Op zoek naar catering leeuwarden?

 
catering leeuwarden
Catering Partyservice Onder de Luifel in Leeuwarden De Telefoongids.
Eigenaar van dit bedrijf? Catering Partyservice Onder de Luifel in Leeuwarden. add_review Ja Nee. Balthasar Bekkerwei 106, 8914BE, Leeuwarden. Buurt: Businesspark Leeuwarden. Schrijf als eerste een review. Al 50 jaar is Onder de Luifel hét adres in Noord Nederland voor partyservice en catering.
Catering Bosporus.
Bent u op zoek naar een catering in de omgeving Leeuwarden dan bent u bij restaurant Bosporus aan het juiste adres. Restaurant Bosporus is een cateringsbedrijf die gespecialiseerd is in Turkse gerechten en hapjes. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van vele soorten luxe, betaalbare catering waaronder warme buffetten, salades, dessert en uiteraard nog veel meer.
Personeelsfeesten Catering en Partyservice Leeuwarden Tapas.nl.
Personeelsfeesten Catering en Partyservice Leeuwarden. Hapjes op maat. Partyservice op uw personeelsfeest in Leeuwarden? Zoekt u een professionele partyservice in Leeuwarden en wilt u een keer wat anders dan de standaard bittergarnituur? Dan bent u bij Vinilux Catering Tapas.nl bij het juiste adres!
Restaurants in Leeuwarden met catering Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Catering in Leeuwarden? Hieronder een overzicht van restaurants in Leeuwarden met catering. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 32. alle restaurants opnieuw zoeken kleiner/groter gebied. Leeuwarden 5km 63.
Jupiter Restaurant en Cateringservice, Leeuwarden.
Login Lunch gemeente Leeuwarden. Catering en evenementen. Hidalgoweg 2, 8938 BA Leeuwarden, Telefoon 058 288 13 58 Maandag-Vrijdag 8.30 uur 18.00 uur // Zaterdag op aanvraag. Jupiter Catering, Zaalverhuur en Restaurant. Al meer dan 22 jaar verzorgt Jupiter op vakkundige wijze catering voor diverse evenementen.
Catering Leeuwarden Cateraar Onder de Luifel.
Als wij uw catering verzorgen, kan u met een gerust hart adem halen. Onder de Luifel zorgt dat elke catering van top tot teen in orde is! Wij stellen een arrangement samen op basis van uw wensen, doelstellingen en budget. Sober of vrolijk, klein of grootschalig alles is mogelijk. Onder de Luifel heeft in Leeuwarden een groot aantal locaties tot haar beschikking waar evenementen gehouden kunnen worden.
Catering El Toro Leeuwarden.
Wilt u meer informatie of een offerte op maat ontvangen, mail dan uw gegevens naar: info@eltoro-leeuwarden.com. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 058-2152029. Wij staan u graag te woord. Bekijk onze recensies op Iens! Tweets by @TapasElToro. El Toro Leeuwarden.
Refresh.
Culturele Hoofdstad Leeuwarden, speciaal menu van SAB Catering.
Duurzame presentatie en inrichting van SAB onder de aandacht in Misset Catering. SAB Catering draagt samen met Royal FloraHolland bij aan The Green Age met composteermachine. Culturele Hoofdstad 2018, een speciaal menu voor Wetterskip Fryslân. Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018!
Home Broodje Bewust Leeuwarden Biologisch en natuurlijk.
Ook maken we veel zelf. Bezorging in Leeuwarden. Laat uw eerlijke eten en drinken bezorgen! We bezorgen vanaf 15 bij zowel zakelijke als particuliere klanten met onze elektrische bakfiets. Betaal gemakkelijk via iDeal. Catering en lunch op locatie. Indruk maken tijdens feest, vergadering of ander evenement?
Restaurants in Leeuwarden met catering Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Leeuwarden met catering. Alle Restaurants in Leeuwarden met catering. Uit eten in Leeuwarden? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?

Contacteer ons