Resultaten voor lunchen tiel

 
lunchen tiel

In ons sfeervolle restaurant krijgt gastronomie een nieuwe betekenis. Laat u verwennen door onze koks met tongstrelende gerechten! Gaat u elkaar binnenkort het jawoord geven? Hebt u een jubileum of een andere goede aanleiding voor een feest? Verras uw gasten in onze schitterende feestzaal.
Pizza, pasta en passie Olijf Tiel.
Pizza, pasta en passie. Op het mooiste pleintje van Tiel. Waar met passie en plezier voor u gekookt wordt met eerlijke producten, en met kennis wordt geserveerd. Lunch Afhaal en Diner. Pizza, pasta en passie. Op het mooiste pleintje van Tiel.
Grand café Hart van de Betuwe: genieten van gastvrijheid. Grand café Hart van de Betuwe: genieten van gastvrijheid.
Grand café Hart van de Betuwe nodigt u uit om te genieten. Op de ideale plek: het centrum van de fruitstad Tiel in het hart van de Betuwe. Of nu wilt lunchen, dineren, borrelen, vergaderen, wilt genieten van een heerlijk ijsje of een uitgebreide high tea: bij ons zit u altijd goed!
Plein 51 Tiel lunch en diner.
Wij Jeroen en Edwin hebben al jarenlang onze droom om ons eigen restaurant te starten. Met Plein 51 hebben wij ons doel bereikt en willen wij u laten genieten van onze heerlijke gerechten. Plein 51 plein 51 4001 LH Tiel 0344-608745.
Lunch Olijf Tiel.
Bekijk hier de Lunchkaart. WEET JE WAT, KOM GEWOON LANGS! Korenbeursplein 4, 4001 KX Tiel / info@olijftiel.nl / 0344 627959. MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF. Werken bij Olijf. 2015 2017 Olijf. Pizza, pasta en passie in Tiel. Website komt aangewaaid vanuit Noordwijk.
Lunchen in Tiel? Alle lunchrooms vind je op Stappen in Tiel.
Lekker lunchen of dineren in één van de vele restaurants of gewoon gezellig bijkletsen op een terrasje in de binnenstad. Maar ook voor een gezellig dagje uit, cultuur of naar de kroeg en natuurlijk feesten en evenementen kan iedere stapper in Tiel terecht!
Lunchbuffet Hotel Tiel.
Neem contact op en reserveer een tafel of informeer naar de mogelijkheden om met een groep te lunchen. U bent altijd van harte welkom. Een meeting plannen? Kijk op onze vergader site. U bent op zoek naar een leuk cadeau? VALK GIFT CARD. Waarom Hotel Tiel?
Restaurants en lunchrooms Archieven Winkelen in Tiel.
Uit eten in Tiel? Bent u in Tiel op zoek naar een gezellig, sfeervol restaurant waar u romantisch met uw partner, gezellig met de hele familie of zakelijk met relaties kunt genieten van de lekkerste gerechten? Dan bent u bij De Merckt aan het juiste adres!
Welkom Restaurant Aand8.
En top personeel zeker de moeite waard en we komen zeker nog een keertje terug. See you next time. Topburger; mals vlees, goede toppings, crispy bacon en lekkere frietjes erbij! Korenbeursplein 3-5, Tiel, Nederland. woensdag t/m zondag vanaf 1500: uur.
Cafe de Merckt Lunch Café Restaurant De Merckt.
Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke uitgebreide lunch, snelle lunch of een zakelijk lunch. De Merckt in Tiel heeft voor ieder wat wils. U kunt een uitgebreide keuze maken uit onze huisgemaakte soepen, belegde broodjes, diverse huisgemaakte hamburgers of onze beroemde Tostis. Bij mooi weer kunt u lunchen of lekker borrelen op het terras waar u heerlijk kunt genieten van het zonnetje.
BLISS. Tiel Geluk zit soms in de kleine dingen.
Lunchen kan vanaf 11.30 uur Ook kunt u gebruik maken van onze hapjes. Onze sfeervolle zaak is op maandag en dinsdag gesloten. Wel is het mogelijk om op deze dagen te reserveren voor uw feest, zakelijke borrel, besloten diners e.d. Wij verwelkomen u en uw gasten graag! Wilt u uitgebreid dineren dan verwijzen we u graag door naar onze gezellige Bistro De Buurvrouw, gelegen op het zelfde plein. www.bistrodebuurvrouw.nl of www.bistrodebuurvrouwtiel.nl. Margo en Sander. 4001 LJ Tiel.

Contacteer ons