Meer resultaten voor catering leeuwarden

 
catering leeuwarden
Bijbaan: Horeca Catering in Leeuwarden Zoekbijbaan.nl.
Ook kun je jezelf registreren om als eerste mooie bijbanen die overeen komen met je voorkeuren te ontvangen in je mailbox, uiteraard helemaal gratis. Via ons zul je een fijne bijbaan vinden bij een topbedrijf in de horeca / catering branche! Nieuwste Horeca / Catering bijbanen in Leeuwarden.
Uitjethuis Catering Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen.
De prijs is dan inclusief kok en eventueel bediening, maar ook inclusief servies, bestek, linnen en eventueel chavingsdishes, buffettafels en barbecues. Wij verzorgen catering in Groningen, maar wij komen ook graag uw culinair evenement verzorgen in Drachten, Leeuwarden, Sneek of Heerenveen.
catering leeuwarden.
Catering en Evenementen in Leeuwarden zijn hierdoor met succes verzekerd. Catering bezorging Leeuwarden. Door de ligging van Friesland Catering kan zij u buffetten, salades, barbecue, broodjes vers en snel bezorgen in Leeuwarden, Buitenpost, Sneek, Bolsward, Heerenveen, Franeker en alle andere plaatsen in Friesland."
Openingstijden van Remon Catering in Leeuwarden.
U bent hier.: Openingstijden Remon Catering Leeuwarden. Advertentie vanaf 9, euro per maand. Sint Willibrordusstraat 17-C Amsterdam. 98 Remon Catering vestigingen gevonden in Leeuwarden. U zocht: Remon Catering in Leeuwarden. Hulp nodig met het vinden van Remon Catering in Leeuwarden?
Alle catering in Leeuwarden, overzicht van 18 bedrijven over catering in Leeuwarden.
Catering bedrijf voor feesten en partijen. Trefwoorden van APA Exotische Hapjes en Gerechten en Djembe workshops: catering, exotische hapjes, exotische gerechten, catering op maat, exotische catering, hapjes catering, lopend buffet catering, cateringsbedrijf, catering op maat, catering aparte gerechten., 06-17256868, Aldebaranweg 18A-6, 8938BD in Leeuwarden.
Chinese Catering Leeuwarden Culinaire Chinese Catering door Chinees restaurant Kota Radja Leeuwarden.
Welkom op de website van Kota Radja Catering, Chinees restaurant te Leeuwarden. Sinds 1966 is ons restaurant een begrip in en rond Leeuwarden. In al die jaren is het altijd van de familie Mei geweest en gaat het bedrijf over van vader naar zoon.
Bakkerij in Leeuwarden, verse broodjes met beleg en catering Broadsje Bakker.
De Broadsje Bakker in Leeuwarden is al meer dan zestien jaar een begrip in Leeuwarden. De gezellige en knusse Kleine Kerkstraat in het centrum van Leeuwarden is in zowel 2010 als 2013 uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland! Maandag 0800: 1800.:
Party verhuur Catering in Leeuwarden.
Wij bezorgen ook in Leeuwarden, maar berekenen wel bezorgkosten. Bent u benieuwd hoeveel? Klik dan de op volgende button voor het berekenen van de bezorgkosten. Dit opent een Google pagina in een nieuw venster. Vul in VELD B vervolgens Leeuwarden" in en klik vervolgens op routebeschrijving!
Catering Leeuwarden Friesland.
Compleet cateringbedrijf in Friesland. Een variƫteit aan culinaire verwennerijen. Koken met passie. Puur vakmanschap: het team van Cadenza. Prikkelt de zintuigen. Smaak en kwaliteit. Vergaderen en eten. Op de werkvloer. Cadenza Catering Foeke Sjoerdswei 26. 8914 BH Leeuwarden T 058 213 213 8.
Catering Leeuwarden Cateraar Onder de Luifel.
Als wij uw catering verzorgen, kan u met een gerust hart adem halen. Onder de Luifel zorgt dat elke catering van top tot teen in orde is! Wij stellen een arrangement samen op basis van uw wensen, doelstellingen en budget. Sober of vrolijk, klein of grootschalig alles is mogelijk. Onder de Luifel heeft in Leeuwarden een groot aantal locaties tot haar beschikking waar evenementen gehouden kunnen worden.
Ottoman Catering Kookstudio.
Ottoman Catering Kookstudio is een cateringbedrijf in Leeuwarden. Wij leveren buffetten in een verrassende kookstijl, net even anders en met een mondiaal tintje. Goed luisteren en meedenken in de wensen van de opdrachtgever vinden wij belangrijk in het verlenen van een passende offerte en service.

Contacteer ons