerd.
Catering Lopik De Vuurtoren: van barbecuepakket tot smulbuffet.
Wij zijn als cateringbedrijf actief in Lopik en omstreken, waaronder IJsselstein, Schoonhoven en de regio rondom Utrecht. Bestel uw catering. Geef uw bestelling door aan De Vuurtoren! Het is al weer enige tijd geleden dat wij de catering hebben laten verzorgen.
VMT Vakblad voor de voedingsmiddelenindustrie.
Niets missen van VMT.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief! Ik ga akkoord met het ontvangen van vakinformatie op mijn interessegebieden van de titels van Vakmedianet en heb kennis genomen van het Privacy en Cookie Beleid van Vakmedianet groep.
Catering Lopik NatuurLek.
Wilt u broodjes laten bezorgen voor een bedrijfslunch, een BBQ huren voor een familiefeest met bijhorende hapjes en drankjes, of zelfs complete verzorging van uw evenement uit handen geven? In Lopik vindt u een cateraar, die kan leveren wat u zoekt.
Tasty Times Catering IJsselstein TASTY TIMES.
Home.
Daarnaast staan duurzaam ondernemen en biologische producten hoog op onze agenda. We selecteren bij voorkeur producenten en leveranciers die duurzaam ondernemen. En het is onze ambitie om een assortiment te voeren dat voor minimaal 50 procent uit biologische producten bestaat. 3401 MG IJsselstein.

Contacteer ons