Op zoek naar catering leeuwarden?

 
catering leeuwarden
Cateraar in Leeuwarden catering-info.nl.
Foeke Sjoerdswei 26, Leeuwarden. Online Catering Nederland Hapjes en Buffet, BBQ, LunchTapas, Leeuwarden regio Leeuwarden. Voor Hapjes, buffetten, tapas, catering, borrelhapjes, hapjesbuffet een buffet warm of koud barbecue, op uw verjaardag, receptie, bedrijfsfeest, bruiloft, tuinfeest, op. Van Huize Cateraars Hempens.
catering leeuwarden.
Catering en Evenementen in Leeuwarden zijn hierdoor met succes verzekerd. Catering bezorging Leeuwarden. Door de ligging van Friesland Catering kan zij u buffetten, salades, barbecue, broodjes vers en snel bezorgen in Leeuwarden, Buitenpost, Sneek, Bolsward, Heerenveen, Franeker en alle andere plaatsen in Friesland."
BBC-Leeuwarden in Catering en Party Service Onder de Luifel.
Onder de Luifel is al ruim 50 jaar een begrip in Leeuwarden als het gaat om catering. Ooit gestart als proeflokaal van de Friese Zuivelbond aan de Stationsweg en inmiddels de cateraar van Leeuwarden en alweer 10 jaar gevestigd aan de Balthasar Bekkerwei in Leeuwarden.
Catering en horecamedewerker gezocht in hartje centrum Leeuwarden parttime YoungCapital.
Lees dan snel verder! Voor een magische plek in het hart van Leeuwarden zijn we op zoek naar een catering en horecamedewerker. Jij zult van maandag tot en met vrijdag de catering gaan opzetten en verzorgen voor de scholieren in het culturele centrum.
Cateringbedrijf Cadenza in Leeuwarden Catering Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Cateringbedrijf Cadenza Leeuwarden. Foeke Sjoerdswei 26 8914BH Leeuwarden. Bedrijf nu anoniem bellen.: Waarom anoniem bellen? Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden.
Bakkerij in Leeuwarden, verse broodjes met beleg en catering Broadsje Bakker.
De Broadsje Bakker in Leeuwarden is al meer dan zestien jaar een begrip in Leeuwarden. De gezellige en knusse Kleine Kerkstraat in het centrum van Leeuwarden is in zowel 2010 als 2013 uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland! Maandag 0800: 1800.:
Catering laten verzorgen in Leeuwarden Hapsalons.
Organiseer je een verjaardag, huwelijk, jubileum, receptie, bedrijfsfeest of ander evenement in Leeuwarden of omgeving? In Leeuwarden vind je de volgende cateringbedrijven. Afhalen in Leeuwarden 173. Bezorgen in Leeuwarden 132. Catering in Leeuwarden 11. Online eten bestellen in Leeuwarden 75.
Catering Leeuwarden Friesland.
Compleet cateringbedrijf in Friesland. Een variƫteit aan culinaire verwennerijen. Koken met passie. Puur vakmanschap: het team van Cadenza. Prikkelt de zintuigen. Smaak en kwaliteit. Vergaderen en eten. Op de werkvloer. Cadenza Catering Foeke Sjoerdswei 26. 8914 BH Leeuwarden T 058 213 213 8.
Catering Leeuwarden Cateraar Onder de Luifel.
Als wij uw catering verzorgen, kan u met een gerust hart adem halen. Onder de Luifel zorgt dat elke catering van top tot teen in orde is! Wij stellen een arrangement samen op basis van uw wensen, doelstellingen en budget. Sober of vrolijk, klein of grootschalig alles is mogelijk. Onder de Luifel heeft in Leeuwarden een groot aantal locaties tot haar beschikking waar evenementen gehouden kunnen worden.
Ottoman Catering Kookstudio.
Ottoman Catering Kookstudio is een cateringbedrijf in Leeuwarden. Wij leveren buffetten in een verrassende kookstijl, net even anders en met een mondiaal tintje. Goed luisteren en meedenken in de wensen van de opdrachtgever vinden wij belangrijk in het verlenen van een passende offerte en service.
Restaurants in Leeuwarden met catering Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Catering in Leeuwarden? Hieronder een overzicht van restaurants in Leeuwarden met catering. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 32. alle restaurants opnieuw zoeken kleiner/groter gebied. Leeuwarden 5km 63.

Contacteer ons