Resultaten voor catering wolvega

 
catering wolvega
Catering Wolvega Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De naam Wolvega komt uit de Gouden Eeuw, toen er nog veel wolven in het gebied leefden. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Wolvega, die ook te vinden zijn in rubriek catering! Handelsonderneming Koopstra Bv Wolvega.
Catering en buffetten SoyBeso Wolvega.
Soy Beso catering lijst. Aardappelpartjes met knoflookmayonaise. Champignons gevuld met kaas. Gebakken champignons met knoflook. Spinazie met feta uit de oven. Garnalen in knoflookolie. Visstoofpotje uit de oven. Gambas van de grill. Gehaktballetjes in tomatensaus. Varkenshaaspuntjes in champignonroomsaus. Lavash Turks scheurbrood. Pide met feta. Pide met gehakt. Baklava met walnoot, hazelnoot etc. Ook mogelijk volledige buffetten met koude en warme gerechten voor bedrijfsfeestjes, recepties, bruiloften, wijnarrangementen en kookworkshops. Bel ons op 0561-231580 of stuur een email info@soybeso.nl. Van Harenstraat 29a, Wolvega.
Uitjethuis Catering Wolvega, Heerenveen, Noordwolde Oosterwolde.
Catering Wolvega, Heerenveen, Noordwolde en Oosterwolde. Sinds 2007 verzorgen wij al catering bij mensen thuis, bij bedrijven en op unieke locaties. Onze catering kent een uniek karakter, zo bereiden wij de gerechten zo vers mogelijk op locatie en geven wij volledige begeleiding van het culinaire gedeelde van uw evenement.
Salades, brood hapjes bij u thuis of op de zaak.
voor 8 personen bestaande uit o.a.: Prijs per persoon 390., minimale afname is 8 personen. voor 8 personen bestaande uit o.a.: Brie de France, traditionele brie. Bleu de Wolvega, bleu de Wolvega is een blauwschimmelkaas. Rode Frys, Biologische 50 plus kaas.
Daro Party Contract Catering V.O.F. Wolvega Oozo.nl.
is gevestigd op Grindweg 16 te Wolvega en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 30156540 en is gelegen in Wolvega in de gemeente Weststellingwerf. Bij Daro Party Contract Catering V.O.F.
JL Catering partycatering-barbecue-verhuur.
Weet u niet waar u de tijd vandaan moet halen om naast de inhoud ook de aankleding en alle andere zaken te regelen? JL Catering is er voor u! Wij zijn een full service cateringbedrijf en we leveren aan particulieren en bedrijven.
Restaurant Ming.
Daarnaast is het ook mogelijk om alle gerechten af te halen, of catering te bestellen vanaf 10 personen. Ons restaurant is gesitueerd in het centrum van Wolvega en telt circa 100 zitplaatsen met een VIP-kamer. U kunt voor ons restaurant gratis parkeren waar ruimte is voor circa 100 auto's.
Vacatures voor Catering, carrières in Wolvega, 02 1 new.
87 Resultaten voor Catering in Wolvega, 02 1 nieuw. Catering Regio Beheerder ster A Catering Regio Beheerder ster A. Je weet je team aan te sturen en te motiveren om net dat stapje extra te zetten voor de klant en de gasten.
Catering De Haan Wolvega.
Grindweg 81, 8471 EH Wolvega. Catering De Haan Grindweg 71, 8471 EH Wolvega. Stefan Visser Service Grindweg 81, 8471 EH Wolvega. Mastenbroek Beheer BV Grindweg 43, 8471 EH Wolvega. Laatste tien inschrijvingen in Wolvega.: Ben Lagerhuis BV Heerenveenseweg 5, 8471 BA Wolvega.
Hotel Wolvega Heerenveen Top Trouwlocaties.
Wij zijn geïnteresseerd in deze Last Minute Deal, neem contact met ons op.: Hotel Wolvega Heerenveen. Hotel Wolvega Heerenveen 00, 10. Service op dag. Prijs / kwaliteit. Foto's' van deze locatie. Locatie op kaart. Trouw, Receptie Feestlocatie. Interieur: Hip / Modern. Eigen catering mogelijk: nee.
BBQ Wolvega.
Klik hier voor BBQ catering in Wolvega. BBQ vleespakket Wolvega. Heb je zelf een barbecue en wil je alleen bbq vlees bestellen voor Wolvega, dat kan. Met de meest populaire vleessoorten voor op de barbecue en altijd genoeg voor iedereen.

Contacteer ons