Meer resultaten voor catering leiden

 
catering leiden
Catering Leiden.
Catering in Leiden. Baaij Catering kan uw complete feest in Leiden verzorgen. Heeft u een eigen locatie in Leiden of wilt u alles verzorgd hebben op een speciale gelegenheid in Leiden? Baaij Catering wil u hierbij graag van dienst zijn.
Hoogeboom Partyservice Catering in Leiden en omstreken!
U kunt uw wensen altijd vrijblijvend met ons bespreken. Wij hebben elke maand een speciale maandaanbieding met heerlijke gerechten uit verschillende landen die passen bij het seizoen. Hoogeboom Partyservice is de partner bij uitstek voor uw catering. 2315 RZ Leiden.
Catering Woo Ping Leiden.
Het menu hiernaast is slechts een voorbeeld ter indicatie, eigen wensen zijn altijd mogelijk. Kom gerust even langs in ons restaurant of neem telefonisch contact met ons op voor een gesprek en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor catering in Leiden en omgeving.
Catering Leiden: de culinaire sleutelstad.
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht: Catering Dordrecht. Regio Delft, Rijswijk: Catering Delft. Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn: Catering Leiden. Regio Gouda, Bodegraven, Woerden: Catering Gouda. Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein: Catering Utrecht. Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld: Catering Amersfoort. Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard: Catering Eindhoven.
Cateringzorg vacatures in Leiden NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar cateringzorg vacatures, banen en werk in Leiden. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Catering Medewerker Keukenhof. bezoekers genieten van alle mooie bloemen en tuinen.Samen met je collegas zorg verkoop van verse kopjes koffie en lekkernijen, service medewerker om te zorgen Dan ben jij als catering medewerker de perfecte match voor het Keukenhof.
Indonesische catering Leiden Toko Asli.
Indische catering in Leiden bestellen. Wilt u vanuit Leiden direct bestellen of heeft u advies nodig? Bestel u gewenste Indische catering via onze website en vraag een vrijblijvend offerte aan. Heeft u vragen of advies nodig over uw Indische catering?
Catering in Leiden Host Catering Wassenaar! Host Catering Wassenaar!
Door de jaren hebben wij verschillende soorten van catering verzorgd in Leiden. Een staande receptie met fingerfood of amusediner deden wij in Leiden, maar ook 3, 4, of 5-gangendiners bij bruiloften bijvoorbeeld. BBQ catering waarbij eten vanaf buffet gepakt kan worden en originele catering concepten met luxe hapjes en wijnen zijn aan ons toevertrouwd.
Op zoek naar catering in Leiden?
Catering in Leiden Alles is mogelijk! Fabrique Culinaire heeft al jaren ervaring op het gebied van full-service catering in Leiden en omgeving. Of het nu gaat om de opening van een nieuw bedrijfspand, een receptie, een personeelsfeest of je eigen huwelijk Wat de reden ook is, bijFabrique Culinaire ben je op het juiste adres.
Sligro Horeca Groothandel Sligro.nl.
Label Rouge: superieur Frans gevogelte. Verantwoorde visproducten uit Nederland. Nieuw en bijzonder. Restaurant, Logies Catering. Tofu Soy Joy. Tiradito van DUTCH YELLOWTAIL KINGFISH en coquilles. Verandering van spijs. Hoeveel gooit u in de afvalbak? Lekker eten hoeft niet duur te zijn.
DSR food catering bestellen in Leiden en Leiderdop.
DSR food Leiden is hét adres voor catering aan huis. DSR food heeft zich in de afgelopen vijftien jaar ontwikkeld tot een franchise formule voor catering die enig in zijn soort is met diverse vestigingen door heel Nederland. 21 april 2020.
Catering ECC Leiden Evenementenlocatie Congreslocatie.
Wij kunnen voor u een volledig verzorgde avond verzorgen op onze locatie, compleet van inrichting, belichting en catering tot muziek, technische assistentie en een avondvullend programma. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook voor uw ontbijt, zaken-lunch of diner bieden wij u in ons naastgelegen hotel volop mogelijkheden. Holiday Inn Leiden ligt onder één dak met ECC Leiden en biedt een groot restaurant met een uitgebreid ontbijtbuffet, lunchbuffet of à la carte lunch en een heerlijke dinerkaart.

Contacteer ons