Resultaten voor catering leiden

 
catering leiden
Partycatering op maat Josselin's' Catering.
Josselins Catering verzorgt al meer dan 20 jaar de catering voor feesten en evenementen. Wij hebben alle ervaring met de partycatering voor ieder type feest. Bij ons kiest u uit diverse catering mogelijkheden die wij graag aanpassen aan uw wensen.
Josselin's' Catering Catering in Leiden.
Wat uw voorkeur ook heeft, wij zorgen altijd voor topkwaliteit en service op maat. Dat merkt u direct als u gebruik maakt van onze catering. Meer informatie over catering in Leiden. Meer weten over de catering mogelijkheden in Leiden en omstreken?
Catering Leiden: compleet buffet op locatie Buffetten Boer. Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
Genieten van een uitgebreid buffet met al uw gasten? De catering in Leiden van De Buffetten Boer regelt dit van A tot Z. Voor iedere gelegenheid worden alle buffetten geleverd. De buffetten zijn van ambachtelijke kwaliteit tegen een lage prijs!
Catering Leiden HiP Catering.
Na Amsterdam heeft Leiden de grootste binnenstad van alle steden in Nederland, waardoor de stad ook bij toeristen erg in trek is. Samen eten is samen genieten! Voor de particulier of de zakelijke klant, HiP Catering is de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken.
Catering Leiden, Scherpe All-in prijzen! Your Choice Catering.
Full-service catering Leiden. Niet alleen voor feesten en partijen kunt u aankloppen bij Your Choice Catering, maar ook voor alle vormen van bedrijfscatering. Your Choice Catering is de partner bij uitstek voor uw catering wat betreft variërende buffetten, walking dinners, private dinners, recepties, bedrijfscatering drankarrangementen.
Catering Leiden Van Buuren Horeca-exploitatie Catering Leiden Leiderdorp. Exclusieve catering.
Sinds 1994 is Van Buuren Catering hét adres voor alle vormen van catering in de regio Leiden. Van ontbijt tot luxe diner, van receptie tot feestavond, van bedrijfsopening tot personeelsfeest, een warm en koud buffet en van bedrijfscatering tot catering op contractbasis.
Refresh.
Catootje.nl Catering Kookstudio Leiden/title
En overzicht van wat we te bieden hebben, vindt u nog steeds op deze site. De daadwerkelijke catering is ondergebracht bij.: Catootje aan de Markt, het restaurant meeneemservice van Wilma van Asperen. U vindt ons op Kaasmarkt 10 in Leiden.
DSR food catering bestellen in Leiden en Leiderdop.
DSR food Leiden is hét adres voor catering aan huis. DSR food heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een franchise formule voor catering die enig in zijn soort is met diverse vestigingen door heel Nederland. 28 maart 2018.
Catering Leiden.
Catering in Leiden. Baaij Catering kan uw complete feest in Leiden verzorgen. Heeft u een eigen locatie in Leiden of wilt u alles verzorgd hebben op een speciale gelegenheid in Leiden? Baaij Catering wil u hierbij graag van dienst zijn.

Contacteer ons