Meer resultaten voor catering leiden

 
catering leiden
Restaurants in Leiden met catering Eet.nu.
Restaurants in Leiden met catering. Alle Restaurants in Leiden met catering. Uit eten in Leiden? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Catering Leiden Your Choice Catering.
Your Choice Catering Leiden. Niet alleen voor feesten en partijen kunt u aankloppen bij Your Choice Catering, maar ook voor alle vormen van bedrijfscatering. Your Choice Catering is de partner bij uitstek voor uw catering wat betreft variërende buffetten, walking dinners, private dinners, recepties, bedrijfscatering drankarrangementen.
Catering restaurants in Leiden IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Zoek een restaurant. Restaurant in Leiden /. Catering restaurants in Leiden. Catering restaurants in Leiden.
Catering Leiden Van Buuren Horeca-exploitatie Catering Leiden Leiderdorp. Exclusieve catering.
Sinds 1994 is Van Buuren Catering hét adres voor alle vormen van catering in de regio Leiden. Van ontbijt tot luxe diner, van receptie tot feestavond, van bedrijfsopening tot personeelsfeest, een warm en koud buffet en van bedrijfscatering tot catering op contractbasis.
Catering Leiden Cateringbedrijf, Cateraar, Cateringservice De Telefoongids.
Catering in Leiden. Hebt u een evenement gepland en hebt u catering nodig? Huur dan een cateringbedrijf in die de partycatering op zich neemt. De cateraar zorgt ervoor dat u niet hoeft te denken aan hapjes en drankjes. Binnen de cateringservice kan ontbijtservice, lunch of diner met bijvoorbeeld buffetten zitten.
DSR food catering bestellen in Leiden en Leiderdop.
DSR food Leiden is hét adres voor catering aan huis. DSR food heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een franchise formule voor catering die enig in zijn soort is met diverse vestigingen door heel Nederland. 30 oktober 2017.
Catering Leiden.
Ook kunt u bij ons allerlei smakelijke gerechten bestellen in buffet of geserveerde vorm. Daarnaast hebben wij ons, als èèn van de meest veelzijdige aanbieders van catering rond Leiden, bekwaamd in dev erzorging van recepties, feesten en compleet verzorgde diners.
Catering Universitair Facilitair Bedrijf.
Gewijzigde openingstijden catering winter 2016-2017. Betalen met kaarten voor koffieautomaten. Bestellen koffiekaarten automaten. Evenementen Academiegebouw en Faculty Club. Evenementen overige locaties. Faculty Club in Academiegebouw. Kamerlingh Onnes Gebouw. Menu Faculty Club. Assortiment Faculty Club Academiegebouw. Assortiment catering overige locaties. Universiteit Leiden Disclaimer.
Refresh.
Olive Land Delicatessen Lunchroom Catering.
Lange Mare 71. 2312 GR Leiden. Cadeaubonnen te koop! Geef een cadeaubon aan de liefhebbers van de. Nieuwe website is ONLINE! De nieuwe website van Olive Land is vanaf. Nu verkrijgbaar bij Olive Land: Fingerfood. Kleine hapjes zijn tegenwoordig helemaal hot.
Catering Midi Leiden.
Blader: Home / Catering. catering bij midi leiden. Diverse soorten brood. Groene olijven/pijnboompitten tapenade. Huisgemaakte pestoboter aioli. Salade van zwarte pasta en courgette. Antipasti van gegrilde aubergine en paprika in een marinade van knoflook en oregano. Salade van lollo rosso en biondo met verse tuinkruiden met een basilicumvinaigrette.

Contacteer ons