Meer resultaten voor catering leiden

 
catering leiden
Catering restaurants in Leiden IENS.
Catering restaurants in Leiden. Catering restaurants in Leiden. 279 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Prijs van laag naar hoog. Prijs van hoog naar laag. Turfmarkt 9 2312 CE Leiden. Noordeinde 23 2311 CA Leiden.
Catering Leiden Van Buuren Horeca-exploitatie Catering Leiden Leiderdorp. Exclusieve catering.
Exclusieve catering voor bedrijven en particulieren. Welkom bij VAN BUUREN CATERING Hét adres voor catering in de regio Leiden en Leiderdorp. Sinds 1994 is Van Buuren Catering hét adres voor alle vormen van catering in de regio Leiden. Van ontbijt tot luxe diner van receptie tot feestavond van bedrijfsopening tot personeelsfeest een warm en koud buffet en van bedrijfscatering tot catering op contractbasis.
Catering Leiden.
Van hapjes op een verjaardag tot een compleet feest bij u thuis of op locatie. Wat mogen wij voor u betekenen? Als het iets lekkerder mag zijn. Baaij Catering kan uw complete feest in Leiden verzorgen. Heeft u een eigen locatie in Leiden of wilt u alles verzorgd hebben op een speciale gelegenheid in Leiden? Baaij Catering wil u hierbij graag van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij bijna al uw wensen waarmaken. IS UW INTERESSE GEWEKT? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP OM UW WENSEN TE BESPREKEN! Wij zien het als een uitdaging om uw exclusieve persoonlijke wensen om te zetten in een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Heeft u interesse in één van onze arragementen?
Leiden.
Welkom op de website van Edwin Smulders Catering regio Leiden. Ons Cateringbedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van culinaire verwennerij. Ooit begonnen in Rotterdam en Dordrecht nu bezorgen we in heel Nederland! Luxe was nog nooit zo betaalbaar voor heel Zuid-Holland. U kunt in Leiden bij Edwin Smulders Catering terecht voor onder andere de complete verzorging van. Grote diners inclusief aankleding van de locatie en het bedienen van uw gasten. Voor grote en kleine feesten en evenementen bent u bij ons cateringbedrijf gegarandeerd aan het juiste adres zowel voor uw bedrijf als voor particulieren.
Catering Leiden HiP Catering.
Leiden is een stad met een rijke geschiedenis wat nog steeds goed terug te vinden is in de stad. Zo heeft de stad de oudste universiteit van Nederland en heeft Leiden een oude binnenstad. Ook zijn er door de stad vele grachten en hofjes te vinden. Leiden wordt ook wel de Sleutelstad genoemd omdat er twee sleutels terug te vinden zijn op het stadswapen. Het hele jaar rond is er veel te doen in de stad en bruist de binnenstad van gezelligheid.
Passion Food Passion Food Catering en Kookstudio.
Passion Food Catering Kookstudio in Leiden door Mascha Smit. Catering Private Dining Kookworkshops en Kookcursussen op MasterChef niveau. Catering Private Dining Diner aan huis Kok aan huis Kookworkshop Kookcursus Buffet Hapjes en Amuses High Tea Bruidstaart Lunch volledig verzorgd Feest MasterChef Catering Leiden Bedrijfsuitje Personeelsuitje Vrijgezellenfeest Familiedag Verjaardag Wereldkeuken. Er is geen liefde oprechter dan de liefde voor eten. George Bernard Shaw 1856 1950 Man en Superman 1903. Buffetten Hapjes Amuses Lunches High Teas Barbeques Bruidstaarten Volledig verzorgde feesten Catering op maat.
Refresh.
Bel ons 06-2129 8173. Catering voor ieder budget. Dagvers vanuit 65 keukens. Beste prijs / kwaliteit. Wij verzorgen uw catering in Leiden en omstreken. Hapjesaanhuis verzorgt al uw cateringopdrachten in Leiden en omgeving bij elke locatie. Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes lunch buffetten tapas high tea en bbq-arrangementen. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende fotos! Bestellen is verrassend eenvoudig. Alles wat u lekker vindt plaatst u in het winkelmandje. U vult het bestelformulier in en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen?
Catering in Leiden Host Catering Wassenaar! Host Catering Wassenaar!
O p zoek naar een cateraar in Leiden? Dan stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn Host Catering een cateringbedrijf met een can-do-mentaliteit. Wij houden van aanpakken en deinzen niet terug voor een uitdaging. Met ruim 10 jaar catering ervaring is uw evenement in vertrouwde handen. Catering mogelijkheden in Leiden. Door de jaren hebben wij verschillende soorten van catering verzorgd in Leiden. Een staande receptie met fingerfood of amusediner deden wij in Leiden maar ook 3 4 of 5-gangendiners bij bruiloften bijvoorbeeld.
100C Catering Leiden Catering Leiden 100 graden Celsius Catering.
100 Celsius Catering is een enthausiast en ervaren cateringbedrijf dat met name actief is in regio Leiden en omstreken. Bij ons is alles mogelijk u bent immers de klant. Catering op maat voor iedere gelegenheid. 100 Celsius Catering in het kort. 100 Celsius is lekker en avontuurlijk eten thuis op uw werk of waar dan ook. 100 Celsius is Trui Rebergen meer dan twintig jaar ervaring in de horeca. 100 Celsius is catering op maat al naar gelang uw wensen. 100 Celsius Catering is gevestigd in Leiden. 100 Celsius is cateringnieuwsgierig geworden?
Partycatering op maat Josselin's Catering.
Bij jou in de buurt. Vraag direct uw offerte aan. Zoekt u een ervaren cateraar voor een verjaardagsborrel of bedrijfsevent? Josselins Catering verzorgt al meer dan 20 jaar de catering voor feesten en evenementen. Wij hebben alle ervaring met de partycatering voor ieder type feest. Bij ons kiest u uit diverse catering mogelijkheden die wij graag aanpassen aan uw wensen.
Catering Leiden Cateringbedrijf Cateraar Cateringservice De Telefoongids.
Hebt u een bedrijf en wilt u bijvoorbeeld lunch aanbieden dan kan bedrijfscatering voor u de uitkomst zijn. Catering in Leiden 69 resultaten. Groente en fruitgroothandel 1.

Contacteer ons