Meer resultaten voor catering leeuwarden

 
catering leeuwarden
Restaurants in Leeuwarden met catering Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Catering in Leeuwarden? Hieronder een overzicht van restaurants in Leeuwarden met catering. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 32. alle restaurants opnieuw zoeken kleiner/groter gebied. Leeuwarden 5km 63.
catering leeuwarden.
Catering en Evenementen in Leeuwarden zijn hierdoor met succes verzekerd. Catering bezorging Leeuwarden. Door de ligging van Friesland Catering kan zij u buffetten, salades, barbecue, broodjes vers en snel bezorgen in Leeuwarden, Buitenpost, Sneek, Bolsward, Heerenveen, Franeker en alle andere plaatsen in Friesland."
Refresh. Catering Leeuwarden Partyservice Buffetten BBQ Lunch Tapas.
Ook Leeuwarden staat op het lijstje van de Friezen elf steden. Een prachtig evenement waar ook Hapjes aan Huis bij zou kunnen helpen. Koek en Zopie maar ook de feesten om het evenement heen kunnen wij opfleuren met ons uitgebreid catering assortiment.
Brasserie Spiegelaar De plek voor lunch of diner in Leeuwarden.
Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, of lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad en kunt u onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.
Catering Bosporus.
Bent u op zoek naar een catering in de omgeving Leeuwarden dan bent u bij restaurant Bosporus aan het juiste adres. Restaurant Bosporus is een cateringsbedrijf die gespecialiseerd is in Turkse gerechten en hapjes. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van vele soorten luxe, betaalbare catering waaronder warme buffetten, salades, dessert en uiteraard nog veel meer.
Catering in Leeuwarden begint bij Cateraar.nl.
Caro Hoogeboom Catering. de Heuve Catering. Cuisine de Lien. PEC Party Exceptional Catering. Kok aan huis. Cateraars in Leeuwarden. de beste Cateraars voor uw Catering in Leeuwarden aan huis of op het werk. Voor u geselecteerd: de beste Cateraars in Leeuwarden.
Catering De Koperen Tuin Restaurant Grand Café Leeuwarden.
Catering is maatwerk, en daarom hebben wij geen kant-en-klare pakketen. Wel kan je inspiratie opdoen bij onze luncharrangementen of diner en buffetarrangementen. De mogelijkheden bespreken? Maak een afspraak! 8911 DE Leeuwarden. 058 21 31 100. Maandag 1000: tot 1800: uur.
10 beste cateraars in Leeuwarden. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5.
8911 KT Leeuwarden. 8911 KT Leeuwarden. 8911 KT Leeuwarden. 8911 KT Leeuwarden. Eetcafe Catering T Goede. 8911 KT Leeuwarden. 8911 KT Leeuwarden. 8911 KT Leeuwarden. 8911 KT Leeuwarden. Snackbar De" Centrale." 8911 KT Leeuwarden. Tekkelenburg Traiteur Rita. 8911 KT Leeuwarden.
Catering laten verzorgen in Leeuwarden Hapsalons.
Organiseer je een verjaardag, huwelijk, jubileum, receptie, bedrijfsfeest of ander evenement in Leeuwarden of omgeving? In Leeuwarden vind je de volgende cateringbedrijven. Afhalen in Leeuwarden 173. Bezorgen in Leeuwarden 132. Catering in Leeuwarden 11. Online eten bestellen in Leeuwarden 75.
Catering Turks Specialiteiten Restaurant Saray Leeuwarden.
Feest in eigen huis maar geen zin om lang in de keuken te staan? Wij verzorgen het graag voor u. Catering van Saray is mogelijk vanaf 10 personen. Catering in Leeuwarden? Of catering elders in Friesland? Wij verzorgen het graag!
Belegde Broodjes Verrassingsontbijten De Broodmand Leeuwarden.
Dit product staat reeds op uw wenslijst! Toevoegen aan wenslijst Product toegevoegd! Dit product staat reeds op uw wenslijst! Toevoegen aan wenslijst Product toegevoegd! Dit product staat reeds op uw wenslijst! Luxe ontbijten en Lunches in heel Friesland. 8912 AM Leeuwarden.

Contacteer ons