Meer resultaten voor catering leeuwarden

 
catering leeuwarden
Catering in Leeuwarden Betaalbare Catering.
Tevreden zakelijke gebruikers.: Hoe kiest u de beste catering in Leeuwarden. Hoe te werken met een cateringbedrijf. Eten is een integraal onderdeel van elk feest, vandaar dat deze zorgvuldig uitgekozen dient te worden. Maar hoe kiest u de beste catering in Leeuwarden?
Betaalbare Cateraar WPCatering hapjesbroodjes, buffet dinerstamppot.,
WPcatering: Passie voor catering. Zoekt u een betaalbare professionele cateraar in Friesland? Dan bent u bij WPcatering aan het juiste adres. We verzorgen ontbijt, hapjes, salades en complete buffetten. Of het nu gaat om een feest, familiedagevenement, of gewoon een feestje thuis! Wij helpen u voor een geslaagd feestje. Kwaliteit vraagt naar meer. Wij maken ons champignon roomsaus nog van echte slagroom en draaien onze eigen gehaktballetjes. Een catering met verse ingrediënten van de groenteboer en slager. Graag maken we een passende offerte en komen eventueel vrijblijvend bij u langs om de wensen te bespreken. Eigen wensen inbrengen, geen probleem. Vraag een offerte aan via willy@wpcatering.nl. neem contact op. BEL 0513678111/ mob 06 20 27 65 92. nieuw ontbijt service. alles heerlijk vers. Catering in Friesland. Wij hebben catering bezorgt in Friesland o.a in Heerenveen, Joure, Steenwijk Bolsward, Drachten, Leeuwarden, Bakkeveen, Rijs, Ijlst, Wolvega, Oudehorn.,
Restaurants in Leeuwarden met catering Restaurants.nl.
home over ons vrijwaring privacy restaurateurs contact. LEEUWARDEN RESTAURANTS MET CATERING. INLOGGENAANMELDEN Catering in Leeuwarden? Hieronder een overzicht van restaurants in Leeuwarden met catering. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst.
Catering Turks Specialiteiten Restaurant Saray Leeuwarden.
Feest in eigen huis maar geen zin om lang in de keuken te staan? Wij verzorgen het graag voor u. Catering van Saray is mogelijk vanaf 10 personen. Catering in Leeuwarden? Of catering elders in Friesland? Wij verzorgen het graag!
Lekker Anders.
Sinds oktober 2012 kunt u ons vinden op de markt in Leeuwarden met vlees vleeswaren en grill aktiviteiten onder onze nieuwe bedrijfsnaam Lekker Anders. Vrijdag vindt u ons op het Zaailand en zaterdag op de markt bij de waag op de nieuwestad. Met een ruim assortiment. Ambachtelijke eigen fabrikaat vleeswaren. Worst soorten uit eigen worst makerij. Eigen fabrikaat vlug klaar producten. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook telefonisch doorgeven en eventueel laten bezorgen. Bel en bestel: 06 52 05 29 24. Markt en Slagerij. Lunch / broodjes. Voor zowel bedrijven als particulieren kunnen wij de lunch verzorgen. Van een broodje ham tot aan een compleet verzorgde lunch. Bijvoorbeeld luxe belegde broodjes, soepen, warme lunchgerechten en diverse dranken. Of ga voor de lunchbox: verschillende kleine broodjes belegd met luxe vleeswaren en hartige lekkernijen. Graag maken wij voor u een passende offerte op maat. Wij kunnen voor u een overheerlijke bbq verzorgen. Van kleine tot grote aantallen personen kunnen wij u bbq tot een succes maken. Wilt u onbezorgd genieten van een overheerlijke BBQ? Dat kan met de bbq catering van lekkker anders.
Restaurants in Leeuwarden met catering Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Catering in Leeuwarden? Hieronder een overzicht van restaurants in Leeuwarden met catering. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 32. alle restaurants opnieuw zoeken kleiner/groter gebied. Leeuwarden 5km 63.
catering leeuwarden.
Catering en Evenementen in Leeuwarden zijn hierdoor met succes verzekerd. Catering bezorging Leeuwarden. Door de ligging van Friesland Catering kan zij u buffetten, salades, barbecue, broodjes vers en snel bezorgen in Leeuwarden, Buitenpost, Sneek, Bolsward, Heerenveen, Franeker en alle andere plaatsen in Friesland."
Catering Leeuwarden Partyservice Buffetten BBQ Lunch Tapas.
Ook Leeuwarden staat op het lijstje van de Friezen elf steden. Een prachtig evenement waar ook Hapjes aan Huis bij zou kunnen helpen. Koek en Zopie maar ook de feesten om het evenement heen kunnen wij opfleuren met ons uitgebreid catering assortiment.
Brasserie Spiegelaar De plek voor lunch of diner in Leeuwarden.
Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, of lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad en kunt u onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.
Italiaanse catering en Partyservice Leeuwarden voor personeelsfeesten Italiaans Buffet.
Levering in heel Nederland! Home Italiaanse catering en Partyservice Leeuwarden voor personeelsfeesten. Naar wat voor catering bent u op zoek in Leeuwarden? Tapas Spaanse Catering. Partyservice voor alle personeelsfeesten in Leeuwarden. Zoekt u een Italiaanse Traiteur of Catering in Leeuwarden voor personeelsfeesten of thuis?
catering vacatures in leeuwarden Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
toon 0 resultaten. Jouw zoekopdracht voor catering in leeuwarden leverde geen passende vacatures op. Pas je zoekopdracht aan om meer resultaten te zien. Denk bijvoorbeeld aan.: Het verwijderen van één of meerdere filters. Pas de functietitel aan en controleer op spelfouten.

Contacteer ons